altas123

GTA IV

Rekomenduojami pranešimai

idomu,ar reikes hdd?

ar tik nebus kaip su forza-arcade ir core naudotojai negales losti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai sio menesio 28 diena jau bus isleistos abi dalys?

nu jo bus isleista naujas DLC ,bet bus parduodama ir disko pavidalu kuriame bus abu DLC ir nereiks nieko niekur instaliuot,bei pacio GTAIV zaidimo nereiks kad lost situs DLC.taigi labai gerai.

kurioj cia zaidimo vietoj bus sitas ?!!!! :D

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

episodes from liberty city yra wave 4, tai tarkim as ji nupacinciau i wave 3 ir isirasycaiu is hdd kol nuo live atsijuges, ir a iseitu man be sio disko losti o tiesiog pasileisti papildimus per gta4 diska nu taip pat kaip lost and damned dlc per gta 4 pasileidzia?

ir ar tokiu atveju yra bano rizika, nes vistiek butu pachintas, bet yrasytas kol offline???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

episodes from liberty city yra wave 4, tai tarkim as ji nupacinciau i wave 3 ir isirasycaiu is hdd kol nuo live atsijuges, ir a iseitu man be sio disko losti o tiesiog pasileisti papildimus per gta4 diska nu taip pat kaip lost and damned dlc per gta 4 pasileidzia?

ir ar tokiu atveju yra bano rizika, nes vistiek butu pachintas, bet yrasytas kol offline???

Ne į temą

Tai bandyk ir mum pasakyk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei pirksi disko pavidalu tai be disko niekaip nepalosi ir jam pacio GTAIV nereikes,cia jau prie GTAIV jie nebus niekaip priristas ,bus kaip atskiri 2 zaidimai,kurie pasileis patys.jei pirksi per live ,tada kita sneka,tada lost turesi per pati GTAIV.

esme tame kad jie nebus kaip GTAIV DLC,o kaip savarankiskai pasileidziantys GTAIV papildymai,cia tiem zmonem kuriem GTAIV pasirode per ilgas,ir per didelis,ar jie neturi pacio GTAIV,tai jie gales sulost situs trumpesnius episodus.aisku mum tai bus cia kaip dovanele,nes nereiks pirkt per Live :rolleyes:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GTA IV per ilgas... tikri pokštininkai :rolleyes:

Ne į temą

o tai ka trumpas? 100 valandu tau cia trumpas gal ?? palyginus su kitais kur po 10 valandu vos istempia geimplejaus .nu daug kam tikrai per ilgas,aisku cia ne GTA SA kur buvo isvis ten ;) ,bet nu netrumpas.svarbu kad eitu lost ta nauja epa dabar ir viskas ok bus.niekaip neatsiuncia ;)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo bus isleista naujas DLC ,bet bus parduodama ir disko pavidalu kuriame bus abu DLC ir nereiks nieko niekur instaliuot,bei pacio GTAIV zaidimo nereiks kad lost situs DLC.taigi labai gerai.

kurioj cia zaidimo vietoj bus sitas ?!!!! :huh:

Man atrodo cia naujam DLC galim bus sita anime per TV ziuret. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

"Episodes From Liberty City" dėžutėje galima rasti knygelę su tokiu vaizdu. Viskas su Liberty City baigta, o kas gi toliau? Kampe parašyta "Theatre Seagull". O toks teatras yra tik Londone. Tai gali būti, kad veiksmas vyks tenais.Taip pat parašyta "Opens march everywhere"..hmm išleidimo data?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas nors losiat Online ar idomu? ir ar apsimoka siustis tik del to siustis GTA4? nes esu story esu ant pc perejas. :)

Redagavo zalgirietiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zalgirietiz - man asmeniskai tikrai idomu online :) Tik nepamirsk, jog reikia xbl gold tureti, kitaip nepazaisi online :) O siaip tai spresk pats, ar greit neatsibos tas online.. Na, bet zinai kainuoja ~5-8lt diskas ir cia abejones kyla, vat jei originala pirktum, tada jau tikrai verta butu galvoti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zalgirietiz - man asmeniskai tikrai idomu online :) Tik nepamirsk, jog reikia xbl gold tureti, kitaip nepazaisi online :) O siaip tai spresk pats, ar greit neatsibos tas online.. Na, bet zinai kainuoja ~5-8lt diskas ir cia abejones kyla, vat jei originala pirktum, tada jau tikrai verta butu galvoti :)

Jop dar turiu gold, bet pokolkas tik Bad Company bandziau online, nu siaip tiesa sakai, ne karve kainuoja kaip sakant, reiks isbandyt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City comes out tomorrow, and to help grease the wheels a little bit, this weekend will be a free-play weekend on Xbox Live for GTA IV. That is, if you have GTA IV but don’t subscribe to Xbox Live Gold, you’ll be able to play online multiplayer this weekend.

The deal goes from Friday to Sunday, and works for all the various GTA IV releases (The Lost and Damned and The Ballad of Gay Tony).

A couple of Rockstar people will be playing all night Saturday night, and their Gamertags are GwRockstar1 through GwRockstar16. Presumably there will be much trash talking and exploding cars.

Geros žinios visiems, šį savaitgalį šeštadienį ir sekmadienį GTA IV bei kiti DLC multiplayer nemokama visiem gold'am ir ypatingai silver'iam. Visa tai yra DLC The Ballad of Gay Tony pasirodymo dėka.Rockstar mums leidžia mėgautis visomis MP galimybėmis ir praneša, kad keleta Rockstar žmonių gyvai žais kurių Gamertagai yra GwRockstar1 ir GwRockstar16. Taigi linkiu visiems sėkmės šaundant. :)

Ne į temą

P.S Būkit atsargūs su DLC neorginaliais ir patchintais live. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

o tai ka trumpas? 100 valandu tau cia trumpas gal ?? palyginus su kitais kur po 10 valandu vos istempia geimplejaus .nu daug kam tikrai per ilgas,aisku cia ne GTA SA kur buvo isvis ten ;) ,bet nu netrumpas.svarbu kad eitu lost ta nauja epa dabar ir viskas ok bus.niekaip neatsiuncia :D

Ne į temą

Aš nesakau, kad trumpas. Bet jau tikrai ir ne per ilgas. Perėjau kelis kartus visą žaidimą ir kiekvieną kartą buvo įdomu, ką nors naujo atrasdavau.
Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.