kiler01

kaip itikinti tevus

kas geriau:  

31 narys prabalsavo

1. 1. taigi ka pasirinkt

• HDMI tv ( 2222 lT )
      22
    • ar nauja monitoriu 1200LT
      9

Rekomenduojami pranešimai

Turiu vieninteli patarima temos autoriui. Nesvarbu kiek tau metu, ar kaip tu ten mokais ir pan, bet jeigu jau tau reik tokios sumos patarciau pasieskot darbo (ir ne kokio nors pas teva, ar mamai padeti indus isplaut), o eik oficialiai i Maxima, McDonald's ir pan. Patikek darbo tikrai yra ir kas nori tikrai ji randa.

Pora menesiuku ir jau turesi bent jau ant X-BoXo tikrai. Tik vat tada iskils problema ar tu jo tikrai nori? Ar nebus gaila dvieju menesiu sunkaus darbo iskeist i zaidimu konsole? Ir jeigu vis del to nuspresi pirkt, duodu 90% jog tevai prides likusia sumos dali televizoriui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pavydetinas temos autoriaus uzsispyrimas ir pavydetinai stipri valia.

pinigu greiciau gausi is darbo. jei matysi, kad trukdo mokslam ir tevai prades birbt del to, tai iskart galoi pareikst "kadangi turiu dirbti, kad tureciau pinigu, tai automatiskai kencia mokslai". arba jie tada prisides prie Taves, nes nenores, kad kantetu vaiko mokslai, arba jie nelabai rupestingi tevai

geras argumentas jau buvo del "slaistymosi gatvese". duok jiem diskusijos eigoje konkreciu pvz is gatviniu gyvenimo ir jiem beliks tik ziopciot

jokiais budais nezyzk, nes pas tevus buna ishsivystes imunitetas tokiem dalykam. kaip sakoma "ir suo kariamas pripranta", todel siulyciau vis kaip tarp kitko uzvest kokia diskusijele apie xbox privalumus. stenkis tai daryti retai ir labai subtiliai

jokiais budais nevartok pasakymo "draugai turi o as ne". gali sulaukt labai konkretaus atsakymo "tai eik pas juos ir losk" arba "kodel mum Tavo draugai turi but pavyzdys". siulyciau kita varianta. iseit anksti, grizt velai ir tai daryt daznai. kaip paklaus kur buvai sakyk, kad pas drauga zaidet xbox. prades tevam nemalonu darytis, kad vaikas pas svetimus sedi ir irgi kazkiek suveiks link materialines paramos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiler01

šiaip aš prie učių būnu daug va tik prieš kontrolinius o taip tai nedaug darau.Ankščiau ir maniau ,kad neįmanoma.Be ti iš tikro įmanoma.Pvz fizika ten ta su.ikta molekulinė mechanika a lygis jau dakniso bet šiaip per pertraukas nueini mokytojos paklausinėji ir viskas.

Domiuz

Ka cia sneki ;) Jei tu neesi turejes mergos tai ir nesakyk ,karocia turejau kokias tris su visom padraugavau po kelis mėnesius.Nu negaliu mane jos po to užknisdavo.Būdavo eini iš šūlės lydi iki chatos, po to iš kart į kokį akropolį forum cinema ,po to dar kur.Babkiu visai nelieka, laiko irgi, o jeigu tau atrodo kaip trylikamečiui ,kad gali pasilaižyt dėl to apsimoka taip dienas leist tai klysti.Geriau palauksiu kai kokiam universitete mokysiuos gal laiko bus daugiau...

del mergu pilnai pritariu... kai wisi cieshina mane kodel dar panos neturi tai buna jo jo gal susirasiu kada ( o mintyse: neturiu as nei laiko nei laisvu pinigu)

Turiu vieninteli patarima temos autoriui. Nesvarbu kiek tau metu, ar kaip tu ten mokais ir pan, bet jeigu jau tau reik tokios sumos patarciau pasieskot darbo (ir ne kokio nors pas teva, ar mamai padeti indus isplaut), o eik oficialiai i Maxima, McDonald's ir pan. Patikek darbo tikrai yra ir kas nori tikrai ji randa.

