Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Nesinervuok Joniss puikiai tave suprantu.Tu priklausai tai nedidelei žmonių grupelei ,kuri ,kad ir kas atsitiktu vistiek gins savo nuomone, dažnai esančią klaidingą.Tiesiog dabar ramiai prisėsk ir dar kartą paskaičiuok ar tikrai apsimoka kišti pinigus į ps3 multiplatforminius žaidimus.Jeigu aš ant xbox 360 turiu 50 neoriginalų ,kurių man vienas kainavo 4lt aš išleidau 200lt. Ant PS3 turint 50 multiplatforminiu zaidimu aš būsiu išleidęs 3150Lt(Imant vieno kainą 75 lt).Dar reiktų paminėti kad visus xbox žaidimus gausiu tą pačią dieną ar net ankščiau iki oficialaus pasirodymo.

Vieną kartą Sony dėdės prisėdo ir suprato vieną dalyką - jie neiškiš savo gaminių į rinką jeigu jie neturės nieko daugiau pasiūlyt nei xbox.Tada jie išleido išties puikius žaidimus mgs4,little big planet,killzone,resistance,god of war.

Tada protingas žmogus puikiai koordinuojantis kiekvieną žingsnį savo finansuose išsiaiškina kitą dalyką.Jis sutaupė 3150 Lt iš multiplatforminiu zaidimu ant xbox 360.Kodel gi jam nenusipirkus už kokį 1000lt ps3 ir nepabandžius jų visų ekskliuzyvų - jei nepatiks parduos.Vis tiek ps3 laiko kainą ir ją stipriai numažinęs bet kada jį parduotum prarasdamas max 300Lt.

Taip jis ir padarė nusipirko ps3 ir tai pasiskolindamas iš draugų ,tai nusipirkdamas išbandė visus jos must play ekskliuzyvus.O dabar jis turi pasiūlymą parduoti ps3 ir atgauti beveik visus pinigus.

Deja per tą laiko tarpą tapo aišku ps3 prieš xbox turi pasiūlyti tuos kelis ekskliuzyvus.Todėl pagaliau suprantama jog ps3 priėjo dead-end.

Išvada(To Joniss) : Xbox visa galva prieš ps3 todėl siūlau ar tai išsiverkt kur nors prisėdus,ar taip pažiūrėt šį klipą-remixa

.

PS.Beje aš netoks žmogus, kuris pataikauja ar kalba apie slidžius dalykus per aplinkuj,sakau tiesiai, ko dažnai trūksta kai kuriem playmanam

O dabar dar ir paaiškinau viską nuo A iki Z :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Kazkodel as manau kad puse tu kurie turi xbox360, pirktu ps3 jai butu kaina vienoda ir zaidimu kiekis isleistas apylygis.Ir taip pat ps3 konsole nucipinta

Ne į temą

Čia šitas veikėjas tai labiausiai prajuokino su "nucipinimu" :dwn:

Ne į temą

Eh.. Ne! Nu ir nusisnekejai! PS3 su tokiais zaidimais kurie neuzilgo iseis tiesiog dominuos xboxa (nors is dabar dominuoja savo kokybe). Xbox'o laikas jau baigesi. Limitas jo pasiektas ir zaidimu jis visai neturi exclusiviniu geru del kuriu butu verta pirkti konsole.

Ne į temą

Neveltui PS3MAN :dwn:

O MANO NUOMONĖ - pirk abi konsoles o ant ps3 lošk tik exsliusivus! :dwn:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox'o laikas jau baigesi. Limitas jo pasiektas ir zaidimu jis visai neturi exclusiviniu geru del kuriu butu verta pirkti konsole.

