Domiuz

Kokios firmos tv pirkti?

45 nariai prabalsavo

1. 1. kokios firmos tv pirkti?

• Samsung
      30
    • Philips
      14

Rekomenduojami pranešimai

O tai koks turėtų būti jai geras kontrastas tiktu 5000:1? Nes jai didesnis kontrastas tai ir telikas jau didesnis būna :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gali ziuret ta kur as pradzioj parodziau.... pas ji kontrastas 7000:1 ir istrizaine 81cm. kaina nepilni 1800

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai koks turėtų būti jai geras kontrastas tiktu 5000:1? Nes jai didesnis kontrastas tai ir telikas jau didesnis būna :rolleyes:

Įtoky ir ziureciau,bet gaila mano kambarys nera toks didelis kad toky pirkciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dalykas ir yra tame kaip tu ta telika ruosies ziuret zaisdamas boxu ar kita konsole,nes jei tu turi gera patogu komp stala ir didele dali laiko praleidi prie jo sededamas is arti,tai ir 22' monikas is taip arti bus tikrai didelis,o is toliau sedint ar gulint ant lovos aisku reikia jau didesnio tv,pvz mano situacijoj kurioj esu tikrai ne vienas as, tai geriausias varianatas yra didelis monikas ant stalo,kuri naudoji ir pc ir konsolem zaist,gaunasi ir vaizdas puikus ir turi savo kampeli kur tau niekas nemaiso ir niekas nelenda i akis,tu niekam netrukdai,ir siaip kaina maza,nereikia jokiu dideliu HDTV,nes jei namam imi TV tai jis bus naudojamas ir kaip tv vis del to,o tai reiskia kad ne visa laika galesi skirti tik savo zaidimam,kas gali sudaryt daug bedu kai kuriem,todel didelis monikas buna pati geriausia iseitis pasverus visus uz ir pries

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Domiuz manau imk Samsung'a pats turiu 82 istrizaines tai su X360 ziauriai gerai lost bet ziurint kam tu perki

Sony firma tikrai geriau gamina už Samsung ir Philips, todėl ir jų kaina, gerokai didesnė.

Na man atrodo kad tikrai negeriau tas Sony gamina nei Samsungas ar Philipsas

va vienas tv jeigu dar nenusipirkai http://www.bms.lt/lt/catalog/view/?id=29552

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va jau uzsisakiau samsung le40a558 TIK UZ 3200lt !!! (imiau is tevo draugo kuris prekiauja telikas, atidave uz visiska savikiani) gausiu ryt ;) ;) :rolleyes:

Dar nuvariau i topo centra ir ziuri jie ispakuoja ta telika kur uzsisakiau, kadangi tai visiskai nauajs modelis tia paklausiau kiek sako: 5999lt, 2x pigiau pasiemiau ;)

Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Savikaina tai tokia kaina kuri kainuoja pagaminti pati aparata abejoju ar 1000lt ji siektu.Nes gamintojai uzsideda nesveikus antkainius.

Speju tau tevo draugas atidave uz tokia kaina kaip ima is tarpininku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Savikaina tai tokia kaina kuri kainuoja pagaminti pati aparata abejoju ar 1000lt ji siektu.Nes gamintojai uzsideda nesveikus antkainius.

Speju tau tevo draugas atidave uz tokia kaina kaip ima is tarpininku.

pridek prie visko transportavima kuris tiek pat dar kainuoja kiek pagaminimas.... Na siaip gal ir taip, bet man neesme svarbu pigiai gavau, ryt neisiu i sule lauksiu visa diena :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne nu tu suprask wiena dalyka: nusiperki LCD kuris normaliai wstu PS3 ir XBOX360 tada isivedi tarkim mikrovisatos skaitmenine televizija... ir tai laikys tau apie 10M nes tai siuo metu rya naujos palygint technologijos... wat pazekit kiek laiko jau yra ps2 ir xbox (nu xboxui lygtais nebeleidzia zaidimu jau.... to tai as nzn jei ka) bet wa wis dar leidzia ant ps2 kurio jau nesiruosia atnaujint ir panasiai nors jis yra "techniskai pasenes bla bla..." esme tame kad jeigu dabar wiska susitvarkai tai bus gan ilgaamziska... a man p* kad pvz pas mano klasioka 10CM didesne istrizaine, tai nereiskia kad dabar turiu bekt ir pirkt pirma pasitaikiusi didesni telika... as nesu labai jau reiklus technologijoms. man tik reikia kad pavyktu patenkint savo widinio geimerio norus... o tai kad palygint mazam kambary as isimesiu koki 150CM telika ir po pusmecio nebematysiu savo ishtiestos rankos manes wisai nemalonina :mellow:

kiler01 over and out...