Pora menesiuku ir jau turesi bent jau ant X-BoXo tikrai. Tik vat tada iskils problema ar tu jo tikrai nori? Ar nebus gaila dvieju menesiu sunkaus darbo iskeist i zaidimu konsole? Ir jeigu vis del to nuspresi pirkt, duodu 90% jog tevai prides likusia sumos dali televizoriui.

nu jo ish esmes teisingai.. ir beto kazkaip nei lygis nei normaliai kad imsi pinigus uz tai ka tu ish esmes PRIVALAI padaryt... o seip tai tikrai zadu jieskotis kokio darbelio... \

o ant savo PC moniko pagalvojau negalesiu lost wien del to kad mama daug dirba su PC... taigi arba darbas arba gaminimas beto lievai kas walanda kaitinet jungtis... as jas taip per metus ishmalsiu

P.S pridedu apklausa kas manot butu logiskiau mano situacijoje manokas tai buvo PC gameryje 19" tipo rekomenduojamas.. kai turesiu laiko kada gal po pietu parasyta specifikacijas nes sedziu pamokose dabar ;) (siuo metu informatika)

sync master 226 CW

dydys 22 coliai

max ariska 1680 x 1050

atnaujinimo daznis 2MS

ivestis DVI VGA

pixelio zingsnis 0.282 NM

matricos tipas TN

kontrastas 1000:1-3000:1

ryskumas 300 CD/m2

kaina 1250 lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

..imk HDTV telika. Dabar naujiausi turi PC jungti, kad juos galima butu naudoti kaip personalinio kompiuterio manitoriu.

Sekmes apgaudinejant tevelius!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

bet ka as zinau.. viska aukot del kazkokios dezes... nu nzn nzn suprasciau butu masina kokia ar dar kas,bet...ne mano smegenim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

bet ka as zinau.. viska aukot del kazkokios dezes... nu nzn nzn suprasciau butu masina kokia ar dar kas,bet...ne mano smegenim

Ir kas pasikeistu jeigu jis noretu masinos vietoj X-dezes? Nei tu, nei temos autorius neturit tiek metu, kad is automobilio gauti kokios nors kitokios naudos negu suteikia X-Boxas. Tokio amziaus, masina dazniausiai buna perkama, siaip pasidraskymui, ar panasiom pramogom.

Skirtingi zmones - skirtingi norai. Nereikia smerkti ar kitaip niekinti zmogaus, vien del to kad tu jo nesupranti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

niekas ir nesmerkia ,ir ne niekina. Tiesiog gyvenime yra daug geresniu dalyku nei xbox'as kad atsisakyti laiko su draugais ar dar kazko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

..imk HDTV telika. Dabar naujiausi turi PC jungti, kad juos galima butu naudoti kaip personalinio kompiuterio manitoriu.

Sekmes apgaudinejant tevelius!

wtf? kaip suprast apgaudinejat?

praplatink biski sakinius

Ir kas pasikeistu jeigu jis noretu masinos vietoj X-dezes? Nei tu, nei temos autorius neturit tiek metu, kad is automobilio gauti kokios nors kitokios naudos negu suteikia X-Boxas. Tokio amziaus, masina dazniausiai buna perkama, siaip pasidraskymui, ar panasiom pramogom.

Skirtingi zmones - skirtingi norai. Nereikia smerkti ar kitaip niekinti zmogaus, vien del to kad tu jo nesupranti.