Klysti mano zmogau, xbox'as dar nepasieke savo limitu, juk ateis Gears of war 3 ; Forza motorsport 3 ; Alan wake ; Splinter cell conviction ; Halo ODST ; Halo Reach ; Magna carta 2 ; Serious sam HD ; Champions online ir sie visi isvardinti zaidimai ekskliuzyvai , ir cia ne visi jie isvardinti. Be zaidimu xbox'a palaikys Project Natal , XBL sistemos atnaujinimai (radijo stotis Last FM, tweeter ir t.t.) xbox gyvuos dar kelerius metus taip kad klysti jog xbox dienos suskaiciuotos. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano nuomone toke as uz ps3! kainos dabar jau issilygine mazdaug galit neneigt to,playstation yra klasika legenda nezinau kaip pavadint.vien pavadinimas daug ka sako, kitas dalykas kalbant apie zaidimus,jai atvirai kiek jus tu zaidimu zaidziat??20?30?40?! ABEJOJU maximum 10. Del to patinka man ps, kad yra legendiniai zaidimai su kuriais as uzaugau tai butu, kaip tekkent, grand turismo,pes, ir panasiai,Nu manau mane supras kas zino. Daugiausiai as zaisciau kokius 5~ nu gal pora daugiau zaidimus ant ps3 tai kiek man dabar kainuotu jie? ar gaila i menesi sukrapstyt ta 50 ir nusipirkt zaidima?aisku nesakau gerai kai nucipuotas xbox bet ju visu neiszaisit.tas pats buvo man su ps2 kai turejau nusicipavau ir ka zaidziau 5 max zaidimus, nes kiti neidomus, ir net gaila buvo pirkt ta tuscia cd, kaip pabandymui, ar geras grajus, ar ne.Taip kad pasakiau savo nuomone nieko asmenisko,bet su sita konsole uzaugau ir manau liksiu prie jos ir toliau.aciu uz demesi gero vakaro ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano nuomone toke as uz ps3! kainos dabar jau issilygine mazdaug galit neneigt to,playstation yra klasika legenda nezinau kaip pavadint.vien pavadinimas daug ka sako, kitas dalykas kalbant apie zaidimus,jai atvirai kiek jus tu zaidimu zaidziat??20?30?40?! ABEJOJU maximum 10. Del to patinka man ps, kad yra legendiniai zaidimai su kuriais as uzaugau tai butu, kaip tekkent, grand turismo,pes, ir panasiai,Nu manau mane supras kas zino. Daugiausiai as zaisciau kokius 5~ nu gal pora daugiau zaidimus ant ps3 tai kiek man dabar kainuotu jie? ar gaila i menesi sukrapstyt ta 50 ir nusipirkt zaidima?aisku nesakau gerai kai nucipuotas xbox bet ju visu neiszaisit.tas pats buvo man su ps2 kai turejau nusicipavau ir ka zaidziau 5 max zaidimus, nes kiti neidomus, ir net gaila buvo pirkt ta tuscia cd, kaip pabandymui, ar geras grajus, ar ne.Taip kad pasakiau savo nuomone nieko asmenisko,bet su sita konsole uzaugau ir manau liksiu prie jos ir toliau.aciu uz demesi gero vakaro ^_^

na va pagrinde del to ir perka ps3 daug kas kadangi tai legendinis pavadinimas. bet deja jau jis beveik nieko ispudingo ir nebeturi isskyrus playstation pavadinima.

jau visi zaidimai pasidare multiplatforminiai. ps3 vertas pinigu tik del keliu zaidimu. gt5, God Of War 3, Metal Gear Solid 4. ir dar gal keliu. na gal dar ateity bus koks vienas kitas geras, bet to lygio kuri buvo pasiekes ps2 ps3 niekad nepasieks. blueray kazkaip visai nedomina kadangi siais laikais interneto greiciai tokie kad gera bluray ripa galima parsisiusti per labai trumpa laiko tarpa. sioje kartoje deja tik 3 vietoj jis ps3.

