Nourishing

Kokias Treniruotes patys lankot?

Rekomenduojami pranešimai

Kašę 1.5 metų, apleidau. Tenisą 6 metus, apleidau. Noriu vėl, bet vis neprisiruošiu. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nežinau ar sakiau ,o jeigu ir sakiau ,pasakysiu dar kartą :rolleyes:

Lankiau 4 metus dziudo ,bet del stuburo bėdų teko mest ,po to labai pragėriau gal pusantrų metų ,tad nusprendžiau lankyt vandensviedį ,pralankiau du metus ir mečiau :fedup:

Redagavo EvalCo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Futbolą lankau jau 2metus ir dar nemečiau.

Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Che, nu aš pakankamai daug lankiau visko. Kažkur 4 metus lankiau tautinius šokius, apie metus karate, pusantrų metų baidares, metus krepšinis (būčiau tikrai ilgiau lankęs, bet dėl per mažo kašiorų kiekio užsidarė.. :fedup: ), taip pat gal 2 metus lankiau rankinį ir pusantrų metų jau vaikštau į sporto klubą (vasarą tik neeinu). Planuoju eiti į Muay Thai, nes domina mane šitie dalykai, bet pirmą reikia fiziškai sustiprėt, tai planuoju nuo žiemos eit. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip lankiau daug įvairių treniruočių. Pastaruosius 3 metus lankau krepšinį, šia vasarą bandau pradet trickinti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lankiau stalo tenesiuką kokius pora menesių, trenerė sakė kad esu labai perspektyvus, bet kai pamačiau kad reiks per žiemos atostogas lankyt tai ir užsibaigė mano stalo tenisas :) o šiaip tai dabar lankau kašį 8 metus. Treneris užknisa, bet būna blogiau :) Šiaip vasaom nueinu į štanginę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kita men pradedu lankyt kursus su banglente ir parasiutu

o anksciau bandziau ant sausumos

tik nelabai kas gavos nes mano parasiutas lievas tai zadu geresni isigyt Redagavo auksinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Krepšinį lankiau 2-3 metus , dviratininkas 3 metai , dabar laisvalaikiu pažaidžiu universitete krepšinį , sudalyvauju turnyruose, vaikštau į sporto klubą, liaudiškai tariant kačelkę

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lankiau tautinius šokius, lankau krepšinį 3metus, fule 1 kart į mėnesį :D, daile, dabar to žaidimo pavadinimo neatsimenu kur su ledo ritulio lazdom ant pievos žaidi ir mušinėji diska (mūsų školės direktorius veda ši būrelį tai jis už dyka bet gerai nes kai jis mokino kitoj školėj tai jie paime 1 vieta tarp lietuvos jauniu )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

7m lankiau kyokushin karate pasiekiau visko ko imanoma :D:):D lankau kasi 2,5m :) . Kai nebuna trefkiu varau i kacelke ;) . Laisvalaikiu raidinu dirt jump :) .

Redagavo martynukazzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užsiiminėjau Jėgos aitvarais , bet nebepatinka jau... Ir karts nuo karto nueinu į kačialkę turiu abonementą sporto klubo ;

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Irklavima lankiau kazkur 4-5 metus poto meciau ir tik kartais nueinu pairkluot del savo malonumo. O dabar tiesiog i "kacialke" vaikstau. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol buvau moksleivis tol lankiau treniruotes mokykloje,studentas budamas nieko neveikiau,na o dabar pora kart savaiteje renkames krepsinio pazaisti,kad riebaliniu liauku perdaug nesusidarytu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.