altas123

GTA IV

Rekomenduojami pranešimai

Gali būti, kad bugovas žaidimas. Pamegink atsisiųst kitą, arba megink pirkt kitą diską.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

is esmes tai labai lievai padare kad nera Assets, o su tais pinigais gali pirkt rubus,ginklus,maista ir viskas...pinigu dalimi truputi nusivyliau...Galejo padaryt kaip Gta vice city ar San andreas,kad galima pirkt ivairias istaigas

dar internetu galima pirktis melodijas, temas mobiliakui, uzsakyti auto (del pastarojo dar nebandziau bet tel numeriai yra) ir dar, siaip reiktu pranarsyti visa neta ten kavineje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galit padėt :

Žaidžiu GTA IV ir gaunu žinutė , o joje parašyta : ''If you're looking for work , call me . Use the public phone booth'' . Nuvažiavau prie tos telefonų budelės , bet ten nieko neduoda skambint , apvažinėjau dar kitas budeles , bet juose irgi neduoda . Gal kas galit pasakyt kur čia reik nuvykt , kad jam paskambint ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galit padėt :

Žaidžiu GTA IV ir gaunu žinutė , o joje parašyta : ''If you're looking for work , call me . Use the public phone booth'' . Nuvažiavau prie tos telefonų budelės , bet ten nieko neduoda skambint , apvažinėjau dar kitas budeles , bet juose irgi neduoda . Gal kas galit pasakyt kur čia reik nuvykt , kad jam paskambint ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galit padėt :

atsidarai map`a ir buna parasyta "Assassin" ten ir vaziuok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

atsidarai map`a ir buna parasyta "Assassin" ten ir vaziuok

jo, o viska atlikes gausi Assasins Greed achievement

Redagavo Baikas
Off tagai..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,turiu problema ir reike pagalbos.Zaidziau gta ir priejau iki Bernie(Florijan) misiju bet vietoj jo vygdziau kitas ir tos bernie misijos pradingo,nu nera raides jo.Ir dabar viska pabaigiau,like tik tos galutines misijos bet man ju neduoda kadangi neyvygdes tu bernie dar.gal kas koky patarima?kaip elgtis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,turiu problema ir reike pagalbos.Zaidziau gta ir priejau iki Bernie(Florijan) misiju bet vietoj jo vygdziau kitas ir tos bernie misijos pradingo,nu nera raides jo.Ir dabar viska pabaigiau,like tik tos galutines misijos bet man ju neduoda kadangi neyvygdes tu bernie dar.gal kas koky patarima?kaip elgtis?

Paskambink jam,gal atsiras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As sendien zaidziau GTA 4 per XboxLIVE ir staiga vaizdas pastrigo tiesiog niekas nejudejo. Cia nieko tokio ar kazkas negerai su mano xbox'u arba GTA4 ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As sendien zaidziau GTA 4 per XboxLIVE ir staiga vaizdas pastrigo tiesiog niekas nejudejo. Cia nieko tokio ar kazkas negerai su mano xbox'u arba GTA4 ?

Ne į temą

cia greiciausiai tau uzsifreezino (uzsalo) vaizdas, jei padejo tik restartas tai tikrai tas. Reiskias kad perkaito boxas biski.

Jei butu su disku tai butu ismete errora (retas atvejis kad freezina), o jei LIVE tai butu is servo ismete ir parase connection problem (nors gal ir uzsibugino kas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

cia greiciausiai tau uzsifreezino (uzsalo) vaizdas, jei padejo tik restartas tai tikrai tas. Reiskias kad perkaito boxas biski.

Jei butu su disku tai butu ismete errora (retas atvejis kad freezina), o jei LIVE tai butu is servo ismete ir parase connection problem (nors gal ir uzsibugino kas)

Ne į temą

Jo man padejo tik restartas. O nieko tokio kad taip atsitiko?
Redagavo Baikas
OFFTAGAI.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo man padejo tik restartas. O nieko tokio kad taip atsitiko?

Nu jei veikai toliau tai kas čia tokio?

Mažiau suk pautus dėl tokių niekų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va 3dieni gavau gta IV ir perejau jau story mode ir man pavyko padaryti achievmenta complete gta IV story mode less in 30 hours ;) kam nors dar pavyko??? pasireiskit.Arba geras nu nustaciau kur taksi vaziuotu ir sako okeyy net prablem ;) ispudziai puikus. Dabar vykdautuos raudonus ir zalius zmogelius mape ir gaudau nusikaltelius per mentu masinos kompa jau 10 isgaudziau liko dar 10 ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va 3dieni gavau gta IV ir perejau jau story mode ir man pavyko padaryti achievmenta complete gta IV story mode less in 30 hours ;) kam nors dar pavyko??? pasireiskit.Arba geras nu nustaciau kur taksi vaziuotu ir sako okeyy net prablem ;) ispudziai puikus. Dabar vykdautuos raudonus ir zalius zmogelius mape ir gaudau nusikaltelius per mentu masinos kompa jau 10 isgaudziau liko dar 10 :)

Man pavyko ;) Vos spejau,gal kokia 10min tebuvo like.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.