zorro

patogesnis gamepadas

Rekomenduojami pranešimai

kaip manote kuris gamepadas patogesnis ir kodel patogesnis xbox360 ar ps3? man asmeniskai patogesnis xbox360 del analogu asimetrijos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na as kazkaip su ps1 ir pc gamepad'ais priprates kurie yra kaip ps3 tai man ps3 labiau patinka. Xbox'o tai kazkoks didelis ir kaiptik tas issidestimas visu mygtuku nlb man.

Ne į temą

Tik nesuprantu pas mane jauciu 1 gamepad ps3 sugedes nes R2 vos palietus iskart aktyvuoja funkcija ir dar kazkaip keistai jis spaudzias tai gal zinot kas cia? Kur sutvarkytu? gal pardei kur pirkau pakeistu?
Redagavo Aftermath

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

cia tie L2 ir R2 ant ps3 skiriasi. Jeigu tau npatinka tai man atrodo ant dualshock 3 jie normalus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku, DUALSHOCK tai jau klasika, bet ant lenktyniniu ir saudykliu geriau X360 del tu "L2", "R2"...o tokiem zaidimam kaip tekken ar panasiai, tai dualshock nepakeiciamas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal galit man paaiskint, kokie ten tie pultai ps3? ta prasme girdziu apie visokius dualshock ir t.t. kuo jie skiriasi? privalumai, trukumai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nors ir ateiti jamsiu xboxa.. bet mygtukai man jo lievi pultelio ish esmes del to ishmetymo analogu... jauciu wienu metu su sony kure, jie pirmesni paskelbe savo designa ir microsoftui reikejo pakeist biski akd nesakytu jog kopijuoja :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zymiai patogesnis xbox360. tiesiog man verkiant reik, kad analogas butu kairiam virsutiniam kampe :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man visiskai tas pats.. pripratimo reikalas..

na seip teisingai.. o ir beto.. nelabai pasokinesi cia: nori pratinkis, nenori dink ish cia :)

man asmeniskai patogesnis xbox360 del analogu asimetrijos

Ne į temą

wtf yra tai? nu as zinau ka reiskia "simetrija" o asimetrija tai tipo nesimetrija... ahhh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

saip pripratimo reikalas o saip kaskaip man ps3 patogesnis o saip saudyklese xbox 360 manau patogesnis.

Nu xbox patogenis tikrai uz ps 2 bent jau man del analogu isdestymo del jo dizdzio nes ps 2 pultas suaugiusam zmogui truciuka per mazas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as kol neturejau xbox galvojau ir priprates prie ps pulto tai galvojau, kad tas xboxo pultelis ziauriai nepatogus. Bet pripratus dabar nekeisciau jo i nieka. Nuo analogu dabar nebepaskausta pirstu kaip anksciau su ps pultais. Beto as kai esu racing fanas, tai lt ir rt labai patogus. Dar kas man ant xbox pulto patinka, kad jis yra sunkus ir tvirtas. Dabar paimus ps3 pulteli ir palyginus xbox, tai jis vos ne 3 kartus sunkesnis ir ji zymiai maloniau laikyt rankoje :) Tai tiek is mano puses...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.