Bounce_it

The Warriors

Rekomenduojami pranešimai

jo losiau biski sita zaidima tai patiko kad ten visokiausios gaujos yra ir toks biski miestas senoviskesnis retro biski :) cool game

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

shitas zaidas man wienas is geriausiu!!!perejau gal 10 kartu :) :) :) lb patiko :) :) ahujeinaj :) wogi wiska musi beleka,paisai ant sienu su peiliu zudau beisolke kol nelusta :) :) :) ahujeinaj wisiem patariu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galit pasakyti kas šitame geime gero? Iš grafikos į GTA užneša o tai negerai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ten kaip amerikoja seniau tipo gaujos buvo visokios ir taip toliau kaip ten gauja pries gauna draskos ir t.t :D geras tikrai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidziau sita zaidima ant psp, pasakysiu taip - nothing special. GTA keliu sriciu klaunas ir viskas. Kazkoks nekoks visai pasirode...

Koks kaifas langus dauzyt zaidime? (siame geime masinu langus, jei gerai pamenu (senokai zaidziau) ) Daug daugiau baimes atsiranda realybeje isdauzus langa. :D

Stiklo duzio garsas ir puoli begt kiek gali, neziuret i atgal. Jei kokio rimtesnio pastato langa iskali(pvz sulios) baimes pilnos kelnes... :D

P.S. Tai nereiskia kad as tai dariau, tiesiog buvau ten kai tai vyko :D

Antra - gauja pries gauja. Na gal ir fun. Tik tai kad visa kovos sistema man nelabai patiko. Na keistoka.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip labai idomus zaidas bet po kiek laiko atsibosta... Ypac idomu tai kad galima Multiplayeriu Story Mode Zaisti, tai dar kartais linksma atsisesti su draugeliu ant fotelio ir sukaujant dauzyti visokias gaujas arba parduotuves ir masinas apvogineti! ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man labiausiai tos gaujos patiko ir paisymai ant sienu ;) liuks geimas patariu visiems parsisiusti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras geimas, as irgi patariu visiems pazaist, bet pries tai paziurekit ir filma tokiu pat pavadinimu, tai zaidziant dar plius buna idomu sulyginti kaip geimas atitinka filma.

Pats THE WARRIORS perejau gal 5 kartus.

Redagavo Irmantas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas patarimu,kaip padaryt Extended power move? :) Nes man jo neuzskaito :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reiks ir man filma paziuret,sudomino. nes zaidima perejau. Ziauriai patiko,nes l. idomi istorija,besikeiciantis itempti siuzetai,nu geras zaidimas,uzkabina :thumbsup4: duociau 9/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.