Bounce_it

The Warriors

Rekomenduojami pranešimai

Kajp jum sitas zaidimas? man atrodo rockstaraj pasistenge man taj jis lb patinka. 8) gatwes mustyniu tematika mane weza :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na zaidimo tai nesu zaides. bet tu buvai parases thr warriors turbut adminai ar moderatoriai pataise. :) o seip tai kai ieskojau zaidimu screenshotu tai pasirade geras dar vienas rockstar kurinis, turbut idomus 8) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniskai patiko. Eini kapoji viska ka tik sirdis geidzia. Is masinu magus plesineji... ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo ir man lb patiko :( patarciau wisiem pabandyt tik kad wa ieskojau piratinio taj gariunuose niekur nebuwo taj draugas pirko originala(99lt) bet uz tokia kaina toks zaidimas tai as manau puikus kainos ir kokybes santykis :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandie parsipumpavęs įsirašiau kaip tik, reiks mėgint vėliau, rods yra kelių žaidėjų režimas? :( Artimiausiu metu reikia pūstelt ir filmą, mat labai jau rekomendino družbanas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šis žaidimas tikrai man labai patiko,o patraukė todėl kad labai gera istorija ir galimybė žaisti istorijos režimą dviese ,taip patiko kad cia vyksta muštynės gauja ant gaujos o ne vienas prieš vieną :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo ir man lb patiko :) patarciau wisiem pabandyt tik kad wa ieskojau piratinio taj gariunuose niekur nebuwo taj draugas pirko originala(99lt) bet uz tokia kaina toks zaidimas tai as manau puikus kainos ir kokybes santykis :):(

mano tai kainos ir kokybes santykis isvis superinis 99 kartus mazesnis :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo taj tawo :) bet man maloniau turet gera zaidima originala :!:

o kai zaidi orginala ir zaidi ne orginala,tai koks skirtumas tau? man tai jokio ,turiu ir orgu,ir piratiniu pirktu,ir namie keptu,ir jokio skirtumo kaip ji gavau,jei zaidimas tikrai geras,tai man jis vienodai brangus,ar su dezute ar be jos,beje be dezutes tauposi vieta ir nereik puse kambario zaidimais isdeliot,nes ne visiem tai grazu siaip,o cia graziai dekluose medziaginiuose paslepti sau guli,ir pasimt patogu ir matai ka turi,ir parodyt kitiem gali lengvai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:) norejau pasakyt ta kaj perki uz 240lt taj is zajdimo bandaj isspaust wiska ka gali nors ir jis tau ir nepatinka o kaj parsisiunti taj jej zaidimas nepatinka taj po 10 min jis jau siuksliu dezej :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) norejau pasakyt ta kaj perki uz 240lt taj is zajdimo bandaj isspaust wiska ka gali nors ir jis tau ir nepatinka o kaj parsisiunti taj jej zaidimas nepatinka taj po 10 min jis jau siuksliu dezej :)

na jei nusiperki suda nors ir uz kiek tai tikrai jo nezaidi,nesvarbu kiek suplojei,jei zaidimas neveza tai nutrenki ir tad buna tik gaila pinigu,o uz gera zaidima aisku negaila,pas mane ne vienas zaidimas nera pabuvojes siuksliu dezej nes prastu zaidimu tiesiog nesisiunciu,reik zinot ka siunti ,nejau aklai siusies kas papuole? pas mane visi tik rinktiniai zaidimai,nera prastu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as witiek zajdziu nes gajla pinigu :) be to kaj siunties taj ir atrandi tokiu zaidimu apie kurious net nesneka kad ir sis :) o wieniem tas patinka kitiem tas taj sako "atsiusk sita jis achujena" o ten pamataj kad š**** paskutinis

nu karocia :) offtopic

Wistiek :) sitas zaidimas jega

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.