altas123

GTA IV

Rekomenduojami pranešimai

as turiu 2 GTA 4 diskus ir kai zaidziu man daznai ismeta clean cd with soft cloth ir su abejais meta ta paty gal zinot kur cia problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zodziu variau ir atsitrenkiau i dzipa kazkoki. Ziuriu is to dzipo islipo degantis gaisrininkas ;) Nugara atvira liepsna dega... idomiai cia ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu variau ir atsitrenkiau i dzipa kazkoki. Ziuriu is to dzipo islipo degantis gaisrininkas ;) Nugara atvira liepsna dega... idomiai cia ;)

i dzipa kazkoki,reikia ziuret i ka trenkiesi biski ;) ,i gaisrine atsitrenkei gal,o jei geru greiciu trenkiesi tai masinos uzsidega,tavo irgi,labai graziai atrodo kai vaziuoji su degancia masina,tik spek issokt paskui,siaip idomu visokiu ten bajeriu gali pamatyt,bet geriausia kai mentai gaudo tave uz menkiausius pazeidimus,o lekt gali kaip nori ir pro juos jei praleksi ir kad ir atsitrenksi i juos tai nieko jie net nesureguos,idomu taip irgi,biski gaila kad masinos mazai turi isskirtiniu savybiu,visos labai panasiai vaziuoja,bet siaip gerai idomu vazinet,kas kam patinka kam sportines kam muscle carai,as kai linkes prie muscle caru tai pilnai patenkina masinu riaumojimo manija

siaip kalbant apie pati GTA4 ar man cia vienam kazin taip atrodo bet kas zaides Driver3,4 dalis,ar jum neatrodo kad GTA4 tapo labai panasus i Driver3 dali,asiku nekalbu apie grafika,bet masinos tapo realesnes,miestau dalys skirtingos,kazkaip labai panasu i D3 man,manau Driveri ant nauju konsoliu sukurtu dar geresni uz GTA4,nes na siaip del masinu valdymo tai man D3 labai patiko kaip masinos valdosi,norejos kazkao tokio visada pamatyt ta GTA zaidime,bet kazkaip tikejaus kad apdes ziauriai Driveri,taciau nelabai kazkaip daug aplenke,ziurint vien is masinu puses,kaip jos atrodo,valdosi,duzta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tie muscle car'ai tai ziaurastis ne masinos. Laivai visiski. Per lietu su jais neimanoma vaziuot ;)

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na muscle carai ir duoda to zavesio visam zaidimui,be ju ten nebutu su kuo vazinet,tu pamegink per miesta palekt su kokiu laivu tavo vadinamu ir ji islaikyt kelyje,cia kas supranta tai pasaka su tokiais palakstyt,visa zaidima beveik tik su jom ir vazineju,ta Lambo manes pvz visai nesudomino,vaziuot neidomu,ir kai ja praradau visai nesigailejau,va kai isedi i koki Stalion tada tai vaziavimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

i dzipa kazkoki,reikia ziuret i ka trenkiesi biski :D ,i gaisrine atsitrenkei gal,o jei geru greiciu trenkiesi tai masinos uzsidega,tavo irgi,labai graziai atrodo kai vaziuoji su degancia masina,tik spek issokt paskui,siaip idomu visokiu ten bajeriu gali pamatyt,bet geriausia kai mentai gaudo tave uz menkiausius pazeidimus,o lekt gali kaip nori ir pro juos jei praleksi ir kad ir atsitrenksi i juos tai nieko jie net nesureguos,idomu taip irgi,biski gaila kad masinos mazai turi isskirtiniu savybiu,visos labai panasiai vaziuoja,bet siaip gerai idomu vazinet,kas kam patinka kam sportines kam muscle carai,as kai linkes prie muscle caru tai pilnai patenkina masinu riaumojimo manija

siaip kalbant apie pati GTA4 ar man cia vienam kazin taip atrodo bet kas zaides Driver3,4 dalis,ar jum neatrodo kad GTA4 tapo labai panasus i Driver3 dali,asiku nekalbu apie grafika,bet masinos tapo realesnes,miestau dalys skirtingos,kazkaip labai panasu i D3 man,manau Driveri ant nauju konsoliu sukurtu dar geresni uz GTA4,nes na siaip del masinu valdymo tai man D3 labai patiko kaip masinos valdosi,norejos kazkao tokio visada pamatyt ta GTA zaidime,bet kazkaip tikejaus kad apdes ziauriai Driveri,taciau nelabai kazkaip daug aplenke,ziurint vien is masinu puses,kaip jos atrodo,valdosi,duzta

jo ir man gta 4 labai panasus i driver paraller lines.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai labiausiai patinka sultan RS masina ziauriai geras jos waldymas ir dar wisos muscle masinikes patinka nes su jom siaip smagu waziuot :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tas Brucie koks savimeila.. :) Atvaziavau lenktynese pirmas ,tai tas klausia " How do i look " :)

Geriausiai valdosi Comet. O su muscle carais paprasciausiai idomu paplaukiot gatvej :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tas Brucie koks savimeila.. ;) Atvaziavau lenktynese pirmas ,tai tas klausia " How do i look " ;)

Geriausiai valdosi Comet. O su muscle carais paprasciausiai idomu paplaukiot gatvej ;)

kai praleksi kada su sultan RS suprasi kad cometa S.... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.