I dydi tai reik atsizvelgt, akiai nekenkiantis nuotolis yra 6x is tv aukscio pvz jei tv aukstis yra 50cm tai rekomenduojama ji ziuret is 3m atstumo.

Man tai biskeli per toli, kad zaidziant matyciau visas smulkias detales (ypac zaidziant saudykles), bet televizijai ir filmamas tai pats tas.

ps. nauji plazminiai tv beveik visai nekiankia akim, nes jie naudoja stiklo ir duju technologija. Ir ju reakcijos laikas 0.5ms.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo, matau daug čia visokių nesamonių prirašyta, bet neesmė. Nieko čia nesiaiškinsim, paprasčiausiai pasiūlysiu kai kuriuos modelius:

LE32A450C2XBT - http://www.gerakaina.lt/new/advanced_searc...amp;x=0&y=0

FULL HD 32" - LE32A556P1FXBT - http://www.gerakaina.lt/new/advanced_searc...amp;x=0&y=0

Kainos panasiai butu:

pirmo - 2200-2300Lt;

antro - 2800-2900Lt.

Yra variantas imti ir LG telika. Parametrai pakankamai geri, kaina dar mažesnė, tik su dizainu jiems nepakeliui...

nu ir po kiek tavo siulomas LG kainuotu :D

Na va jau uzsisakiau samsung le40a558 TIK UZ 3200lt !!! (imiau is tevo draugo kuris prekiauja telikas, atidave uz visiska savikiani) gausiu ryt :D;) ;)

Dar nuvariau i topo centra ir ziuri jie ispakuoja ta telika kur uzsisakiau, kadangi tai visiskai nauajs modelis tia paklausiau kiek sako: 5999lt, 2x pigiau pasiemiau ;)

yo ho ho ;) neblogai prasisukai gal galetum to draugo paklaust po kiek butu sitie du telikai wirsuj kur uz quotinti auskciau keliais centimetrais... ( :mellow: )

ir ar westu i kauna?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ir po kiek tavo siulomas LG kainuotu :D

yo ho ho :D neblogai prasisukai gal galetum to draugo paklaust po kiek butu sitie du telikai wirsuj kur uz quotinti auskciau keliais centimetrais... ( :mellow: )

ir ar westu i kauna?

ne, ten tik pazystamiem deja tau nieko neiseis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ir po kiek tavo siulomas LG kainuotu ;)

Tai gal Tu pasakyk kokį LG modelį norėtum, aš tada pasakyčiau kainą :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne, ten tik pazystamiem deja tau nieko neiseis.

thousand curses pazystamu sistema :lol:

Tai gal Tu pasakyk kokį LG modelį norėtum, aš tada pasakyčiau kainą ;)

nu man reikai tokio ant kurio eitu normaliai xboxas.360 aisku .. pazek dvieju dydziu 6X CM (bet kokio su 60 kazkeliais cm, nepamenu kiek tiksliai ;) ) ir 81 CM su progresive skanu ir ryskumu apie 500, spalvu kontrastas aisku kuo didesnis tuo geresnis... aciu...

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu man reikai tokio ant kurio eitu normaliai xboxas.360 aisku .. pazek dvieju dydziu 6X CM (bet kokio su 60 kazkeliais cm, nepamenu kiek tiksliai :lol: ) ir 81 CM su progresive skanu ir ryskumu apie 500, spalvu kontrastas aisku kuo didesnis tuo geresnis... aciu...

32LC52 - nu 32" tik toks, kaina - 1800Lt.

37LC46 - 37", kaina - 2550Lt.

cia to 37" parametrai:

REAKCIJOS LAIKAS (ms) 5

RYŠKUMAS (cd/m2) 450

STEBĖJIMO KAMPAS (LAIPSNIAI) 178°/178°

KONTRASTAS 5000:1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.