nesu nusistates pries ps3. iseis gt5 ir GoW3 tai butinai reiks isigyt ps3. o daugiau tai kaip ir nesimato jokiu vertu exlusivu ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jau kada kada bet siu metu galas ir kitu pradzia tai jau ps3 exclusivu tikrai kaip niekada,ir kaip niekada stiprus zaidimai,aplamai sie-kiti metai ps3 manau patys geriausi kol kas.ir zaidimu laukti yra ko ,nekabant apie multiplatforminius kuriu tikrai geri tai gal keli tik yra.o kad ir tie patys multiplatforminiu tesiniai ant sony konsoliu gauna daugiau nei ant boxo nemazai,kaip Assassins Creed,kad ir MGS serija,FF ,sony gauna n etik ps3 bet ir psp versija ir ne porta koki o atskirus naujus zaidimus.kaip ir ps3 taip ir psp po E3 ypac pasikeite situacija i gera puse,issove kaip reikiant sakyciau,tiek su geriausia grafika,tiek su gera istorija,tiek su orginaliausiais zaidimais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Velnip tas nesamones, kad ps3 galingesnis uz xbox'a ar kad jis turi daugiau galios. Taip sutinku kad ps3 cell procesorius galingesnis, bet kam jis skirtas? zaidimam? nejuokinkit. Skirtas darbui, o kai pradeda veikti ps3 is tu 8 branduoliu lieka suknisti 2. xboxas pasizymi letesniu procesorium bet visgi nors skirtu pramogom. Del grafikos, tai sakau kad xboxas lenkia 2 kartais gal net daugiau, paziurekit i ps3 vga, kas ten tupi: ogi sekmingasis 7800 be jokiu gtx ar gt ar pns prierasu, o kas pas boxa? ogi Ati R600. Kitas dalykas tai ramai, o ramais pas boxa bus nasesnis nei ps3, tyngiu toliau gilintis bet supratot esme.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Velnip tas nesamones, kad ps3 galingesnis uz xbox'a ar kad jis turi daugiau galios. Taip sutinku kad ps3 cell procesorius galingesnis, bet kam jis skirtas? zaidimam? nejuokinkit. Skirtas darbui, o kai pradeda veikti ps3 is tu 8 branduoliu lieka suknisti 2. xboxas pasizymi letesniu procesorium bet visgi nors skirtu pramogom. Del grafikos, tai sakau kad xboxas lenkia 2 kartais gal net daugiau, paziurekit i ps3 vga, kas ten tupi: ogi sekmingasis 7800 be jokiu gtx ar gt ar pns prierasu, o kas pas boxa? ogi Ati R600. Kitas dalykas tai ramai, o ramais pas boxa bus nasesnis nei ps3, tyngiu toliau gilintis bet supratot esme.

Ne į temą

tu cia pasaku prisiklauses parasei ar kaip? 2x galingesnis uz ps3? wtf zmogau,esme zaidimuose,nalygink konsoliu,o lygink zaidimus jei jau taip nori palygint grafika,be to pas ps3 GPU dar be viskas,nes daug darbo,labai daug darbo gali padaryti SPU,ir ta pradejo naudoti kai kurie zaidimai manau sakyt nereikia kokie,ir kokie rezultatai is to,ir kaip atrodys pasirodysiantys zaidimai,. toks vaizdas kad sneketum 2 metu senumo naujienom. daugiau apsisviest reiktu jei jau norima cia fanboizmu uzsiminet.ir nereikia lygint konsoliu paciu dar karta sakau,lygnkit zaidimus jei jau taip norisi,taip ps3 multiplatformose dauguma atsilikdavo,bet tas buvo ir tas keiciasi,ir jau pasikeite,ir dar keisis kai iseis nauji zaidimai.

kas geresnis,man asmeniskai jokio skirtumo,kas varbu tai kieno zaidimai idomesi,labiau itraukiantys,grazesni,ir abi konsoles turi savo gerio uztenkamai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

:D:):) tomai bent jau garsiai nesvaigtum :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tu cia pasaku prisiklauses parasei ar kaip? 2x galingesnis uz ps3? wtf zmogau,esme zaidimuose,nalygink konsoliu,o lygink zaidimus jei jau taip nori palygint grafika,be to pas ps3 GPU dar be viskas,nes daug darbo,labai daug darbo gali padaryti SPU,ir ta pradejo naudoti kai kurie zaidimai manau sakyt nereikia kokie,ir kokie rezultatai is to,ir kaip atrodys pasirodysiantys zaidimai,. toks vaizdas kad sneketum 2 metu senumo naujienom. daugiau apsisviest reiktu jei jau norima cia fanboizmu uzsiminet.ir nereikia lygint konsoliu paciu dar karta sakau,lygnkit zaidimus jei jau taip norisi,taip ps3 multiplatformose dauguma atsilikdavo,bet tas buvo ir tas keiciasi,ir jau pasikeite,ir dar keisis kai iseis nauji zaidimai.

kas geresnis,man asmeniskai jokio skirtumo,kas varbu tai kieno zaidimai idomesi,labiau itraukiantys,grazesni,ir abi konsoles turi savo gerio uztenkamai.

