Deagle

Jusu PSP XMB

Rekomenduojami pranešimai

Parodykite, kaip atrodo jusu XMB meniu :D

Gidas:Kaip nufotkinti

Stai manoji:

Nuotrauka

viskas butu ok, jei toji nata nejunginetu ekvalaizerio presetu, va ir gaunas xmb su jazz, heavy :D as turiu kazkoki kita tai anas protingiau, daro screenshotus su hold'u.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

wa mano ... pats dariau tema... (screen shota irgi pats emiau, ne temos "stockinis" bet kadangi pas mane crappy pc tai sorry uz gal bloga kokybe :) )

Nuotrauka

viskas butu ok, jei toji nata nejunginetu ekvalaizerio presetu, va ir gaunas xmb su jazz, heavy :) as turiu kazkoki kita tai anas protingiau, daro screenshotus su hold'u.

pas mane wiskas normaliai ta nata paspaudi atleidi ir wiskas :) nieko jis nepadaro per talaika tik wisa ekrana apzaliuoja ir nufotkina nu tik akrta per ilgai palaikiau tai garsa nuemiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wa mano ... pats dariau tema... (screen shota irgi pats emiau, ne temos "stockinis" bet kadangi pas mane crappy pc tai sorry uz gal bloga kokybe :) )

Nuotrauka

pas mane wiskas normaliai ta nata paspaudi atleidi ir wiskas :) nieko jis nepadaro per talaika tik wisa ekrana apzaliuoja ir nufotkina nu tik akrta per ilgai palaikiau tai garsa nuemiau

Ne į temą

Tipo pats tema kuriai? T.y pats icon'as dejai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Sukurti nesunku, bet man kazkas su tais icon'u bitais blogai gaunasi ir neina ju issaugoti..
Redagavo Deagle

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

youtube yra guidas 6 daliu kaip kurti pilnai temas :) pagal ji ir ishmokau.. seip esme tai gauni ikonas, jas sumazini kiekreikai ir ikeli

Ne į temą

Tipo pats tema kuriai? T.y pats icon'as dejai?

nu ta prasme ikonu pats nedariau o parsisiunciau tik resizinau ir panasiai nes buvo perdideles

Nuotrauka

:)

o cia gal homebrew nes kazkoks meniu kitoks del ko cia?? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

cia homebrew? nes as nelabai ish esmes zinau ju skirtumus bet kiek pastebejau tai ir meniu lb skirias

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.