cepa

Keleta klausimu apie PSP

Rekomenduojami pranešimai

reik daugiau paieskot... manau klaipedoj tikrai turetum rast...

Kuom tau tas sandiskas nepatinka? Ir dar 100lt tai tikrai geras!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kuom tau tas sandiskas nepatinka? Ir dar 100lt tai tikrai geras!

as ne apie sandiska o apie zmones kurie atris :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar turiu klausimeli kol dar esu psp neatsirises ar eina i ji kanors imest pvz klipus ar muzika jei eina tai kur kelt per usb..?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar turiu klausimeli kol dar esu psp neatsirises ar eina i ji kanors imest pvz klipus ar muzika jei eina tai kur kelt per usb..?

eina. reik kelti i x/psp/PICTURES arba x/PICTURES

x-tai atminties korteles raide

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eina. reik kelti i x/psp/PICTURES arba x/PICTURES

x-tai atminties korteles raide

nu pas mane nera tokio atminties kortele i psp gerai ideta kai atsiranda removable disk>yra psp folderis dar kaskokie

MEMSTICK.IND ir MSTK_PRO.IND o iejus i psp folderi yra system>browser>historyf ir historyi dat failiukai daugiau nieko :)

edit: jau viskas susikonfugaravau is atsirado tie dalykeliai :)

turiu klausima ar eina u uzrista psp isimest klipa ne filma bet klipa pwz koki muzikos keliu min trukmes? laukiu atsakymo.. :)

Redagavo pihx2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu pas mane nera tokio atminties kortele i psp gerai ideta kai atsiranda removable disk>yra psp folderis dar kaskokie

MEMSTICK.IND ir MSTK_PRO.IND o iejus i psp folderi yra system>browser>historyf ir historyi dat failiukai daugiau nieko :)

edit: jau viskas susikonfugaravau is atsirado tie dalykeliai :)

turiu klausima ar eina u uzrista psp isimest klipa ne filma bet klipa pwz koki muzikos keliu min trukmes? laukiu atsakymo.. :)

kas per uzristas psp :angry:

eina ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip? buvau imetes i videos ar koks ten folderis rode atminties korta kad uzema bet raso kad video empty

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu klausima ten kur yra oficialus http://store.playstation.com saitas yra parsisiusti free psp demos tai eis ant mano psp uzristo nes ner ka veikt kol jo neatsirises esu :lol:

nu jomajo.. kol tau atsakys as speju tu jau busi parsisiuntes, isbandes ir rasysi, jo eina. Rasyk ko tikrai nezinai, o ne fignia visokia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jomajo.. kol tau atsakys as speju tu jau busi parsisiuntes, isbandes ir rasysi, jo eina. Rasyk ko tikrai nezinai, o ne fignia visokia.

Ne į temą

o gal jo into greitis 2 kb ir jam taip greiciau iseina :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar turiu kvaila klausima pas mane kolkas 3.72 versija o kad eitu tie demos reik bent 2.80min versijos ar tai gal yra kur gidas kaip persirasyt versija 2.80 jau siunciosi bet neradau niekur kur aprasyta kaip perrasyt :) :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas tave 3.72 versija o reikia BENT 2.80.. :) Logiskai pamastyk kuri versija didesne.. 3.72>2.80

turi turet 2.80 arba didesne vadinasi pas tave veiks.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj suklydau raso reik bent 3.80 versijos o db matau ofcialam saite naujausia yra 3.95 ar iskart eina persokt nuo 3.72 ant 3.95 ar po biski reik downgroadint pwz 3.72. 3.80,3.80 i 3.90 ir t.t laukiu atsakymo!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

downgradint negalima ( isskyrus su pandora ) eina upgradint iskart... O kodel tu nenori nusifleshint ( isirasyt piratine firmware) ir zaist normalius zaidimus o ne demo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.