MPAK

unreadable disk

Rekomenduojami pranešimai

Nuflashinau xbox su paskutiniu iXtreme FW, irasau zaidimus i verbatim (pagal siame forume pateikta instrukcija) ir gaunu "Unreadable disk". Pora karta dariau flashinau is naujo, dariau taip vadinama "pot tweak". Vistiek tas patc.

Originalus diskus priima be problemu, taip pat lengvai nuskaito pygiausius acme diskus su irasytais dvd, avi filmais muzika ir t.t. Tik "backup'ai" = Unreadable disk.

Pas mane Hitachi 59dj. Console nenauja, is amerikos parveziau, bet per visa jos istorija turejau vos kelis diskus ir praktiskai nezaidziau, taigi lazeris turetu buti tvarkoj.

Kur darou klaida?

Pataisimas: raso "unplayable disk" , o ne unreadable.

Redagavo MPAK

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuflashinau xbox su paskutiniu iXtreme FW, irasau zaidimus i verbatim (pagal siame forume pateikta instrukcija) ir gaunu "Unreadable disk". Pora karta dariau flashinau is naujo, dariau taip vadinama "pot tweak". Vistiek tas patc.

Originalus diskus priima be problemu, taip pat lengvai nuskaito pygiausius acme diskus su irasytais dvd, avi filmais muzika ir t.t. Tik "backup'ai" = Unreadable disk.

Pas mane Hitachi 59dj. Console nenauja, is amerikos parveziau, bet per visa jos istorija turejau vos kelis diskus ir praktiskai nezaidziau, taigi lazeris turetu buti tvarkoj.

Kur darou klaida?

Ar žaidimas su iXtreme pach`u? Ar žaidimas NTSC konsolei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar žaidimas su iXtreme pach`u? Ar žaidimas NTSC konsolei?

Taip su patchu, patikrinti su XDVDmullet. NTSC versijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip su patchu, patikrinti su XDVDmullet. NTSC versijos.

Gal DVD brokuotas pasitaikė?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal DVD brokuotas pasitaikė?

Ta prasme: Verbatim? ar mano Hitachi?

Kaip minejau xbox nuskaito visus kitus diskus be problemu, tik irasytus zaidimus nepriima. O tie Verbatum nepigus, jau tiek irasiau, kad ir bijau dar pirkti.

P.S. Gaila neturiu pazystamu Klaipedj su Xbox, kad galeciau paskolinti ju irasyu disku, arba atvirksciai duoti mano patikrinti.

Redagavo MPAK

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.