tikasas

Ne i tema :) ( megstamas zaidimas ) !

Rekomenduojami pranešimai

sita tema ne sitoje vietoje turebut buti manyciau (sorry) .. tad parasykite kokie ps2 zaidimai jums patiko.

man didziausia yspudi padare :

the godfather < neblogas zaidimo siuzetas , priprantamas valdymas , tikroviskas automobiliu vairavimas.

ir dar patiko qwestas

lord of the rings the third ages < nuobodoka tai kad kovojant neina daryti savo veiksmu kaip combo ir panasiai valdymas po 1 karta.. :) , patiko 2004 metu grazi aplinka , istraukos is tikro filmo , senarijus atitinka tikrajy ziedu valdova..

laukiu jusu zaidimu... :):huh:

Redagavo tikasas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai jei žinai kad ne į tą skiltį pataikei, tai kam kuri čia? Ši tema vistiek arba šiukšlinėn arba "žaidimų offtopic" keliaus..

Nu, bet parašyt galiu:

Persona 3 --> man kaip anime bei japonijos ir jrpg megėjui šis game buvo stebuklas

.hack G.U --> patiko, kad buvo toks neeilinis, nekopijuotas, ir SUKURTAS jrpg. Pasaka.

Kingdom Hearts --> seniau nesidomėjau, bet kai išbandžiau tai tikrai superinis jrpg, taipogi toks neeilinis ir pasiūlantis kažką naujo.

Yra ir kitų daug geimų kuriuos mėgstu kaip: RE4, Indigo Prophecy, Shadow of Colossus, bet aš tiesiog parinkau mėgst. jrpg.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.