kiler01

kaip itikinti tevus

kas geriau:  

31 narys prabalsavo

1. 1. taigi ka pasirinkt

• HDMI tv ( 2222 lT )
      22
    • ar nauja monitoriu 1200LT
      9

Rekomenduojami pranešimai

nu sweiki wa turiu problema: turiu senoka pc (apie 2-3 metu) turiu psp slim 'n' lite (2004 model) jau sunkiai ishpesiau kad leistu NUSIPIRKT (pabreziu nusipirkt nes ne jie uz savo pinigus perka o as uz savo ilgai rinktus ir taupytus) psp.... taigi noriu dabar xboxo bet kartu reikai ir tv.. nu tai paskaiciauvau kad kartu kainuos wiskas apie: xbox premium 1300 + hdmi tv ten wienas toks 2222lt= 3522lt.... taigi tai nera jau mazi pinigai kurie kasdien woliotusi ant kelio.. nu tv dar kaip nors "ishmusiu" ir mama jo ish esmes nori.. tik kai pasakiau kad 81 cm tai pirmi zodziai buvo kam tau toks didelis?

nu tai wa esme tokia kokius argumentus duot tevam kad galeciau ramia sazine ( ;) ) nusipirkt abu siuos daiktus...

dalykai kurie nepades:

geriau mokytis- jau ir taip devyni trimestre... tobuelt neiseis

sakyt jog maziau zaisiu- mes wisi zinom koks tai melas

zirsti- kazkodel maniskiai tam labai atsparus

P.S gal zinot kaip apeit "silent treatment" kai tu duodi kietus argumentus o jie sako atstok NE ir wsio turi pedint kitur...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

biski neperdaug uzsisovei ant karto ? dar kokios sofos uzsimanyk.. ar nauju grindu salione prie teliko. ne taip reikalus reikia tvarkyt...

nezinau kokie tavo tevai,bet maniskiai niekada nepirktu iskart kai as tik uzsimanau.Is pradziu tik ten priesinasi,o poto atlyzta ir jau gali sakinet ko tau reikia.. o tu cia net po tris tukstancius uzsimanei ;) Galvok pats,cia ne simtas litu.

Ir siaip,cia kazkokia durna tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išmok taupyti. Ne čipsų pirk, o dėk į paršą-taupyklę ;) Parduok ką nors nereikalingo. Pasliūlyk padėti jiems už nedidelį piniginį atlygį, pvz., padėti namų ruošoj ir panašiai. Kai truputį susitaupysi, galėsi sakyti, kad jei per brangu, tai, va, ir aš dasimetu kiek susitaupiau ;)

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1 dalykas pvz jei tevai veza su masina i mokykla gali pradet su troleibusu vazinet ;)

2 pasakyk kad labai geras DVD playeris ir filmus galesit kokybiskai ziuret (jei dvd playerio neturit) (man ps3 perkant padejo kad cia BD playeris yra)

daugiau kaip ir nlb sugalvoju ;)

P.S. gerai skamba-tevai atsparus zyzimui ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mazdaug sakyk tevam tep: kai jus buvot dar paaugliai jum irgi reikedavo visokiu tokiu dalyku ( p* kad dar nebuvo jauciu tokiu) tia va man irgi reikia, visi draugai turi ir man reikia ;) Plius taupyk pinigus, aik pavog psp, telefu ir susirinksi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nzn tokiu dideliu sumu tevai nemanau kad aukoja,na ziurint aisku kieno kokia finansine padetis,bet jei vaikas ne lepunelis tai tikrai tevai nesisvaisto pinigais,o tevai tai beveik visi nekencia konsoliu,komp zaidimu,cia jau taip yra

nebet variantas paaiskint kad va sedesi prie kompo per dienas,vakarais ir savaitgaliais,o tai reiskia kad nesibastysi gatvem,o sedesi namie,tas tai gerai tevam vis del to manau ;)

del teliku pirkimo,tai manau jau geriau ta konsole pasijungt kad ir prie savo pc moniko,kad jau butu tik tavo,ir kad pasijungt ir zaist galetum bet kada,na kiek tai leistu tevai,o jei pirks telika tevai,tai tikrai prie jo daug neleis sedet,tai manau is to nieko cia gero jei statys ta telika i koki salona,ar bendra kambary,tas yra blogai

ir aplamai tai tevam jokie argumentai nepadeda jei dar turi kelias konsoles ir pc,kad pirktu tau dar viena,tas mazai tiketina,tas reiskia kad tu tu daiktu nevertini,jei tau reikia vis nauju,nauju daiktu,va jei neturi jokios konsoles tada galima dar ispesti

cia tokia mano nuomone,nes na tikrai zinau kaip galvoja daugelis tevu,patikekit ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra keli variantai.Tavo situacija panaši į tą kuri mane buvo užklupusi:

