opium

issijungia psp, help

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, tai va, turiu tokia problema: zaidziant 'colin mcrae 05' ir perejus kazkiek trasu psp pastringa ir issijungia (issijungdamas psp isleidzia specifini garseli :lol: ) . Su kitais zaidimais tokiu bedu neturejau.. mano cfw 3.90 M33 , bandziau keist umd iso mode, bet nepadeda, bandziau keist formata, ir su .cso ir su iso. tas pats... Mano korta yra fake, ar tai turi dideles itakos? tai ir nzn dabar, ar cia mano psp kaltas, ar korta, ar tiesiog zaidimo failai yra lievi ;) gal kas jau susiduret su tokiu atveju ir galit ka patart?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau pats atsakei i savo klausima. Fake kortos yra neprognozuojamos...

Nu dar gali pabandyt parsisiųst zaidima is kur nors kitur, bet abejoju ar pades.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Specifinis garselis" - tai gal toks spragtelėjimas, trakštelėjimas? Man problema su Midnight club ir dar kai kuriais žaidimais :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wienas ish dvieju arba korta arba blogas failas... ( jei korta tai gali nusipirkt nauja 4GB sandisk uz 120LT BMS'e)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na is tikruju, is fake kortos galima ivairiu siurprizu sulaukti (cia sprendziu is atsiliepimu forumuose), bet gi su kitais zaidimais problemu nekildavo :lol: O tas garselis tai jo.. toks spragtelejimas, pirma karta taip issijunge tai net persigandau, galvojau gal perdege ar dar kas ;) Bandysiu atsisiust zaidima dar karta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

( jei korta tai gali nusipirkt nauja 4GB sandisk uz 120LT BMS'e)

Kas čia per naujiena sandisk bmse 120 LT ? :lol: Dar tokios kainos neteko matyt.Man atrodo stipriai perlenkiai o jeigu ne ,tai duok linka pervesiu taškų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu originalias sony 1 ir 4gb kortas ir pas mane tas pats buna ant kaikuriu zaidimu, taip kad nenoriu tiket, kad cia kortos kaltos!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

( jei korta tai gali nusipirkt nauja 4GB sandisk uz 120LT BMS'e)

Kas čia per naujiena sandisk bmse 120 LT ? <_< Dar tokios kainos neteko matyt.Man atrodo stipriai perlenkiai o jeigu ne ,tai duok linka pervesiu taškų.

Stipriai atpigus gaming :(

Korta kalta. duodu 99,99%

Mano atveju nemanau, kad bloga korta, nes Sandisk originali, su MG. Failas taip pat, keliskart išmėgintas, visokių bandžiau - tas pats...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man irgi psp issijungia ir ta keista garsa skleidzia :D bet pastebejau kad tik ant .cso failu... tad kas nors pakomentuokit mano zinute :D noriu zinot ar cia tik siaip sutapimas ar failu formatas kaltas... (ne ant visu .iso geimu issijungia)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.