100% tiesa

Ne į temą

niekas ir nesmerkia ,ir ne niekina. Tiesiog gyvenime yra daug geresniu dalyku nei xbox'as kad atsisakyti laiko su draugais ar dar kazko

TAIP YRA! bet man 15 m ir as nepirksiu susimetes wisu saibu kokio 2 golfo uz ten 3000LT wiso surudijusio... as jau geriau nusipirksiu kokia konsole ir nauja telika... ir beto norint gaut gerus dalykus reikai gerus dalykus ir aukot... draugai iki kitu metu palauks (kad ir kaip tai leivai skambetu jums) ...

ps as nesitemsiu kompo i savo kambari jeigu pirksiu nauja TV nes jau tada mane ishvis ishtremtu jie ish leituvos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as manau, kad cia viskas labai tvarkoje. Prisimenu as save kai jaunas buvau (man dabar 31) :D tai labai norejau ZX Spectrum kompiuteriuko, o pirkau ROBIK nes tiek pinigeliu susitaupes buvau ir neleidau pinigu nei ant cigareciu, nei ant svaigalu nei ant dar kazko. Viskas suejo i geimus :D

Nu ir ka? Va ziurekit uzaugau ir lyg siol dar zaidziu :D

Puiku, kad zmogus tiksla turi ir jo siekia. Kas ji zino, gal dabar isigijes XBox360 uz paskutinius pinigus ateityje zmogus koki super zaidima sukurs ar dar ka nors :D Taip, kad pirmyn i tiksla ! :D

Tai 100 kartu geriau nei slaistytis gatvemis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as manau, kad cia viskas labai tvarkoje. Prisimenu as save kai jaunas buvau (man dabar 31) :D tai labai norejau ZX Spectrum kompiuteriuko, o pirkau ROBIK nes tiek pinigeliu susitaupes buvau ir neleidau pinigu nei ant cigareciu, nei ant svaigalu nei ant dar kazko. Viskas suejo i geimus :D

Nu ir ka? Va ziurekit uzaugau ir lyg siol dar zaidziu :D

Puiku, kad zmogus tiksla turi ir jo siekia. Kas ji zino, gal dabar isigijes XBox360 uz paskutinius pinigus ateityje zmogus koki super zaidima sukurs ar dar ka nors :D Taip, kad pirmyn i tiksla ! :D

zinai, mes labai panasus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del vaizdo tai butu normalus kad ir ant 17' moniko,ne viena daikta vienu kartu manau lengviau isigyt negu du naujus,didelis telikas aisku gerai,bet galima issiversti su boxu ir prie moniko visiskai,o jei dar taupyt ir imt pigiausia maza LCD telika tai isvis ten vaizdas nebus tikrai geras,jau geriau tada 22' placiaekarani monika nauja,tikrai rodys geriau uz koki ten 32' lcd telika,ir reza moniko daug aukstesne

tai gal turi koki nors monika pasiulyt? nes ju simtai skirtingu yra ir i ka mazdaug galeciau atsizvelgt rinkdamasis

PS kadangi wienintelis scalman sugebejo argumentuot savo pasirinkima (~22" monika) taigi rinksiuosi turbut sita warianta....

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo vyrtu, užsimojei daug. O tėvų ir neįtikinsi. Manai man pirktų xbox`ą jei ne tėvas toks...? Irgi pradžioj spyriojosi, bet rpadėjau aiškint apie MOH ir COD4, o dar ir RE5. Paskui sakau įlysk į bcg pažiek kiek geimų, pamatė - sako perkam. Duosiu litų bet žiūrėk kad ulaužt eitų, aš užmoku - tu nulauži - kartu lošiam. TV net neplanavom pirkt, bet paskui taip išėjo, kad pasakojau jog reik keist šitas senas grabas, viską rodys geriau (DVD ir RIP`us), reik atsinaujint nes tas senas TV jau ''pareina''. Sakė ne, bet gavo algą tai sako rink TV matau kad tas senas xlamas. Nu čia jei šeimoj esi tik vienas geimeris tai lb sunku bus įtikint... Nereikėjo to PSP pirkt. Parduok PSP kol dar vertas kažkiek ir taupyk, dirbk, rodyk kad nori. Šnekėk jiems apie kokį GTA4, aj ne čia per žiauru, apie kokį Viva Pinata (nors aš apie GTAIV ir RE pasakodavau). Nu va ir nusipirksi. O TV tai pakentėk, pirma gauk vieną diaktą, paskui apie kitą galvok, o ne abu iškart. Kadangi pats sakai, jog tokia suma ant kelio nesimėto tai nemanau kad reik užsimot iškart viską. + Pagalvok kad tėvams ir šeimą išlaikyt reikia: internetas, elektra, vanduo, mokeščiai ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O as manau, kad cia viskas labai tvarkoje. Prisimenu as save kai jaunas buvau (man dabar 31) :) tai labai norejau ZX Spectrum kompiuteriuko, o pirkau ROBIK nes tiek pinigeliu susitaupes buvau ir neleidau pinigu nei ant cigareciu, nei ant svaigalu nei ant dar kazko. Viskas suejo i geimus :)

