altas123

GTA IV

Rekomenduojami pranešimai

First Gay Tony Screenshots!

Rockstar has just sent over the first official screenshots of The Ballad of Gay Tony, the upcoming episodic expansion for Grand Theft Auto IV:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuotrauka

Grand Theft Auto IV's second downloadable episode, The Ballad of Gay Tony injects Liberty City with an overdose of guns, glitz, and grime. As Luis Lopez, part-time hoodlum and full-time assistant to legendary nightclub impresario Tony Prince (aka "Gay Tony"), players will struggle with the competing loyalties of family and friends, and with the uncertainty about who is real and who is fake in a world in which everyone has a price.

The Ballad of Gay Tony will be on sale on the Xbox 360's marketplace for 1600 points ($20) on October 29. It will also be sold in stores that day as part of a disc compilation with the first GTA IV expansion, The Lost and Damned. The downloaded version requires users to own a copy of GTA IV. The disc version does not.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu paziurejus treileri tai papildimas zada daug: nauji automobiliai, nauji ginklai ir ar man vienam tik pasirode ar cia RAGE grafika patweak'inta ? Kazkaip labai jau gerai visi efektai ir viskas atrodo, geriau nei orginaliam IV ar gtaiv lad.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu paziurejus treileri tai papildimas zada daug: nauji automobiliai, nauji ginklai ir ar man vienam tik pasirode ar cia RAGE grafika patweak'inta ? Kazkaip labai jau gerai visi efektai ir viskas atrodo, geriau nei orginaliam IV ar gtaiv lad.

nataip pagal ju pastebejimus tai irgi daugiau efektu,daugiau damage ,pvz ten kur tas kranas didziulis virsta,man irgi pasirode geriau kazkiek,bet tai tam ir yra DLC ,kazko jie neidejo i orginala tai dadeda i DLC.na taip daugumoj zaidimu yra kad DLC ir grafiskai geresni buna :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo zaidimas atrodo tikrai gerai ;D Laukiu kur i kompakta iseis tie 2 papildymai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

New Grand Theft Auto: Ballad of Gay Tony Video - Meet Tony Prince

cia viena misija is GTAIV Lost & Damned kur butent ir kalbama apie ta Gay Tony

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GTA IV: Ballad Of Gay Tony MULTIPLAYER SCREENSHOTS

Ballad of Gay Tony is the Last Piece for Rockstar Games - No More Content for GTAIV

Speaking to GTTV this week, Rockstar's VP of Product Development Jeronimo Barrera said that the upcoming DLC for Grand Theft Auto IV - Ballad of Gay Tony - is indeed the last piece of content for GTAIV. Barrera said, "This is it," and that they are, "Calling it quits," and, "Time we move on."

Recent rumors have been spreading about more episodic content that would come later one that would hit the Playstation 3 and Xbox 360 together. Looks like those rumors, however, have just been shot down.

It's been a truly magnificent time in Liberty City. Cheers to Grant Theft Auto V.

taigi nieko negaus PS3.. !!!!! keista :throw:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš gal pasikartosiu, bet trumpai ir aiškiai parašysiu.

GTA 4 reiks disko ar užteks ir šio kuris išeis?

P.s. Čia bus kaip suprantu du "atskiri" žaidimai? Liberti city ir dar ten tas kažkoks? Nes jau kaip ir neužkalnų išeis, tai reikia truputi pasidomėti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš gal pasikartosiu, bet trumpai ir aiškiai parašysiu.

GTA 4 reiks disko ar užteks ir šio kuris išeis?

P.s. Čia bus kaip suprantu du "atskiri" žaidimai? Liberti city ir dar ten tas kažkoks? Nes jau kaip ir neužkalnų išeis, tai reikia truputi pasidomėti :D

Man atrodo, kad sio disko neuzteks, jog pasileistum gta4, bet del sito tiksliai nezinau :D

Taip cia bus dvi atskiros istorijos, taciau tas pats mapas kaip ir gta4, tiesiog storylineas ir veikejai pakeisti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.