Almis83

PSP Brickas (Gal kas galit padet)

Rekomenduojami pranešimai

Vienu žodžiu turiu bėdą. Niekur nerandu savo problemos sprendimo, tai gal čia kas žinos.

Turejau 3,52 M33-3 firware, sumasciau pasidaryt i 3,93. Su Pandora. Viskas gavos. Bet dabar psp galiu įjungti tik per laidą, per pačią batarkę tik užsidega žalia lemputė ir nieko nereguoja. Juodas ekranas. net i recovery negaliu įeit. O bandant paleist Pandoras battery creator, kad atstatyt į vietą, išmeta klaidą "The game could not be started. (8002014C)"

Gal kas patartų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vienu žodžiu turiu bėdą. Niekur nerandu savo problemos sprendimo, tai gal čia kas žinos.

Turejau 3,52 M33-3 firware, sumasciau pasidaryt i 3,93. Su Pandora. Viskas gavos. Bet dabar psp galiu įjungti tik per laidą, per pačią batarkę tik užsidega žalia lemputė ir nieko nereguoja. Juodas ekranas. net i recovery negaliu įeit. O bandant paleist Pandoras battery creator, kad atstatyt į vietą, išmeta klaidą "The game could not be started. (8002014C)"

Gal kas patartų?

o jei batarke ideta ir jungi per laida visvien neveikia? megink atstatyt batarke su kokio draugo psp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išimk paterija ir palaikyk PSP be jos 10min. Turėtų padėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas tave fat'as ane, isirasyk kerneli ;)

to xDD: tu gal visai durnas? zinai kas bent yra pandora :)

Redagavo Helix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nezinau durnas jis ar ne, bet man isemus baterija ir plaikius 10 min isijunge viska2 ( Domiuz sake kad man buvo semi brick) pabandyk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nezinau durnas jis ar ne, bet man isemus baterija ir plaikius 10 min isijunge viska2 ( Domiuz sake kad man buvo semi brick) pabandyk

taip, tau semi brick'as buvo o jam ne... kadangi neisijungia recovery tai yra tikras brickas, be pandoros niekaip neissisuksi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perskaiciau dar kart1 ir supratau :)

tu isirasei OFW, :) zaidimai irgi nepasileidzia? :)

kaip supratau, turi pandora beteriją, tai issirasyk ipl ir viskas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.