zorro

patogesnis gamepadas

Rekomenduojami pranešimai

Pati ps controllerio plastmase pigi. Kaip kinietisku prekiu. Va xboxo tai zymiai tvirtesne. (No offence, just stating the truth)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man tai x'o geresnis joystickas dėl to,kad jis tokios malonesnės išvaizdos ir gan tvirtas,nes pora kartų jis man ir iškritęs iš rankų buvo ir nieko neatsitiko.Bet nieko prieš neturiu prieš ps3 joysticka.

Redagavo feomen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, toks jausmas, kad PS controlleriai pigus ;) Vakar kaip tik buvau paemes PS controlleri, tai ziauriai rankas lauze sitie krastai ;)

Nuotrauka

Ne į temą

Tai kaip tu ta pulteli laikai, kad tau rankos luzta ? ;)
Na siaip daugelio yra pripazinta, kad xbox 360 pultelis yra vienas is patogiausiu pulteliu kokiu tik buvo sukurta, bet as zaisdamas tai su viena tai su kita konsole net nejauciu skirtumo ;) man x'o pultelis patogesnis tik del dydzio, patogiau apimt. Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sian per nakti su x'o kastruotu (nepatinka man jo forma) losiau SSFIV tai galiu pasakyt, kad man valdesi geriau nei su ps3, nors man tas x'o controleris ir nera patogus net rankoje laikyt :D O gal tik sekesi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.