altas123

GTA IV

Rekomenduojami pranešimai

Jo man padejo tik restartas. O nieko tokio kad taip atsitiko?

Ne į temą

Siaip nieko baisaus, kartais taip buna nors ir ausinimo pakanka. Man taip buvo ir ne viena syki, tai as vis paziuriu ar kas neuzstoja vedinimo angu. Pamirsk tokius niekus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Siaip nieko baisaus, kartais taip buna nors ir ausinimo pakanka. Man taip buvo ir ne viena syki, tai as vis paziuriu ar kas neuzstoja vedinimo angu. Pamirsk tokius niekus :)

Ne į temą

Aisku. Tai dekuj kad padejai. :)
Redagavo Baikas
OFFTAGAI.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Gal kas girdejot, kada zada isleist GTA papildyma xbox'am? games.lt seniau rase, kad iseis lapkriti, tai butu idomu kada tiksliai pasirodo ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Gal kas girdejot, kada zada isleist GTA papildyma xbox'am? games.lt seniau rase, kad iseis lapkriti, tai butu idomu kada tiksliai pasirodo :down:

as tai negirdejau kad naujas iseis bet manau nereikia ten to papildomo :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai negirdejau kad naujas iseis bet manau nereikia ten to papildomo :thumbsup4:

vienas apie orą kitas apie norą...

O apie papildymą ir man neteko girdėt, būtų įdomu jeigu rpasitestų po Dimtrii nužudymo ar kaip nors kitaip įdomiai, kna kad storyline'as prasitęstu o ne ažkoios paliavos new missions.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vienas apie orą kitas apie norą...

O apie papildymą ir man neteko girdėt, būtų įdomu jeigu rpasitestų po Dimtrii nužudymo ar kaip nors kitaip įdomiai, kna kad storyline'as prasitęstu o ne ažkoios paliavos new missions.

taigi bus papildomas gta4 turinys isskirtinai xbox360,is xbl bus galima parsisiust jei neklystu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, skaiciau kazkur kad galima uzsireginus tinklapi, sukurti tipo kaip paciam serveri, ir visi norintys gali prisijunkt, nereikalingas orginalus diskas, tik leidima nicko reikia duot ir viskas. Gal kas nors noretu pasidalinti patirtimi ant sito dalyko? ir seip, juk smagu butu suzaist:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

a tu bent turi xboxa arba ta pati gta 4 zaidima? ten viskas naudojamas per mobilu telefona zaidime yra jungiamasi prie live ir ten zaidziama, jokiu serveriu kurti nereikia ten tiesiog pats hosti geima ir kiti jungiasi prie taves ( nu nesijungs bet jie pasirinke ta zaidima kuri susikuriai imes pas tave jeigu su jeis turesi maza pinga)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nelabai idomu onlibe zaisti, man tik "cop's and crooks" patinka. nors jau seniai as ji buvau pasijunges live, yra daug smagesniu zaidimu.

o je nori zaist su draugais, tai susikviesk juos i party ir pradek zaidima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas žinot kaip padaryt, jog grafiką keist būtų galima, nes ant 800x600 menkas malonumas lost

Redagavo Kaifas
Įspėjimas. Žiūrėk kur rašai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas galit padeti.parsisiunciau ash gta 4,bet xbox360 raso jog disck yra nepeskaitomas ir jog reikia soft cloth ji pavalyt.valiau,vistiek nepadejo ;D,siaip visi zaidimai kuriuos siusdavaus veikdavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas galit padeti.parsisiunciau ash gta 4,bet xbox360 raso jog disck yra nepeskaitomas ir jog reikia soft cloth ji pavalyt.valiau,vistiek nepadejo ;D,siaip visi zaidimai kuriuos siusdavaus veikdavo.

Blogai irasytas arba diskas subraizytas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.