kokie dar spu, ka jie daro? tu su jaies gali programinti parallel floating-point shader ? ne, jie ka gali padaryti tai dadeti bluro, ar apsvietimo, ir viskas, apie jokias teksturas nera ka sneketi nes spu neturi priejimo nei prie Cache, nei prie ram, tai apie kokes teksturas sneket? vienintelis kas gali is 8 tu sudu tai DSP kuris gali streaming floating point, bet ne pac kurti , ir dar esme tame , kad visas tas sh paremtas OpenGL ES 2.0 , ES-Embedded Systems, tu nors ka nors apie programavima ismanai? matau kad ne, nei , net nenutuoki kas per velneva, ps3 yra fail , nes sony susimove, jie tikejosi cell paversti gpu , bet teip nesigavo delto pasiem is nvidios pC , perso vaizduske!!!!! ir ka matom? killzone 2? tipo nematei jo teksturu? apsvietimas gan geras, blurai faini, bet teksturos, sheiderei tragedija, dede- isijunk kz2 nuik i mp, ir paziurek kaip atrodo bootai (tie kur saudo priesus robotukai) tragedija, siaubas, kaip grindis atrodo, paligink multiplatforminius game, kad ir re5, nu? x360 daugiau detaliu, daugiau fps, net native boxo rezo didesne nes 1280x720 x 4-sample anti-aliasing at very little performance cost= full hd!!!! nes ten protai idejo edram, ir visi game galim sakyt turi full hd, o ps3 1280x720 , jei netiki paziurek ant tv autpute rezo... http://xbox360.ign.com/articles/617/617951p1.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Xenos_(graphics_chip)

http://en.wikipedia.org/wiki/RSX_%27Reality_Synthesizer%27

Redagavo vaidas323

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jau kada kada bet siu metu galas ir kitu pradzia tai jau ps3 exclusivu tikrai kaip niekada,ir kaip niekada stiprus zaidimai,aplamai sie-kiti metai ps3 manau patys geriausi kol kas.ir zaidimu laukti yra ko ,nekabant apie multiplatforminius kuriu tikrai geri tai gal keli tik yra.o kad ir tie patys multiplatforminiu tesiniai ant sony konsoliu gauna daugiau nei ant boxo nemazai,kaip Assassins Creed,kad ir MGS serija,FF ,sony gauna n etik ps3 bet ir psp versija ir ne porta koki o atskirus naujus zaidimus.kaip ir ps3 taip ir psp po E3 ypac pasikeite situacija i gera puse,issove kaip reikiant sakyciau,tiek su geriausia grafika,tiek su gera istorija,tiek su orginaliausiais zaidimais.

tai va kad po e3 parodos ir paaiskejo kad ps3 nieko gero exlusive negauna. vienintelis 3rd party exlusive zaidimas tai Agent. o visa kita tai paciu sony sukurti zaidimai. Netgi final fantasy 14 kuris reklamuojamas buvo kaip exlusive yra klaustuko stadijoj. kadangi square dar galvoja apie xbox360 versija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va pagrinde del to ir perka ps3 daug kas kadangi tai legendinis pavadinimas. bet deja jau jis beveik nieko ispudingo ir nebeturi isskyrus playstation pavadinima.

jau visi zaidimai pasidare multiplatforminiai. ps3 vertas pinigu tik del keliu zaidimu. gt5, God Of War 3, Metal Gear Solid 4. ir dar gal keliu. na gal dar ateity bus koks vienas kitas geras, bet to lygio kuri buvo pasiekes ps2 ps3 niekad nepasieks. blueray kazkaip visai nedomina kadangi siais laikais interneto greiciai tokie kad gera bluray ripa galima parsisiusti per labai trumpa laiko tarpa. sioje kartoje deja tik 3 vietoj jis ps3.

nesu nusistates pries ps3. iseis gt5 ir GoW3 tai butinai reiks isigyt ps3. o daugiau tai kaip ir nesimato jokiu vertu exlusivu :D