Nu ir ka? Va ziurekit uzaugau ir lyg siol dar zaidziu :)

Puiku, kad zmogus tiksla turi ir jo siekia. Kas ji zino, gal dabar isigijes XBox360 uz paskutinius pinigus ateityje zmogus koki super zaidima sukurs ar dar ka nors ;) Taip, kad pirmyn i tiksla ! :)

Turejau ir as robik'a...Ot daigtas :)...Ypac atsimenu patikdavo zaidimas su lektuvukais toks is sono kur laivus bombarduot reikejo :)...turejau net joysticka specialu :)...vairalazde kazkokia ten :)....arba spy vs spy ar koks ten...vo tentai laikai su robiku budavo...nors dar visai vaikas buvau tada, bet ispudi paliko dar iki siu dienu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo vyrtu, užsimojei daug. O tėvų ir neįtikinsi. Manai man pirktų xbox`ą jei ne tėvas toks...? Irgi pradžioj spyriojosi, bet rpadėjau aiškint apie MOH ir COD4, o dar ir RE5. Paskui sakau įlysk į bcg pažiek kiek geimų, pamatė - sako perkam. Duosiu litų bet žiūrėk kad ulaužt eitų, aš užmoku - tu nulauži - kartu lošiam. TV net neplanavom pirkt, bet paskui taip išėjo, kad pasakojau jog reik keist šitas senas grabas, viską rodys geriau (DVD ir RIP`us), reik atsinaujint nes tas senas TV jau ''pareina''. Sakė ne, bet gavo algą tai sako rink TV matau kad tas senas xlamas. Nu čia jei šeimoj esi tik vienas geimeris tai lb sunku bus įtikint... Nereikėjo to PSP pirkt. Parduok PSP kol dar vertas kažkiek ir taupyk, dirbk, rodyk kad nori. Šnekėk jiems apie kokį GTA4, aj ne čia per žiauru, apie kokį Viva Pinata (nors aš apie GTAIV ir RE pasakodavau). Nu va ir nusipirksi. O TV tai pakentėk, pirma gauk vieną diaktą, paskui apie kitą galvok, o ne abu iškart. Kadangi pats sakai, jog tokia suma ant kelio nesimėto tai nemanau kad reik užsimot iškart viską. + Pagalvok kad tėvams ir šeimą išlaikyt reikia: internetas, elektra, vanduo, mokeščiai ir t.t.

as jau ir manau kad reikai wiska dalim daryt ir turbut imsiu monitoriu... pigiau ir ish esmes tas pats dielas.. koki 22" .. o seip teisingai sakai.. .reikia apipratint tevus su ta ideja kad tu to niri ir tuto sieksi ... as taip ir darysiu... (bet wistiek laukiu dar kokiu nors pasiulymu jeigu ka :) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmą konsolę o tada moniką ar TV. Patikėk š**** tas monikas, apsidėsi ir nusibos, beje kur tų jį vieną dėsi? O Xboxą nusiperki, kad ir ant paprasto TV ir loši GTAIV, žaidimai visai norm atrodo žinok ant paprasto...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.