OutSider

Xbox 360 + monitorius, switch'as

Rekomenduojami pranešimai

Svarstau, ar pirkti televizorių (su HD ready, kokį didesnį, ~1500 Lt), ar monitorių (taip pat didesnį)... Televizoriaus nežiūriu visai, tai jis man reikalingas tik dėl Xbox'o. Taigi turbūt pirksiu monitorių...

Kažkas kažokioje temoje, kurios dabar niekaip neradau, rašė, jog yra switch'as, (jeigu gerai atsimenu) leidžiantis greitai perjungti, primityviai sakant, iš PC į Xbox'o ir atvirkščiai. Jei rasčiau tokį switch'ą, nedvejodamas pirkčiau monitorių, nes šiaip tai nepatogu tuos laidus kaišioti, ypač sudėtinga, kai PC visą dieną įjungtas...

Taigi mano klausimai būtų tokie:

1. Ar yra lietuvoje tokių switch'ų?

2. Kaip dėl signalo? Ar perjungus kokybė išlaikoma/perduodama optimaliai (nes turėtų turėti įtakos varža ir šiaip jautrus signalas)? Ar nebus problemų dėl kokybės perjunginėjant?

EDIT: Radau Lietuvoj kažką panašaus, bet amazone kainuoja toks daiktas 4 baksai + shipping'as, o Lietuvoj - 100-250 Lt. WTF?

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jokio switch'o nereikia, juk jei tv perki tai yra component tulpes ir VGA, jei monikas HD ready tai ir componentai turi but.

Ant tv vienintelis switch'as tai valdymo pultelis kuris keicia is component i PC mode

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ViPeRkillz: Tai nusiperki VGA kabelį, kuris kišasi iš Box'o į videškę, o kaip perjuginėt signalą PC/Xbox, nes, kaip suprantu rodo arba PC, arba Box'ą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ViPeRkillz: Tai nusiperki VGA kabelį, kuris kišasi iš Box'o į videškę, o kaip perjuginėt signalą PC/Xbox, nes, kaip suprantu rodo arba PC, arba Box'ą?

jei monika: monitoriuje perjungi jungtis reikia,ant nauju moniku dazniausia 2 jungits buna(dvi ar vga) pvz i monitoriu vienas laidas x360 o kitas pc ijungtas tai bent pas mane paspaudi knopke ir persijungia... ;)

Ne į temą

jei reikai vga kabelio kaip tik parduodu ;)
Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne taip supratai, ikisi componentus i LCD tv ir ikisi is PC VGA kabeli irgi i TV ir abu kabeliai sueina i tv. ir per pulteli pasikeiti is kur ziuri.

as taip ir pasidares, tik kad pas mane laptopas, filmus per TV ziuriu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei monika: monitoriuje perjungi jungtis reikia,ant nauju moniku dazniausia 2 jungits buna(dvi ar vga) pvz i monitoriu vienas laidas x360 o kitas pc ijungtas tai bent pas mane paspaudi knopke ir persijungia... ;)

Ne į temą

jei reikai vga kabelio kaip tik parduodu ;)

Jei teisingai supratau, tai naujame monitoriuje yra visos reikalingos jungtys, įkiši Xbox'o VGA kabelį ir PC vaizdūškės. Ir gali nieko neišjunginėdamas perjungti?

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei teisingai supratau, tai naujame monitoriuje yra visos reikalingos jungtys, įkiši Xbox'o VGA kabelį ir PC vaizdūškės. Ir gali nieko neišjunginėdamas perjungti?

naujame monitoriuje yra daug fyskiu, bet abejoju ar bus dvi VGA, tai gal geriau Xboxa pajungti per componentus ir PC per VGA.

ar tu neturi xbox'o componentinio kabelio?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naujame monitoriuje yra daug fyskiu, bet abejoju ar bus dvi VGA, tai gal geriau Xboxa pajungti per componentus ir PC per VGA.

ar tu neturi xbox'o componentinio kabelio?

