altas123

GTA IV

Rekomenduojami pranešimai

b* niekaip nepraeinu misijos kur reikia Romana gelbet :P Nuejus ten iki pat galo nebezinau kaip ten ji isgelbet. Kaip ten reikia ? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

b* niekaip nepraeinu misijos kur reikia Romana gelbet :P Nuejus ten iki pat galo nebezinau kaip ten ji isgelbet. Kaip ten reikia ? :D

tai bent parašyk misijos pavadinimą, nes ne viena misija yra kai reikia Romaną gelbėt/padėt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pfff... :D Nepamenu ! Ten kur reikia ieit i toki apleista sandeli ir issaudyt visus. Poto prieini iki galo ir tas kazkoks bandiuga laiko pistoleta iremes romanui. Poto ten kampe man pradeda rasinet kad daryk taip ir taip, bet man nesigauda.

Codename, ka, tu dar nesi GTA IV loses ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pfff... :D Nepamenu ! Ten kur reikia ieit i toki apleista sandeli ir issaudyt visus. Poto prieini iki galo ir tas kazkoks bandiuga laiko pistoleta iremes romanui. Poto ten kampe man pradeda rasinet kad daryk taip ir taip, bet man nesigauda.

Codename, ka, tu dar nesi GTA IV loses ?

krc turi saut jam i galwa ir taip romana isgelbesi tik nusitaikyk gerai kad romano neistaskytai :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai kaip i ta galva saut ? Zinau tiek, kad su lock-on ( LT ) neiseina. Ten kazkaip reik su free-shooting( RT ) saudyt, bet nepavyksta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai kaip i ta galva saut ? Zinau tiek, kad su lock-on ( LT ) neiseina. Ten kazkaip reik su free-shooting( RT ) saudyt, bet nepavyksta.

Paimk paspausk LT ir su RT šauk ir bus baigta bent jau man taip pavyko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tai nepavyksta? Juk viskas labai paprasta su LT padarai lock, bet gali tą taikinį šiek tiek valdyt, tai nutaikyk į galvą ir šauk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai cia paprasciausiai as su LT nusitaikau ( lock-on ), o su RT saudau, kaip ir visados. Bet kad sitaip neina... Ten raso kad nuspaust R (desine svirti) ir kazkaip ten vaizdas vaiskto. Zodziu. :D

AI joooo.... taigi eina nusitaikyt dar :P I galva, ir i koja. Ok, galvokit kad jau DONE :D

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą ,bet žiūriu NoOne greit loši aš gal savaitę su biškiu lošiau iki tos vietos ,o Tu tik boxą naują pasijamiai ir jau ten :D:P
Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.