juozapuxas

kodel lagina zaidimas?

Rekomenduojami pranešimai

norejau paklausti kodel pas mane ant psp lagina zaidimas dave mirra.cso as ji atspaudziau i iso, bet vis tiek lagina anksciau viskas buvo gerai :P versija 3.80 m33-5 man rodos ten negalima per recovery meniu nustatyti 333mHZ per recovery meniu??? arba man to neleidzia padekit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turi leist jei cfw, be to, regis minėjai, kad pas tave fake mc... Dėl to gali dar lagint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vsiso sio forumo vardu prasau nedek tiek daug klaustuku.

Del brick'o klausk Domiuz rasyk jam PM, arba i skype : krekeris57

Jis tau turetu padeti.

P.S. pats neatsibrick'insi, nebent turi Pandora

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  juozapuxas parašė:

norejau paklausti kodel pas mane ant psp lagina zaidimas dave mirra.cso as ji atspaudziau i iso, bet vis tiek lagina anksciau viskas buvo gerai :) versija 3.80 m33-5 man rodos ten negalima per recovery meniu nustatyti 333mHZ per recovery meniu??? arba man to neleidzia padekit

Skaityti daugiau  

Spausk Select (salia Start mygtuko) UMD ISO MODE pasirink SONY NP9660. Turetu nelaginti, o jeigu lagins, tai daryk taip: ijunk psp, Isjungdamas laikyk isjungimo mygtuka ispaudes kol pats issijungs. ijunk psp laikydamas ispaudes R, ieik i CPU Speed, ten pakeisk 333mhz. turetu veikti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau antra tavo tema kaip problema ispresta ir dar pats padekoji bet neuzrakini.Laikas ismokti rakinti, kaip paskatinima ispeju :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.