vilks

Xbox1 žaidimai ant Xbox360 + extreme firmware

Rekomenduojami pranešimai

Parsisiunčiu xbox1 žaidimus,bet jie neina,nes manau dėlto,kad nėra nupačinti ant extreme firmware.

Nelabai randu tų pačų,na yra jų daug,bet pvz ant mano norimo žaidimo nerandu ir šiaip kažkoks užsiknisimas.

Gal yra lietuviškas tutorialas kaip pasidaryti xbox1 žaidima,jog eitų ant xbox360 fleshinto su extreme?

O dar paprasčiau būtų saitas,kur jau iškarto žaidimai sutvarkyti,kad beliktų parsisiųsti,įsirašyti,žaisti?

Pagelbėkit :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jau sutvarkytu yra nemazai: torrents.ru, xbox-sky, black-cats....

p.s noriu visu atsiprasyti ka dniekam nepranesiau kad vakar buvo open registration xbox-sky trackeryje :D uzmirsau visai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

torrents.ru ir xbox-sky yra. Yra visokių niuansų, bet jei Xbox360E, tai gali siųst drąsiai ir rašyti į DVD9.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia ne i tema toks kl... sry... pas mane ziauriai letai atidarineja ta xbox sky... net acibosta laukt.. kaip pas jus? viskas normaliai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia ne i tema toks kl... sry... pas mane ziauriai letai atidarineja ta xbox sky... net acibosta laukt.. kaip pas jus? viskas normaliai?

Ne į temą

pas mane irgi tas pats... turbut luze nes open registration dabar yra ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dažniausiai kaip ir pas tave...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matyt nuo tiekejo priklauso, vienur zebros internetas, tai vos isstena, kitur kabelines televizijos - nezinau kas ten jiem tiekia tiksliai, tai varto puikiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.