Matoxas

Kame problema?

Rekomenduojami pranešimai

Ne. Pirkau ne lietuvoj... Nera garantinio.

Ne į temą

Pas mane tik kai keiciasi vaizdas lieka zymes
Redagavo Matoxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu p**e...pas meistrus vest del kazkokio shuduko, pas mane juk lygiai tas pats yra, atlieka menkuciai seseliai, man visiskai negadina kokybes, nebent pas tave kitaip, pas mane atlieka wos wos toks tamsumas bet kartais man net graziau atrodo per kokius intro filmukus jei buna tamsus,pvz:FF Crisis core...bet gal pas tave kokia kita problema, man tai visiskai nemaiso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu p**e...pas meistrus vest del kazkokio shuduko, pas mane juk lygiai tas pats yra, atlieka menkuciai seseliai, man visiskai negadina kokybes, nebent pas tave kitaip, pas mane atlieka wos wos toks tamsumas bet kartais man net graziau atrodo per kokius intro filmukus jei buna tamsus,pvz:FF Crisis core...bet gal pas tave kokia kita problema, man tai visiskai nemaiso

PSP ekranu vaizdas lagina. tai cia faktas ir lagina pas skirtingus PSP vis kitos spalvos. pvz pas mane labiausiai lieka juoda, ruda ir raudona. tenka girdet kad pas kitus melyna ar zalia... cia tokia jau LCD konstrukcija, ir nieko cia nepadarysi. Kai kurie, kam labai tas maiso megina pirktis is e-bay atskirai ekrana ir keist. Pasitaiko rast greitesniu. sharp atrodo... O siaip esme tame, kad dazniausiai greitas ekranas buna PSP skirtuose japonu rinkai, siauraakiai mus isdure, sau geresnius pasigamina :rolleyes:

o apskritai nereik labai kreipt demesio, pritariu dwesk :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu jam taip viskas "graziai" atrodytu, tai jis forumuose nesireikstu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane irgi raudona, ruda, juoda.... per kaikuriuos zaidimus nesimato, per kaikuriauos daugiau, per kitus maziau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu keisies ekrana ar isgyvensi? ;) visiem cia tos pacios spalvos, dar nei kart man zalia ir melyna nelagino,tik ruda,raudona ir juoda bet man kaip jau sakiau nemaiso, paskutiniu metu vien Turn based rpg arba rpg losiu tai isvis jokio liejimosi man psp geriau uz ps2 ;D tik gaila tiek mazai ATLUS darbu ant psp yra, disgaea 2 galetu perkelt ar dar ka nors

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sita problema yra Lietuvoje pirkusiems PSP? Ar ir is uzsienio, be to, kokios jusu ekranu firmos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kurios spalvos lagina neblogai galima matyt zaidziant zaidima Megaman Powered Up, ten zmogeliukai gal 6 spalvu , tai su kiekvienu palaxtai pasokineji ir matai kuris ilgiausia sleifa po saves palieka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nzn koks mano ekranas... isgyvent aisku galima, tik seip per svr negraziai atrodo, o ekrano, tai tikrai nekeisiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.