GorDo

Xbox360 unban (change key)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , Trumpai drutai turiu 2 x360

1.Flashintas (ban)

2.Orginalus (rrod)

Zinau jau seniau esu skaites kad eina sukeist raktus konsoliu ir taip atsibaninti xbl.. Man dabar to ir reikia...

Butu gerai jei kas imestumiet info apie tai, nes siuo metu neturiu neto namie (dabar rasau is kavines) ir nelabai turiu laiko...

Kaip ten tas visas procesas vyksta ar reikia specialiu yrankiu ? pas meistrus nenesiu , turiu puikias salygas ir namie..

Modelis su rrod 2005 metuku -hitachi na zodziu

o flashintas irgi panasus tik 2007 metu (beto abudu core)

na zodziu nezinau kokios dar cia info duot .. patikekit susirasciau ir pats bet kaip ir sakiau viska knisa neto tiekejai...

Iskart dekoju , zekit ilgai galiu ir neatrasyt :D

Ne į temą

pirmadieny parsius GTA IV (org) , tai noresiu greitu laiku online (aisku dar neto reiks laukt ) :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki , Trumpai drutai turiu 2 x360

1.Flashintas (ban)

2.Orginalus (rrod)

Zinau jau seniau esu skaites kad eina sukeist raktus konsoliu ir taip atsibaninti xbl.. Man dabar to ir reikia...

Butu gerai jei kas imestumiet info apie tai, nes siuo metu neturiu neto namie (dabar rasau is kavines) ir nelabai turiu laiko...

Kaip ten tas visas procesas vyksta ar reikia specialiu yrankiu ? pas meistrus nenesiu , turiu puikias salygas ir namie..

Modelis su rrod 2005 metuku -hitachi na zodziu

o flashintas irgi panasus tik 2007 metu (beto abudu core)

na zodziu nezinau kokios dar cia info duot .. patikekit susirasciau ir pats bet kaip ir sakiau viska knisa neto tiekejai...

Iskart dekoju , zekit ilgai galiu ir neatrasyt :D

Ne į temą

pirmadieny parsius GTA IV (org) , tai noresiu greitu laiku online (aisku dar neto reiks laukt ) :D

nu tu pawarai tai tu susitwarkyk ta su rrod ir turesi du xbox viena piratiniam kita live taigi lengwa ta rrod susitwarkyt pas meistrus vesk arba daryk towel trick

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

x-clamp nepades , zaidimas ten .. beto ten senesnis modelis man reikia savisky susitvarkyt ;]

p.s neta jau turiu ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

key pakeisti reikia tureti programatoriu todel pats nepakeisi manau, ir gerai manai kad nori i ta mesti key nes ana sena konsole ir gali greiciau dar ban gaut na bet gali ir ana sutaisyt seip nes orga gali lost ir su ana sutaises nebijot o kai ana gaus vel rrod tada jau bandyt ta keu keist i ta 2007 metu bet manau pats tikrai nepakeisi ;) labai kelblus ten dalykas reikia turet programatoriu ir paciam sugebeti gan gerai programuoti nes ten kiek esu mates labai daug daug vargo. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nea dabar jau kai jau vel turiu neta tai susirasiu as info pats .. bandysim vistiek ... Jei ko tai imesiu ;]

Ne į temą

Turiu dabar kaiptik GTA4 , online noriu ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jeigu pavyks tau pasikeist paciam tj parasyk cia ;) bus labai idomu suzinot bet duodu 90% kad tau neiseis ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau reikia Infectus cipo naujausio modelio, jo pagalba gali apkeisti raktus. cipo kaina 50 euru , su juo ir instrukcijos pareina. Galesi keist regionus ir visokes kitas nesmones. ivesk i google infectus ir surasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.