Dwėsk

PSX-PSP Games paleidimas

Rekomenduojami pranešimai

parsisiunciau game Final fantasy VII ir raso ikelt i J:PSP/GAME bet kai bandau kelt failus EBOOT.PBP ir KEYS.BIN man raso Disk Full, insert new disk to continue, gal zinot kur kelt ir kaip daryt kad veiktu PSX geimai ant psp? cia mano pats pirmas ir viska dariau kaip parasyta intike bet nesigauna

EDIT:isikeliau dabar bet man jis yra ispaniskas ir spaudus NUEVO JUEGO (new game) viskas veikia, nieks nepastringa bet juodas ekranas,ir galima geima isjungt

Redagavo dwesk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Disk full reiskia truksta atminties korteleje.O del zaidimo itariu parsisiuntiai kokia ispaniska versija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikas, pabandyk spaust ant psp: Select/"UMD ISO MODE" pasirink Sony NP 9660. Turetu veikti ;)

Man irgi tapati prohblema, kad paspaudziu New Game ir pasirodo juodas ekranas nieko neina daryt ;) nustaciau kaip cia parasyta bet vistiek nieko parsisiunciau kelias versijas konvertutas ant psp tai abiem taspats PLZ HELP :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kiti ps1 game veikia, o jei cia kaiptik skiras panasiem dalykam tai iskur jy man gaut ? :pirate2::whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
http://dl.qj.net/ ateinat i ta puslapi parsisiunciat popsloadery ir isidedat i savo psp nzn i kuri folderi patys paziurekit ten kjp atsisiusit bus parasyt kur ir kjp viska daryt ir tada tikrai turetu veikti :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ar ant slimo weikia?

nes as kai ysikeliu tai man isvis net game neyjunge tik psp pastringa ir reik akuma isimt..... :notworthy::D

ce ta prasme jau ykelus zaidima y psp ir ijungus zaidima .

Redagavo Dorganaso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ar ant slimo weikia?

nes as kai ysikeliu tai man isvis net game neyjunge tik psp pastringa ir reik akuma isimt..... :notworthy::D

ce ta prasme jau ykelus zaidima y psp ir ijungus zaidima .

Gal softas neatitinka, nes ant slimu turetu veikt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as sk naudojausi ant slim tuo popsloader viskas veikia versija 4.01-m33 ar kokia ten nu zodziu naujausia veikia visi psx zaidimai su tuo popsloader

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as sk naudojausi ant slim tuo popsloader viskas veikia versija 4.01-m33 ar kokia ten nu zodziu naujausia veikia visi psx zaidimai su tuo popsloader

Nu wa atsinaujinau wersija, ta popsloadery iskikeliau, ir vistiek neveikia......

nu dabar kazkas geriau. nei pirmais db bent jau kazkiek zaidima yjunge anskciau tik uzstrigdavo.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.