cepa

Keleta klausimu apie PSP

Rekomenduojami pranešimai

ten senas gidas... bet rasykis tuos kur gide,jei netingi paieskok naujesni ipl gal rasi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ten senas gidas... bet rasykis tuos kur gide,jei netingi paieskok naujesni ipl gal rasi :D

Atsiprasau uz durna klausima bet kas yra IPL ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jeigu atsibosta klausinet parašyk per skype visiem yra gi chatas sukurtas tik reik paprasyt kad kas imestu , mano nick gizmo-kakius parasyk imesiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

padekit katik nusipirkau psp ir turiu klausima ar jame yra nors biski atminties? lygtai 32mb girdejau paciam aparate, ir dar ar tinka usb nuo fotiko ar mp3 sujungt psp su pc nes nerandu psp jungties niekur :D ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del atminties tai nezinau... nusipirk memoty stick o del mp3 laido tj tikrai galima sujungt psp su pc, as pats su mp3 laidu pasijungiu ir telefa ir mp3 ir psp :D

Ne į temą

Jeigu atsibosta klausinet parašyk per skype visiem yra gi chatas sukurtas tik reik paprasyt kad kas imestu , mano nick gizmo-kakius parasyk imesiu

Ne į temą

man taves neranda...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del atminties tai nezinau... nusipirk memoty stick o del mp3 laido tj tikrai galima sujungt psp su pc, as pats su mp3 laidu pasijungiu ir telefa ir mp3 ir psp :D

Ne į temą

man taves neranda...

tai sujungiu psp ir pc su laidu ir nk nevyksta kas cia gali buti? :D dar topo centre 4gb atminties korta 200lt o bmse 125lt... tik kad man labai toli tas bms gal kas zino kokia kaina aviteloj 4gb atminties korteles?

dar turiu klausima ar kur klp atrisineja psp ne zmones o kokios firmeles mazos pvz baitukas :D

Redagavo pihx2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai sujungiu psp ir pc su laidu ir nk nevyksta kas cia gali buti? :D dar topo centre 4gb atminties korta 200lt o bmse 125lt... tik kad man labai toli tas bms gal kas zino kokia kaina aviteloj 4gb atminties korteles?

intike pasiziurek... o kj psp su pc sujungi laidu tj nuvaryk su psp i settings ir enable usb cable padaryk... Redagavo triple9

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad aviteloj nera ten prekiu tam saite... nu dabar my computer atsirado removable disk(G) bet kai paspaudziu ant to g raso:please insert a disk to drive G

dar turiu klausima kaip padaryt kad krautusi psp kai buna su pc per usb pajugntas nes db rodo kad nesikrauna

Redagavo pihx2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad aviteloj nera ten prekiu tam saite... nu dabar my computer atsirado removable disk(G) bet kai paspaudziu ant to g raso:please insert a disk to drive G

dar turiu klausima kaip padaryt kad krautusi psp kai buna su pc per usb pajugntas nes db rodo kad nesikrauna

Eiki sttings-system settings-usb charge ir nustatyk on turi prijungus prie pc krautis nebent pilnai ikrauta batarke.

o del to please insert a disk to drive G tai gali per vhs meniu nustatytas usb-umd modas {kad per kompa roditu kas umd yra} ir umd neidetas

Redagavo karka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eiki sttings-system settings-usb charge ir nustatyk on turi prijungus prie pc krautis nebent pilnai ikrauta batarke

sujungiau pasidariau ta on bet nerodo kad krautu :D nors viska tikrai taisiklingai padariau... tai tikrai klp nera kokiu firmeliu kur atirisinetu psp ta prasmiu mazu tu kur su kompais ar tlf susijusiais...

o gal system setings reikia isjungti umd chache? dar man prie power rodo zalia lempute gal cia krauna tipo? nes dege tokia oranzine kai pajungiau usb su pc

dar turiu klausima ar gera sita korta ?

http://www.gerakaina.lt/new/product_info.p...ducts_id=487545

ar apsimoka is fis imti ir kaina tiktai 100lt

Redagavo pihx2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tam shope jau kortu neber yra aplink po 120lt lt taspats o su pc turbut todel neprijungia nes net atminties kortos neturiu :D top centre po 200lt lupa uz 4gb :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tam shope jau kortu neber yra aplink po 120lt lt taspats o su pc turbut todel neprijungia nes net atminties kortos neturiu :D top centre po 200lt lupa uz 4gb :D

na tai tex is ten... arba is intiko...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.