ignazas

x360 gedimas

Rekomenduojami pranešimai

Man iskilo tokia beda sugedo mano xboxas ijungus xboxa viskas atrodo lyg ir gerai bet biski pazaidus vaizdas susilieja pradeda snypsti isiungus ir vel ijungus console pradeda degti lemputes raudonai..2sav iki sugedimo as atsisipavau xboxa pries tai man taip niekada nera buve ar gali buti kad kaltas cipas? tikiusi galit man pasakyti kas yra xboxui ir kiek kainuotu ji sutaisyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na pigiai tau cia nekainuos, pasigavai rrod (uzjauciu) jei yra garantija nesk i garantini jei ne vezk Edmai ar Dimai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne garantinio nera tai kiek pas edma gali kainuoti nes rasiau jam i PM tai neatrase :D

jis gi nebuna toj playmanijoj, rimtam zmogui reik skambint. ir tai lieps konsole atvezt, telefonu nepasakys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paprastai RRoD pataisymas kainuoja iki kelių šimtų litukų, na nebent ten kažkas rimtesnio ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jauciu tau labiau apsimokes nauja konsole nusipirkt

na siaip ne, taisymas pas Edma manau kainuoja apie 150-300lt, pasiskambink jam ir pasiklausinek tiksliai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal gali ks nors paaiskint kas pr liga yra rrod? nuo ko ja uzsikreciama? Nes smalsu daros ziuriu vis daugiau konsoliu suserga ja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmones tik ligas turi, o cia brokas, defektas, susidevejimas, sistemine klaida ir viskas kas susije

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ji pasireiskia nuo ko? nuo to kad sistemoje kazkasn egerai ar kad kazkas atsoka ar perdega?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.