juozapuxas

kodel lagina zaidimas?

Rekomenduojami pranešimai

norejau paklausti kodel pas mane ant psp lagina zaidimas dave mirra.cso as ji atspaudziau i iso, bet vis tiek lagina anksciau viskas buvo gerai :P versija 3.80 m33-5 man rodos ten negalima per recovery meniu nustatyti 333mHZ per recovery meniu??? arba man to neleidzia padekit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turi leist jei cfw, be to, regis minėjai, kad pas tave fake mc... Dėl to gali dar lagint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vsiso sio forumo vardu prasau nedek tiek daug klaustuku.

Del brick'o klausk Domiuz rasyk jam PM, arba i skype : krekeris57

Jis tau turetu padeti.

P.S. pats neatsibrick'insi, nebent turi Pandora

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norejau paklausti kodel pas mane ant psp lagina zaidimas dave mirra.cso as ji atspaudziau i iso, bet vis tiek lagina anksciau viskas buvo gerai :) versija 3.80 m33-5 man rodos ten negalima per recovery meniu nustatyti 333mHZ per recovery meniu??? arba man to neleidzia padekit

Spausk Select (salia Start mygtuko) UMD ISO MODE pasirink SONY NP9660. Turetu nelaginti, o jeigu lagins, tai daryk taip: ijunk psp, Isjungdamas laikyk isjungimo mygtuka ispaudes kol pats issijungs. ijunk psp laikydamas ispaudes R, ieik i CPU Speed, ten pakeisk 333mhz. turetu veikti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau antra tavo tema kaip problema ispresta ir dar pats padekoji bet neuzrakini.Laikas ismokti rakinti, kaip paskatinima ispeju :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.