Tai čia tie patys 6 spalvoti, kurie į teliką kišasi ar ne?

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia tie patys 6 spalvoti, kurie į teliką kišasi ar ne?

Rudonas, melinas ir zalias. juos galima ir i LCD tv jungti ir i monorius (jeigu jie turi jungtis aisq)

raudonas, baltas, tai cia garsui, geltonas yra paprasta tulpe 480p signalui

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rudonas, melinas ir zalias. juos galima ir i LCD tv jungti ir i monorius (jeigu jie turi jungtis aisq)

ne 6, o 3.

raudonas, baltas, tai cia garsui, geltonas yra paprasta tulpe 480p signalui

Na, taip, bet iš to paties kabelio šakojasi ;)

Kitas klausimas: Turbūt reikia gero PC, jei nori, pvz., 24'' ar 22'' monitorių turėti, nes 22'' rekomenduojama rezoliucija yra 1680x1050? Ar ne? Kokie reikalavaimai maždaug turėtų būti, nes mano tai krepšas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vistiek su PC zaidimu turbut nezaidi, tai kam tau ta rezoliucija? ikonos tik sumazes iki nematau ;)

uz 1800lt jau imanoma nusipirkt 32" LCD tv, ir pasijungi pc prie jo su rezoliucija 1024x768 ir nepajusi jokio skkirtumo, bet xboxu zaisi jau ant didelio daigto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pas mane monitorius LG. Turi ir "DVI" ir "VGA" jungtį. Tai PC su moniku sujungęs per "DVI" jungtį, laidas buvo kartu su monitorium, bet aišku jeigu pati kompo VGA "DVI" neturi jungties tai nieko gero, nors daugelis manau jau jas turi. O XBOX'as pajungtas per VGA kabelį (http://www.bms.lt/lt/catalog/view/?id=27299) tai vienas tas galas į jau paskutinę jungtį monitoriuje esančią (VGA) ir kitas galas į XBOX ir yra toks mygtukas, bent pas mane "source" jį paspaudus gali vaiksčioti. Ar XBOX ar PC. Tai PC gaunas DIGITAL, XBOX ANALOG. Na nesiskundžiu dėl to.. Patogu bent man. Nes galvojau, kad irgi reiks kažkokių switch'ų ir pan. :-)

O poto belieka garsas, aš su savo kolonėlėm gavau antgalį, į kurį kišas tulpės esančios prie to "VGA" laido ir kitas galas tiesiog į kompo garso plokštę. Ir garsas būna per kompo kolonėles.

Redagavo Kaifas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad ant mažesnės matosi kvadratai. Jau rašiau pirmam post'e, kad man teliko nereikia, nes aš jo nežiūriu visai. Tai dėl ir galvoju nusipirkti monitorių didesnį, ant jo žaisti su Xbox. Tai ir bandžiau išsiaiškinti, kokiu optimaliausiu būdu galima tai padaryti. Dabar dar įdomu, kokio kompo reikia, kad normaliai eitų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad ant mažesnės matosi kvadratai. Jau rašiau pirmam post'e, kad man teliko nereikia, nes aš jo nežiūriu visai. Tai dėl ir galvoju nusipirkti monitorių didesnį, ant jo žaisti su Xbox. Tai ir bandžiau išsiaiškinti, kokiu optimaliausiu būdu galima tai padaryti. Dabar dar įdomu, kokio kompo reikia, kad normaliai eitų.

Normaliai eitų kas? Nemanau, kad pats kompas turi įtakos monitoriuj.. Nebent gal VGA jau pati neišneš tos rezoliucijos, tai bet kokiu atveju sumažinsi ir tiek. Bet ant XBOX bus smagu :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

To Kaifas: kai pajungei xboxa prie monitoriaus tai kokia rezoliucija gaunas? jei pvz jis nera HD ready ir turi 1280x1024 max.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.