agurkelis

Dino Crisis

Rekomenduojami pranešimai

Ar esate zaide si nuostabu zaidima? Ar patiko? As asmeniskai abi dalis po kokius ~3 kart perejau :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Jei kam idomu priededu Dino crisis 2 traileri, intro ir Dino Crisis klipuka (ziureti off topic0

Ne į temą

Ne į temą

Dino Crisis
Redagavo Impaler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pirma dalis labai nepatiko, neina ginklo aukstyn ir zemyn sukinet. O antra tai puse velnio, bet man tie dinozaurai tai kazkaip lievai, nelyginu su RE saga. Zombiai daug smagiau sugalvota, ir story daug idomesnis.

Vat kodel neisvydome Dino Crisis 3?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia tai legendinis žaidimas, tikras pasaka. Man ir RE ir Dino Crisis patiko.

Dino Crisis dėl to, kad greitas veiksmas, truputį arkadinis, gera grafika, dinozaurai gražiai atrodo..

Tik vat nervina, kad kai pirmą kartą game eini tai ir gal ilgokai užtrunki nes kartais galima pastrigt, bet kai antrą kartą tai net per 2 val. perėjau..

pirma dalis labai nepatiko, neina ginklo aukstyn ir zemyn sukinet. O antra tai puse velnio, bet man tie dinozaurai tai kazkaip lievai, nelyginu su RE saga. Zombiai daug smagiau sugalvota, ir story daug idomesnis.

Vat kodel neisvydome Dino Crisis 3?

Hm? "Neišvydome Dino Crisis 3?" Atsiprašau, bet turbūt ir nesidomėjai ar yra 3..

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia tai legendinis žaidimas, tikras pasaka. Man ir RE ir Dino Crisis patiko.

Dino Crisis dėl to, kad greitas veiksmas, truputį arkadinis, gera grafika, dinozaurai gražiai atrodo..

Tik vat nervina, kad kai pirmą kartą game eini tai ir gal ilgokai užtrunki nes kartais galima pastrigt, bet kai antrą kartą tai net per 2 val. perėjau..

Hm? "Neišvydome Dino Crisis 3?" Atsiprašau, bet turbūt ir nesidomėjai ar yra 3..

Nuotrauka

ziuriu tau visi zaidimai kazkaip svarbu kad tik greit praeit,ar tai idomu isvis,nemanau kad taip idomu zaist aplamai,na lekti lekti viska skipini ,niekad taip nezaidziu,ir siaip, idomu kiek laiko losei GT 3,4 jei losei aisku,kazi kaip tau butu laikas 3 metai kokie zaidimui tokiam

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm..emm.. kodėl aš antrą kartą eidamas žaidimą ir norėdamas atrakinti daugiau bonusų turiu žiūrėti video intarpus ir bereikalingai eiti "lėtai" žaidimą? Dino Crisis toks game ir yra kur bėgi ir šaudai.. pirmą kartą kai ėjau Dino Crisis tai aišku, kad ilgiau užtrukau..

Ir pričiom čia "žiūriu tau patinka greit praiet žaidimus" ? Jeigu čia del Baroque, tai jis tiek ir tetrunka ..ir visai neskubėjau o peržiūrėdavau pilnai visus aukštus.

Aš niekad game greit neinu, tik nebent kai antrą kartą eini IŠKART po to kai pereini, kad atrakintum dar kąnors tai čia jau savaime aišku, kad žaidimą greičiau praeisi nei žiūrėdamas video intarpus.

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamenu irgi zaisdavau, labai patiko, bet prie kazkokio lifto pastrigau pamenu... Sauni atmosfera niekada nezinai is kur islys dinozauras, o tokie momentai tik dar labiau itraukia i zaidima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

3 Dino Crisis buvo kaip jau paminejo Blindside bet tik ant xbox kaip supratau tad ir neisbandes esu...O ir siaip atsiliepimai apie 3 dali buvo levi.Maciau klipu tj ten kosmose veiksmas vyksta, su jet packu kaskokiu draskais :)

Dar prisimenu 2 Dino Crisi kova su "Gigantosaurus", su raketsvaidziu su palidovu kaskokiu iskepiau :)

Arba kai po vandeniu reikejo kautis su "Plesiosaurus" geras dalykas buvo..Kaskas panasaus i lochneso pabaisa ten :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai LABAI patiko sis zaidas, tiesa nesuvokiu protu, kodel jis nekuriamas ant Ps2 buvo bei kol kas ant ps3. Tai labai fainas grajus.

Pirma dalis buvo sunkoka man, grafika vidutine, o ginklai tokie neishsiskiriantis vieni nuo kitu. kazkaip saudai kad saudai.

O antroji, ziauriau patiko, viskas pagerejo ir ginklai ir grafika, zodziu viskas, visi dalykai kurie nepatiko :) krc, a must play grajai, bent jau antra dalis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai LABAI patiko sis zaidas, tiesa nesuvokiu protu, kodel jis nekuriamas ant Ps2 buvo bei kol kas ant ps3. Tai labai fainas grajus.

Pirma dalis buvo sunkoka man, grafika vidutine, o ginklai tokie neishsiskiriantis vieni nuo kitu. kazkaip saudai kad saudai.

O antroji, ziauriau patiko, viskas pagerejo ir ginklai ir grafika, zodziu viskas, visi dalykai kurie nepatiko :) krc, a must play grajai, bent jau antra dalis.

visgi manau apie 1 dalies grafika pries 2 dali,kad pirma dalis buvo real time,o antroj jau ejo prerendered fonai,tai tame labai didelis skirtumas,nupiesti fonus galima bet kokio grazumo,bet jie nejuda,aplink juos kamera nevaiksto, nesisuka,o siaip aisku negalima nepasidziaugt buvo 2 dalies CGI ,ten tai buvo super isvis,aukstas lygis kaip ir RE

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai asmeniškai prieš tokius pre-rendered fonus nieko neturiu, jie gražiai atrodo, nors ir nejuda ..vistiek yra malonūs akiai, ir čia jau seniau buvo toks Capcom bei Squaresoft (Parasite EVE) stilius (:

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sužaidžiau abi dalis ir abi nerealiai patiko,pirma buvo daugiau RE stiliaus (kazkur mačiau mod'a dinozaurus paverčiančius į zombius) antra dalis buvo daugiau action'as (tame stiliuje ir tais laikais kažkas kaip RE4,bet man prilipo geriau nej jis) taipogi pradinio Dino Crisis 2 intarpą prisimenu kaip vieną geriausių visoje ps istorijoje...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pataisa : ne ps istorijoje, o aplamai zaidimu istorijoje :) (mano nuomone)

Redagavo agurkelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lol, manau su žaidimų istorija persistengei .. ;D

Prisižaidei dabar to Dino Crisis ant pc, tai taip ir sakai. Yra ir geresnių openingų, bet tuo metu buvo tikrai geras (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.