ignazas

Kaip i HDD ikelti dainas?

Rekomenduojami pranešimai

Sakot rimtai kaput cd romui.Nu nezinau dabar man ji keist ir dar laptopo garantija nuplauktu.Be to nete skaiciau kad daug kam kai pakeite tas pats dares.Bet kas idomiausia.Jeigu tarkim rasai verbatim ir ji irasai o po to rasai vel verbatim jame garantuotai ismes bad sectors, bet jei rasysi i tarkim acme tada praktiskai neismeta.Zodziu keitalioju firmas kai durnius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu sheip flashiukas idomiausia ir kolkas pigiausia bei geriausia ideja... neseniai motinai i darba reikejo tai apacerio 8GB nusipirko po 70LT... (o atsimenu kaip prie gal 3 metus pirkau saviski 1GB uz 120LT T_T) beto wat seip turiu durna klausima ar neiseitu sujungt kompo su X'u per usb kabeli : kur abudu galai butu "in" ? nu wat kilo man tokia mintis kas gali atsakyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man dar vienas idomu. Pajungiau flaske, joje idetos kelios dainos. Kur man jas dabar rast xbox'e ? :-]

Redagavo Lawreed

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man dar vienas idomu. Pajungiau flaske, joje idetos kelios dainos. Kur man jas dabar rast xbox'e ? :-]

Eini į medi'os skilty ,tada į music ir ten bus pasirinkti iškur groti muziką(tikslaus pav neatsimenu :wacko: ) Tikiuos šiek tiek suprasi ,jai ne įėjus į muzikos skilty visus išspaudinėk ;) Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzejau Media, tada music. Bet neranda nieko ;D

Radau. Yeah ;D

Redagavo Lawreed

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ?

desni peles klavisa ant HDD spaudi ir darai format ;), aisq pasirenki ar NTFS ar FAT32, gali qiuck format varnele uzdet

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suformatavau i NTFS , bet dabar man nebeina nieko įkelt :/

EDIT : Tik per PC eina ikelt , o per MAC'a ne . O viskas pas mane MAC'e yra .

Redagavo Lukito

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suformatavau i NTFS , bet dabar man nebeina nieko įkelt :/

EDIT : Tik per PC eina ikelt , o per MAC'a ne . O viskas pas mane MAC'e yra .

Juk tau sake i FAT32 formatuot, o ne NTFS.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad naujos temos nekurt, paklausiu cia.

gal kas zino buda neardant pajungt x360 HDD prie PC kad butu galima padaryti copy pasta? gal kas turi kokia schema laido kuri butu galima pasidaryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad naujos temos nekurt, paklausiu cia.

gal kas zino buda neardant pajungt x360 HDD prie PC kad butu galima padaryti copy pasta? gal kas turi kokia schema laido kuri butu galima pasidaryt?

Nera tokio budo, o ir isiimt ji nera sunku. O ka tu nori persikelt, kam tau to reikia? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nera tokio budo, o ir isiimt ji nera sunku. O ka tu nori persikelt, kam tau to reikia? :D

brolis pries daugiau nei metus nusipirko x360 bet jis uzsiRRoDino, taise jis ji 100 kartu, ir su coin tricku ir x clapus verze ir termo pasta keite, bet efektas buvo laikinas. dabar jis nusipirko core ir HDD uzsidejo nuo senojo x360. taip gavosi kad ir as sau nusipirkau premium bet visi mano profailai ir seivai ir t.t. liko bratkio HDD. dabar nebeprikolas jau is naujo forza2 eit :) noriu viska persikelt i savo nauja HDD ir nereikalingus profile'us pratrint. ardyt nenoriu, nes velgi - garantija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.