Matoxas

Kame problema?

Rekomenduojami pranešimai

,Zodziu, paleidziu koki zaidima pvz Smackdown vs. Raw 2008. Is pradziu viskas gerai, bet kai pajungiu zaist lieka kazkokios radonos demes(kazkas tokio kaip seseliai)... Pvz pasuka galva toje vietoje lieka raudona, pasuka ranka ranka - tas pats.... ipac kai is arti parodo labai negraziai atrodo.... Gal kam yra panasi problema iskilus?

Redagavo Matoxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

,Zodziu, paleidziu koki zaidima pvz Smackdown vs. Raw 2008. Is pradziu viskas gerai, bet kai pajungiu zaist lieka kazkokios radonos demes(kazkas tokio kaip seseliai)... Pvz pasuka galva toje vietoje lieka raudona, pasuka ranka ranka - tas pats.... ipac kai is arti parodo labai negraziai atrodo.... Gal kam yra panasi problema iskilus?

o su kitais geimais taip buna? jei buna tj kita versija svr parsisiusk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas tave memory stick orginalas ar fake (paieskok giduose ir D.U.K kaip atpazint), nes fake visokiu cirku padaro

Redagavo cepa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant visu zaidimu.... Nu ten nebent su masinom nelabai matos, bet seip ant visu... ir ant klipu kaikuriu... Kortele tai originali....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pastave gal 3,40 OE ar 3.03 OE? ant jų taip būna, bugu pilna, įsirašyk naujesne :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei kox draugas turi psp ir memory stick tj bandyk jo ms isidet ir paziuret ar viskas norml veix... jei veix norml tj nauja ms nusipirk, jei ne tj reiskias problemos tikrai su paciu psp ir tex i taisykla nest...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gi ir isemus kortele tas pats.... Nu nzn kas cia yra... Rokiskyje nlb rasi psp meistru.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo pas mane irgi yra sitoks bajeris bet man netrugdo nes ,pvz visos spalvos neskaitant tamsi raudona,juoda,pilka ir ruda tik kaip ir liejas toks kaip liejimo efektas, pvz:kai per worms open warfare 2 ta avyte skraido per loading tai jos apsiausto spalva atsilieka, nu bet kaip sakiau, man nemaiso ;D

beje cia tikrai ne CFW problemos ir tikrai ne Mstick, pas mane 3.90 m33

Redagavo dwesk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir pas mane tas pats, bet man tai ziauriai trukdo.... ipac kai is arciau parodo.... pas mane irgi 3.90. tai gal cia del to?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir pas mane tas pats, bet man tai ziauriai trukdo.... ipac kai is arciau parodo.... pas mane irgi 3.90. tai gal cia del to?

Nu tikrai ne del to kad 3.90 nes as turiu slima 3.90m33-3 ir jokiu seseliu nera o draugas turi fat psp irgi su 3.90m33 irgi nieko tai nezinau gal cia pats zaidimas? ar ekranas sugedes? :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal pas jumis buvo ekranas ibreztas? na pats LCD o ne apsauga, nes as draugui per apsauga stipriau paspaudziau tai ir demes liko..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal jau problema issprendei?

As ten kamputyje.. Nedaug.. Beveik nesimato. Beveik

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.