1.Įsipareigok ką nors lankyti .(Galėsi palankyt dvi savaites ir mesi)

2.Sakyk ,kad iš tikro žaisi mažai ir darysi išvadas šia tema.Argmentuok tuo jog ten yra parent control(Jau kai daiktas nupirktas darai kaip nori)

Na ir paskutinis pats paprasčiausias ir kartu sudėtingiausias mokytis vien dešimtukais (kaip aš), nesitrankyt su draugais ir mergom ir negrįžt vėlai vakare.

Ps. Paskutinis dalykas aplamai neįsivaizduoju kaip jį galima pilnai įgyvendint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir paskutinis pats paprasčiausias ir kartu sudėtingiausias mokytis vien dešimtukais (kaip aš), nesitrankyt su draugais ir mergom ir negrįžt vėlai vakare.

Va cia tai nieko gero ;) as pvz del konsoles ar tv kokio tikrai neatsisakyciau draugu o ypac MERGU! ;)

Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kiek gi tau metu ,kad jau mergos taip svarbu. ;);) Šiaip viską įmanoma spėt padaryt ;););)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

biski neperdaug uzsisovei ant karto ? dar kokios sofos uzsimanyk.. ar nauju grindu salione prie teliko. ne taip reikalus reikia tvarkyt...

nezinau kokie tavo tevai,bet maniskiai niekada nepirktu iskart kai as tik uzsimanau.Is pradziu tik ten priesinasi,o poto atlyzta ir jau gali sakinet ko tau reikia.. o tu cia net po tris tukstancius uzsimanei ;) Galvok pats,cia ne simtas litu.

Ir siaip,cia kazkokia durna tema.

del perdaug: nelabai nes reik naujo telio (nebent naujas HD x'as eitu ant 7 metu senumo sony ), nu ir pacio Xboxo... teliaks tai pigiausias koki radau o del xbox nzn tiksliai nes ryt susisieksiu su edmu.. tai paklausiu... o mano technika paprastai buna susitaupai, susirandi ish kur, tada menesi sakai tai wa as tuoj jau sita pirksiu, nes oi koks jis geras blah blah kol apsipranta su ideja (daznai buna kad taip susipjaunu su puse gimines) nu ir galiausiai kai jau sako "nezinau" tada pradedu weikt... staigiai ir taikliai ;) .... o del durnumo.... nu jomajo netingek padet pacukui ikliuvusiam i beda... tu jauti koks jausmas pragyvent su konservatyvia seima 15metu (no offense m8) .... (ogi blogas) beto MAN REIK MANO XBOXO

Išmok taupyti. Ne čipsų pirk, o dėk į paršą-taupyklę ;) Parduok ką nors nereikalingo. Pasliūlyk padėti jiems už nedidelį piniginį atlygį, pvz., padėti namų ruošoj ir panašiai. Kai truputį susitaupysi, galėsi sakyti, kad jei per brangu, tai, va, ir aš dasimetu kiek susitaupiau ;)

as jau kokius metus wis neperku jokio tokio brudo.. blm kaip dreba rankos kai po trefkes su draugeliu nueinam i kokia norfa jis prisiperka kokiu chipsu spraitu sokoladuku o as tuo metu palaikau kuprines ir galiausiai apseinu su wienu "pasiskolintu" gurksniu ir trim chipsais ;)... jau ir taip wisus centus deduosi i taupykles.. mama kai pamato tai pyksta kad " duodu pietums o tu wis taupai" nu nieko... gyvenimas wercia .. problema tame kad labai mazos pajamos mano, nu zinot tik kuklus dienpinigiai, didziosios sventes, ir dar trimestru pabaigos (praita buvo sekminga susislaviau 250 lt :P. bet wasara zadu eit kurnors padirbet tai uz wisos wasaros darba gal ir isheis keli laidai

