kiler01

koki psp dekla naudojat

Rekomenduojami pranešimai

nu sweiki... wel as... (netikit wel kazkas parasys "kokia durna tema jis cia sukure")

ir wel su nauju klausimu... taigi si karta klausiu PSP slim (as turiu slima 2004) turetoju: koki dekla turite arba rekomenduotumete... nu nes wa neapsiziurejau ir karta nusipirkau psp phat dekla (gal kam reikia? parduodu.seip labai geras senojo psp deklas, naudotas tik 3 dienas.rimtai!!)

ieskojau wisokiu tu deklu ir yra keli neblogi.. bet galvoju ne wiska as cia zinau tai paklausiu gal yra nusimananciu?

beto gal zinot kas juos ir parduotu (jusu rekomenduotus).. ir pastebejau tendencija kad puseje parduotuve sarasuose yra bet siap nera kai susisieki. atseit "nepopuliari preke tai nelakom prekyboj"...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as tai toki naudoju:

Nuotrauka

nors jis ir phatui skirtas man gerai, labai patogus mazutis isideti psp ir kuo puikiausiai telpa i kisene <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jeigu deklas "minkstas" tai jis betkokiam tinka... as galvoju apie kietuosius deklus... beto sitas deklas man sukelai kazkoki netvirtumo ispudi..

( taigi parduodu psp fat dekla)

(TRUST PSP powered CASE)

(kaina sutartine)

(siuo klausimu esu lankstus)

( jei gera kaian duosit tai pridesiu ir)

pakraunamas batareikas ) plz kasnors paimkit uzima dabar pas mane ant stalo tik wieta dabar

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As, savo FAT'ui turiu toki kaip penala, dvieju skyriu. Vienas PSP'ui, kitas su kisenelemis UMD diskams, bet kadangi ju neturiu, tai ten puikiai telpa suvyniotos ausines. Parveztas is anglijos, berods apie 5 svarus mokejo...

Lietuvoj, be 50 Lt parduotuvese deklu, ( net kojiniu i kurias kisasi PSP) nerasit :)

Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai naudoju kazkoki logic3 case uz 32lt is BMS'o , tai neblokas , jis kietas , galima pasistatyti kaip stova , kad filmus ziureti , atrodo kazkaip vadinasi taip : Logic3 Crystal Armour , taip man rodos

Redagavo mikr0bas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai toki naudoju:

Nuotrauka

nors jis ir phatui skirtas man gerai, labai patogus mazutis isideti psp ir kuo puikiausiai telpa i kisene :)

toki ir as naudoju,manau gerai kad minkstas,ir vietos mazai uzima,neleidzia ekranui braizytis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai naudoju kazkoki logic3 case uz 32lt is BMS'o , tai neblokas , jis kietas , galima pasistatyti kaip stova , kad filmus ziureti , atrodo kazkaip vadinasi taip : Logic3 Crystal Armour , taip man rodos

sitas arne? o seip tai jis gale atsidaro arne? nes galvojau dar kelis "lipdukus" paimt kartu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sitas arne? o seip tai jis gale atsidaro arne? nes galvojau dar kelis "lipdukus" paimt kartu

Tas pats :P , lipduku nepatariu imti , nes kazkaip vaikiskai atrodo , nu bent jau cia tavo reikalas , o seip deklas yra geras , man patinka , kad jis suderinamas su kitais Logic3 gaminiais , pvz.: Logic3 vaizdo kabelis , galima ji tepro topkia spec skylute prakisti ir uzdaryti dekla , ir ziureti telika :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Galvojau imti ir as ta metalini, bet galvoju nenoriu metalo deze nesiotis tai pasiemiau ta medziagini :D
Redagavo Deagle

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Galvojau imti ir as ta metalini, bet galvoju nenoriu metalo deze nesiotis tai pasiemiau ta medziagini :D

wat buvo tosk ish aliuminio padarytas mad catz firmos deklas.. toks nesveikas!!! gaila jo nebera..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.