isstatu1

PSP mirstastreikuoja

Rekomenduojami pranešimai

Gali jei tiek tereikia palankstyt ar dregmes gaut ar siaip smugi koki kai perki buna dekliukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su PSP viskas tvarkoj, isemiau baterija palaikiau 10 min idejau ir viskas veikia..

Kortele pirkta sestadieni 2008.04.05 , atrodo sveikut sveikutele, ibrezimu nera, kaip nauja, ar gali buti kad ji neveikia del to kad kiseneje palaikiau?

Dar noriu paklausti: mano draugas turi slima versija 3.60 M33 Ir jis noriupdatint . I kokia pirma versija jam reikia updatint kad galetu upda3tintis i 3.90 M33-3?

Dekui

tj kad man atrodo zemiausia psp slim versija yra 3.70...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tj kad man atrodo zemiausia psp slim versija yra 3.70...

nop, zemiausia slimo versija yra 3.60

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka daryti jei upgradinu cfw is 3.60 M33 i 3.71 M33-1 ra2so the game could not been started?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiem dekui, nunesiau siandien i garantini s2ake po sa2vaites arba sutvarkys arba pakeis i nauja..

Bet klausimai del IRshell ilieka, susiinstaliuot man ji iseina, bet kai atsidarau IR remotes tai ten nera jokiu televizoriu pasirinkimu, need help

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ir tas pats su IRshell :D

krekeri as tave i skype pakvieciau pakviesk ir mane nick juozapux padeeekk plz psp uzsibrickino perrasant is 3.80 m33-5 i 3.90 m33 isemiau baterija kai krovesi, nes buvo 99% po to vel nuo 85% ir taip 5 kartus :) padek pervesiu visus savo taskus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atradau kaika, kur yra gidas http://www.playmanija.net/forumas/PSP-TV-D...syti-t2214.html

As parsisiunciu ta faila isextraktinu ir keliu tik folderius UR ir UR_~1% i X:/ (X jusu draiverio raide), o remotes nekeliu ir man viskas veikia, tai kam cia tada tas remote?

Bet klausimas del IRshell isl;eka padekit..

P.S. i skaiciukus tarp zodziu nekreipkit demesio, klavietura streikuoja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ir tas pats su IRshell :)

krekeri as tave i skype pakvieciau pakviesk ir mane nick juozapux padeeekk plz psp uzsibrickino perrasant is 3.80 m33-5 i 3.90 m33 isemiau baterija kai krovesi, nes buvo 99% po to vel nuo 85% ir taip 5 kartus :) padek pervesiu visus savo taskus :)

kas tau liepe raut baterija lauk prie 99% ? nutarei kad uztex ? :) db susirask savo 3.80 m33 eboot.pbp, per recovery isikelk i game, ten is kur galima paleist esant recovery ir sustartuok, persiflashinsi is naujo ir veiks. o jei tau jau spejo idet 3.90 kerneli, tuomet turi naudot 3.90 eboot'a ir atlikt ta pati. tikiuos aiskiai surasiau... jei ne, naudok downgraderi, kazkur budavo siuntiniuos, tada tiesiog ilgiau zaisi, iki 3.90 turesi kelt per kelis kartus. sekmes ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ir tas pats su IRshell :)

na tu ir n00000baz, neskaitai instrukciju, tai ...

kas tau liepe raut baterija lauk prie 99% ? nutarei kad uztex ? :) db susirask savo 3.80 m33 eboot.pbp, per recovery isikelk i game, ten is kur galima paleist esant recovery ir sustartuok, persiflashinsi is naujo ir veiks. o jei tau jau spejo idet 3.90 kerneli, tuomet turi naudot 3.90 eboot'a ir atlikt ta pati. tikiuos aiskiai surasiau... jei ne, naudok downgraderi, kazkur budavo siuntiniuos, tada tiesiog ilgiau zaisi, iki 3.90 turesi kelt per kelis kartus. sekmes :)

taigi jis gavo bricka, į recovery neiieis ;)

Atradau kaika, kur yra gidas http://www.playmanija.net/forumas/PSP-TV-D...syti-t2214.html

As parsisiunciu ta faila isextraktinu ir keliu tik folderius UR ir UR_~1% i X:/ (X jusu draiverio raide), o remotes nekeliu ir man viskas veikia, tai kam cia tada tas remote?

Bet klausimas del IRshell isl;eka padekit..

P.S. i skaiciukus tarp zodziu nekreipkit demesio, klavietura streikuoja

isextraktink į PSP->Game

o dėl irshell, atsisiusk naujausia versiją irshell'o ir remote'us issikelk :) beje pas tave fat?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fat, umm.. nelabai supratau ka tu pasakei galetum pakartost? :D

Ka daryti kai ieinu pasirenku TV, ir spaudziu kvadrata ismeta uzrasa push the button, tai koki button man pushint? :D (cia del to gido)

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nop, zemiausia slimo versija yra 3.60

sorry... vel susipainiojau... tixliau galvojau kad pirkau psp su zemiausia versija :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur tuos remotus issikelt?

Ir kaip del to push'inimo? :D

Ir ar galima su XMB temomis uzbrickinti PSP

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fat, umm.. nelabai supratau ka tu pasakei galetum pakartost? :)

Ka daryti kai ieinu pasirenku TV, ir spaudziu kvadrata ismeta uzrasa push the button, tai koki button man pushint? :) (cia del to gido)

neatvisu teliku galima :)

Kur tuos remotus issikelt?

Ir kaip del to push'inimo? :)

Ir ar galima su XMB temomis uzbrickinti PSP

http://www.irshell.org/download/prontocodes13.zip

va sita atsisiusk :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.