matai pats pasakei kad reikes isigyt ps3.ar jus tiek galit sau leist kad pirkinet vos ne visas konsoles atsiradus zaidimui geresniam?Tame ir esme man butent tu visu ps3 zaidimu ir reikia todel rinkausi ps3 nes ten kaip ir sakiau yra visi legendiniai zaidimai prie kuriu tiek praleista tiek emociju kad ojoi:) Del to pacio Gran turismo nu nera geresnio zaidimo man su masinom.o apie tuos programavimus ka jus cia kalbejot nei man ju reikia nei ka:) console skirta grizus vakare pazaist o man tai kolkas pats geriausias variantas ps3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui vaidai uz info,kazkaip buvau susidares nuomone,kad ps3 su tais savo 8 branduoliais vistik yra galingesnis uz x360,bet pasirodo nelabai :D bet dabartine eksliuzivu situacija vistiek daro ps3 nugaletoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesinervuok Joniss puikiai tave suprantu.Tu priklausai tai nedidelei žmonių grupelei ,kuri ,kad ir kas atsitiktu vistiek gins savo nuomone, dažnai esančią klaidingą.Tiesiog dabar ramiai prisėsk ir dar kartą paskaičiuok ar tikrai apsimoka kišti pinigus į ps3 multiplatforminius žaidimus.Jeigu aš ant xbox 360 turiu 50 neoriginalų ,kurių man vienas kainavo 4lt aš išleidau 200lt. Ant PS3 turint 50 multiplatforminiu zaidimu aš būsiu išleidęs 3150Lt(Imant vieno kainą 75 lt).Dar reiktų paminėti kad visus xbox žaidimus gausiu tą pačią dieną ar net ankščiau iki oficialaus pasirodymo.

Vieną kartą Sony dėdės prisėdo ir suprato vieną dalyką - jie neiškiš savo gaminių į rinką jeigu jie neturės nieko daugiau pasiūlyt nei xbox.Tada jie išleido išties puikius žaidimus mgs4,little big planet,killzone,resistance,god of war.

Tada protingas žmogus puikiai koordinuojantis kiekvieną žingsnį savo finansuose išsiaiškina kitą dalyką.Jis sutaupė 3150 Lt iš multiplatforminiu zaidimu ant xbox 360.Kodel gi jam nenusipirkus už kokį 1000lt ps3 ir nepabandžius jų visų ekskliuzyvų - jei nepatiks parduos.Vis tiek ps3 laiko kainą ir ją stipriai numažinęs bet kada jį parduotum prarasdamas max 300Lt.

Taip jis ir padarė nusipirko ps3 ir tai pasiskolindamas iš draugų ,tai nusipirkdamas išbandė visus jos must play ekskliuzyvus.O dabar jis turi pasiūlymą parduoti ps3 ir atgauti beveik visus pinigus.

Deja per tą laiko tarpą tapo aišku ps3 prieš xbox turi pasiūlyti tuos kelis ekskliuzyvus.Todėl pagaliau suprantama jog ps3 priėjo dead-end.

Išvada(To Joniss) : Xbox visa galva prieš ps3 todėl siūlau ar tai išsiverkt kur nors prisėdus,ar taip pažiūrėt šį klipą-remixa

.

PS.Beje aš netoks žmogus, kuris pataikauja ar kalba apie slidžius dalykus per aplinkuj,sakau tiesiai, ko dažnai trūksta kai kuriem playmanam

O dabar dar ir paaiškinau viską nuo A iki Z :)

Nu aš kišu pinigus ir nesigailiu. Nors ir ant PC tą patį žaidimą pažaist galiu su max grafika kartais vistiek perku PS3 versiją. Tu šneki ne apie protingus žmones, o apie vagis negerbiančius kitų darbo ir pačių žaidimų. Tokie buki žmonės geimeriais vadintis negali.

Video prajuokino, gal dar tokių gali numest? :)

Redagavo dankratas
Paskaityk pirma post`a, ipac ta dali kur rasoma kad nekliedet kas uz ka geriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu aš kišu pinigus ir nesigailiu. Nors ir ant PC tą patį žaidimą pažaist galiu su max grafika kartais vistiek perku PS3 versiją. Tu šneki ne apie protingus žmones, o apie vagis negerbiančius kitų darbo ir pačių žaidimų. Tokie buki žmonės geimeriais vadintis negali.

Video prajuokino, gal dar tokių gali numest? :)

Ne į temą

oi koks tu geras ir saunus (speju) dar vaikas,nepiratauji ir pan. tai gal geriau tuos pinigus kuriuos leidi ps3 ir jo zaidimam paukok kokiai vaiku prieglaudai,ar diedukui kaledojanciam prie baznycios,busi dar geresnis :)

is ''tikro'' geimerio pataptum tikru gerasirdziu :)

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.