PSP2008

Ar šitas pandoros sukūrimo būdas veikia?

Rekomenduojami pranešimai

http://i158.photobucket.com/albums/t87/msw1382/slim.jpg

Va skaičiau, kad galima pasidaryt pandorą 2 būdais:

1. Nupjauti kojelę raudonoje zonoje

arba

2. Peiliuku nupjauti kontaktą mėlynoje vietoje ir kai norėsi atstatyt tai reiks pieštuku ten papiešti ir vėl veiks normaliai.

Dėl antro būdo - ar kasnors jį bandėte ? Iš tikrųjų veikia ?

Ten pat skaičiau apie TOTAL Newbi easy Installer bet sako jis tik į 3.71 instaliuoja, yra kas nors panašaus tik su 3.9 ?

Dėl atminties kortelės dar: jei aš su ja nulaužiu psp tai galima poto iš jos viską ištrinti ir žaisti žaidimus iš jos ? ar nulaužimui reikia turėti atskirą kortelę ?

P.S. info apie tokį bateijos darymą paimta iš http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=116426

Redagavo PSP2008

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zaidimus zaisti galesi, kat iskarto rasyti 3.90m33 naudok dc5 :D

Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rasykis tuos, kurie yra gide

Ne į temą

pz domiuz kaip jis pasileis dc5... su ofw.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O yra gidas kaip updatint į dc5? Tam tinka betkokia versija CFW ?

Ne į temą

Noriu būti pilnai viskuo įsitikinęs :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nepamaciau kad ofw pas ji :D tai tokiu atveju tu daryk pagal gida i dc3 ir tau atrsiris i 3.71m33 o poto jei noresi 3.90m33 versijos tai arba atsinaujink arba isirasyk dc5 ir daryk pandora is naujo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nuėjau nusipirkau psp šiandien. Dabar kraunu iki 100 %. Įrašinėsim - matysim, kas bus ;D

Yra OFW 3.80

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi hardware būdu padaryta pandora neturi skirtumo ar dc 5, ar dc3 naudosi? (jei teisingai supratau dc - despertar del cementerio).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip prigąsdino mane tai 4h atsargiai atidarinėjau batarkę ;D o pasirodo pats ličio akumas dar po dar vienu dangteliu buvo ir nereikėjo bijoti.

Operacija "įsirašyt 3.71 m33-2" praėjo sėkmingai.

Dabar reik atnaujinti jį dar.

P.S. Update to 3.90 m33-3 Complete ;D

Redagavo PSP2008

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• So, so. Tokia europetiška Stellar Blade versija (bent jau taip pasirodė). Pasižiūrėsim kas išeis.
    • Jau turiu. Early acsess buvo 02 06, pilnas paleidimas 02 11 visoms patformoms. Na ka gi - nauja Civilizacijos serija visada šventė!!!. Žaidžiu priepuolimais per sūnaus kompą, taigi dabar esu pirmos sesijos pabaigoje. Vizualai puikia padarytas, toks labiau kaip Civ V ramesnis stilius, dėl gamplay tai daug visokių naujovių. Puse kontento aišku dar įdės eigoje. Turiu ir konsoline versija ž atrodo identiškai, bet su pulteliu žaidžiasi sunkai, visgi tai yra PC žaidimas. Daugiau apie įspūdžius parašysiu kiek vėliau. To be continued kaip sakoma😄
    • Šitas. Po kokių gerų pusės metų gulėjimo stalčiuje (nors 2 buvo puikiai suėjęs) pagaliau užsikabinau ir labai patinka. Gėda prisipažinti, bet kelis kartus bandžiau pradėti ir mesdavau priėjęs pirmą rimtą encounterį zombių kaime - pradžioje vis nesuprasdavau kad jų visų nereikia bandyt išžudyti, o tik atsilaikyti kurį laiką😁 Bet dabar veža kaip turi būt, esu gal kokiam 9 chapterį. Formulė pparasta, bet visa dar smagi. Ir tiesa dabar jau puikiai optimizuotas. Performance mode ant vanilines PS5 labai gerai atrodo.
    • Šito laukiu. Jeigu patiko Returnal (o man patiko), patiks ir šitas.  Mūsų dabartinėje remasterių ir remaikų eroje vis kažkas tai naujo. Be to Housmark gerai daro😀 
    • Na šitas gali būti visai nieko, bent jau man asmeniškai patiko. Pačios kovos gal ir nestebuklingai, bet exploringas jau bus toks kaip žada (be jokių markerių, pagalbų, viską pats turi sužinot) visai veža. 04.09.2025
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos