slc

XBOX 360 gedimas

Rekomenduojami pranešimai

Siandien isijungiau X360, idejau diska ir zaidimui besikraunant xbox'as pradejo skleist keistus garsius garsus, ir taip kad ir koki zaidima bejungciau eina tie patys keisti garsai, nors zaidimai ir pasikrauna. Ir dar pastebejau kad isjungus zaidima ir iejus i dashboard'a, atidarius DVD-ROM'a diskas islenda besisukantis. Kas cia gali but? DVD-ROM'ui sakes?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

viskas cia gerai, nesijaudink tiesiog kai diskasukis suka kompakta gaunasi toks garsas, pas mane taip irgi yra :thumbsup4:

Ne į temą

esi ispetas uz 2 ir 2 vienodas temas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet taigi pas mane anksciau taip nebudavo, visada taip negarsiai kraudavo, o siandien keisti ir garsūs garsai pradejo eit.... gal mes ne apie tuos pacius garsus snekam. beje nemanau, kad kai kompaktas islenda besisukdamas is dvd-romo yra viskas gerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet taigi pas mane anksciau taip nebudavo, visada taip negarsiai kraudavo, o siandien keisti ir garsūs garsai pradejo eit.... gal mes ne apie tuos pacius garsus snekam. beje nemanau, kad kai kompaktas islenda besisukdamas is dvd-romo yra viskas gerai

tai jei tu tik siandien isigijai xbox'a tai kada tas anksciau? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas tau sake kad siandien? Jis menesi pas mane

Redagavo slc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas tau sake kad siandien? Jis menesi pas mane

sorry ne taip paskaiciau :thumbsup4: o gal kompaktas koks subraizytas ar lievas? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant tiek subraizyt kompakta,kad net garsus keistus leistu tai manau jau ziauru. nepriciom cia tas kompaktas.kaip trinchiuz sake,su FW kazkas.nesusikalba diskas su dvd-romu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Diskai nei kiek nesusibraižę, dvd-romas yra hitachi 78, flashinimui net menesio nera.

dar biski patikslinsiu info: tie garsai jungiant zaidima pasigirsta 2-3 kartus, kartais isvis nepasigirsta. Zaidziant tu garsu nera. Isjunginejant zaidima, kai stabdo kompakta taip pat viena kart suuzia. Na ir islenda nors ir dashboard'e esu besisukanti diska.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane irgi hitachi v78 bet panasiu dalyku nera jokiu ir jau dvd-romui virs metu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Atsimenu kazka padariau , paspaudziau eject ant konsoles pasigirdo keistas garsas ir ROM'as atsidare su besisukanciu disku.

Bet tiksliai nepamenu ka ten padariau , tai daugiau neivyko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano manymu prasisuka tas "ratukas" ant kurio diskas sukasi. Arba per greit akseleruoja isukdamas, arba per zemai pats ratukas, arba is virsaus neprispaudzia.

Redagavo trinchiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano manymu prasisuka tas "ratukas" ant kurio diskas sukasi. Arba per greit akseleruoja isukdamas, arba per zemai pats ratukas, arba is virsaus neprispaudzia.

Na pasakiai daug variantu ;) tj gal pasakysi kaip kiekviena varianta sutvarkyt? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.