Yra keli variantai.Tavo situacija panaši į tą kuri mane buvo užklupusi:

1.Įsipareigok ką nors lankyti .(Galėsi palankyt dvi savaites ir mesi)

2.Sakyk ,kad iš tikro žaisi mažai ir darysi išvadas šia tema.Argmentuok tuo jog ten yra parent control(Jau kai daiktas nupirktas darai kaip nori)

desimtukais neimanoma... man neiseina galvoji nebandziau ;) tik prisedu jau mintinai ishkalsiu tema.... ir... penkios minutes ir ai turiu geresniu darbu...

o jau nuo wisos xebros tai atsiribojes kiek galiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kiek gi tau metu ,kad jau mergos taip svarbu. ;);) Šiaip viską įmanoma spėt padaryt ;););)

14... bet tikrai neatsisakyciau ju... na zinai jei tu pvz neturi tia dar nezinai ka tai reiskia ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nzn tokiu dideliu sumu tevai nemanau kad aukoja,na ziurint aisku kieno kokia finansine padetis,bet jei vaikas ne lepunelis tai tikrai tevai nesisvaisto pinigais,o tevai tai beveik visi nekencia konsoliu,komp zaidimu,cia jau taip yra

nebet variantas paaiskint kad va sedesi prie kompo per dienas,vakarais ir savaitgaliais,o tai reiskia kad nesibastysi gatvem,o sedesi namie,tas tai gerai tevam vis del to manau ;)

del teliku pirkimo,tai manau jau geriau ta konsole pasijungt kad ir prie savo pc moniko,kad jau butu tik tavo,ir kad pasijungt ir zaist galetum bet kada,na kiek tai leistu tevai,o jei pirks telika tevai,tai tikrai prie jo daug neleis sedet,tai manau is to nieko cia gero jei statys ta telika i koki salona,ar bendra kambary,tas yra blogai

ir aplamai tai tevam jokie argumentai nepadeda jei dar turi kelias konsoles ir pc,kad pirktu tau dar viena,tas mazai tiketina,tas reiskia kad tu tu daiktu nevertini,jei tau reikia vis nauju,nauju daiktu,va jei neturi jokios konsoles tada galima dar ispesti

cia tokia mano nuomone,nes na tikrai zinau kaip galvoja daugelis tevu,patikekit ;)

problema tame kad su wiskuo speju pagrajyt... beto ar bus normalus waizdas ant samsung syncMaster 913n 19" ... kazkodel abejoju.. beto teliaks butu antras ir eitu i mano kambari jauciu net antenos nesijungciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

problema tame kad su wiskuo speju pagrajyt... beto ar bus normalus waizdas ant samsung syncMaster 913n 19" ... kazkodel abejoju.. beto teliaks butu antras ir eitu i mano kambari jauciu net antenos nesijungciau

del vaizdo tai butu normalus kad ir ant 17' moniko,ne viena daikta vienu kartu manau lengviau isigyt negu du naujus,didelis telikas aisku gerai,bet galima issiversti su boxu ir prie moniko visiskai,o jei dar taupyt ir imt pigiausia maza LCD telika tai isvis ten vaizdas nebus tikrai geras,jau geriau tada 22' placiaekarani monika nauja,tikrai rodys geriau uz koki ten 32' lcd telika,ir reza moniko daug aukstesne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiler01

šiaip aš prie učių būnu daug va tik prieš kontrolinius o taip tai nedaug darau.Ankščiau ir maniau ,kad neįmanoma.Be ti iš tikro įmanoma.Pvz fizika ten ta su.ikta molekulinė mechanika a lygis jau dakniso bet šiaip per pertraukas nueini mokytojos paklausinėji ir viskas.

Domiuz

Ka cia sneki ;) Jei tu neesi turejes mergos tai ir nesakyk ,karocia turejau kokias tris su visom padraugavau po kelis mėnesius.Nu negaliu mane jos po to užknisdavo.Būdavo eini iš šūlės lydi iki chatos, po to iš kart į kokį akropolį forum cinema ,po to dar kur.Babkiu visai nelieka, laiko irgi, o jeigu tau atrodo kaip trylikamečiui ,kad gali pasilaižyt dėl to apsimoka taip dienas leist tai klysti.Geriau palauksiu kai kokiam universitete mokysiuos gal laiko bus daugiau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.