juozapuxas

PSP PTF tema ir keli klausimai

Rekomenduojami pranešimai

na joa :Dcia galingai padarei bet Domiuz - kietas.Tau pades ;)

Ne į temą

beje as ir pats updeitinau dar kai nebuvo 78% bet man dekui Dievui nieko nenutiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

as niekaip negaliu suprast kaiptu sugebejai uzbrickint ka tu padarei pasakyk tiksliai kaip viska darei? beje jei turejei psp interneta galejai daryt network update i naujausia m33

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkuriuoj temoj paraqsyta ;)

jis kai updatino, isjunge psp, kvailas per visą pilvą... dar rašo, kai updatini, kad negalima išjungti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai kai isimetu kokia nors .ptf tema i X:\PSP\THEMES tai man ant PSP jos niekur nerodo kai nueinu i Settings->Theme Settings..... Gal galit padet kasnors? Pas mane 3.90 M33-3 CFW versija, gal ji kalta? :) :)

Pataisymas: :) reikejo sukurti ne THEMES o THEME folderi...

Redagavo marijus020

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lyk ir ne, bet tiksliai nezinau, stenkis ne doublepostint, ir nerasyk kiekvienoj temoj kad tau nepavyko isimest temu nes netoki folderi susikures

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lyk ir ne, bet tiksliai nezinau, stenkis ne doublepostint, ir nerasyk kiekvienoj temoj kad tau nepavyko isimest temu nes netoki folderi susikures

zinau :rofl::P daugiau taip nebedarysiu :P zinai, norejau greiciau suzinot kas netaip :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku, jo zinau ta jausma, susinervini ir krauni kur papuola. O dabar BAIGIAM OFFTOPIC'A :rofl::) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai kai isimetu kokia nors .ptf tema i X:\PSP\THEMES tai man ant PSP jos niekur nerodo kai nueinu i Settings->Theme Settings..... Gal galit padet kasnors? Pas mane 3.90 M33-3 CFW versija, gal ji kalta? :lol: :lol:

Pataisymas: :D reikejo sukurti ne THEMES o THEME folderi...

tj per recovery menu nuvaryk i plugins---> ir ten paspausk padaryk kad butu enable... ir tada turetu rast...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tj per recovery menu nuvaryk i plugins---> ir ten paspausk padaryk kad butu enable... ir tada turetu rast...

tu žinai kas yra pft thema... krc floodina tik frm..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rakinkit tema forumo moderatoriai, arba temos kurejas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.