kiler01

kur gaut senasias konsoles

Rekomenduojami pranešimai

nu tai sveiki... wisi dabar pjaunasi kad kas geriau psp vs DS PS3 vs XBOX ir panasiai o mes su klasioku prisiminem kaip gera budavo lost paprasciausius zaidimus ant senuju sega ir ziliton... taigi mano klausimas kur KAUNE galima gaut senasias konsoles ir kiek jos mazdaug kainuoja. gal kada palosciau...

P.S kiekvienas kuris cia prades rasinet kad as cia nesamones pilu bus tikrai retard nes wisi zino kokia jega buvo lsot senuosius grajus tais laikais. ir beto noreciau tik rimtu atsakymu

( bairis buvo kai parasiau klasiokui jog paklausiu forumuose. jo atsakymas buvo: "man butu geda" nu tai wa parodom kokie mes rimti ir draugiski ir duodam gera atsakyma ;) )

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nori senus zaidimus perlost,tam geriausia tinka ps2,psp,jie emuliuoja beveik visas tas retro konsoles,apie kitas net nesam girdeja net,pats loses ZX-Spectrum net zaidimus,labai faina prisimint tuos laikus kai zaisdavai tada tuos zaidimus,be tam tikrai nereikia paciu konsoliu ieskot,tuo labiau kad zaidimu paciu tikrai tiek nerasi,o intere yra surinkti visi zaidimai kuriu tikrai dar net nesam zaide tais laikais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as dar atsimenu pries kokius metus losiau su seses Sega oj geras buvo, primene labai labai senus laikus ;) bet gaila dabar neberandu tos segos, pavoge gal kas arba suo suede ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as atsimenu kai maziukas buvau ir turejau tai buvo mano dievas... bet po to ji pradejo zewriai kaist ir wienas laiduks buvo nurukes tai galiausiai budavo jei biski nenaudojama tai uzlusdavo. taigi jei kasnors ira tai paspausdavau pauze ir begom skubedamas wiska tvarkydavaus.. ahhh idomu kur dabar ji nukista... turejau siek tiek zaidimu butu idomu susirast ir pazaist.. kartais taip uznervindavo koks nors sunkus lygis kad wiska nunesdavau prie siukslines ir sakydavau kad ishmesiu (bet galiausiai wiska susirinkdavau atgal ) o ant emu wistiek netoks idomumas ;)

dar cia pries dvi savaites maciau jas padavinejamas hyper maximoje kaune bet buvau penktadieni sitai jau nebebuvo wietoj ju sudetos auto magnetolos

Ziliton ir sega turiu galiu parduot.

gal ne.. kazkaip norisi gal ish parduotuves tokio zinai nedrosto XD ir beto as kazkaip dar su emu ishsiversiu bet wa klasiokas tai nori.. tai as jo paklausiu bet daug nesitikek

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip turguose dar tikrai maciau tu "konsoliu"

nu ir kodel jau konsoliu rasai i kabutes ? taigi cia senosios konsoles ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš įsirašiau į ps2 tuos geimukus mario visokius ir palošiu ant ps2.. man tai asmeniškai vis geriau, nes su tais Zhiliton bei sega pulteliais kažkaip nepatogu (jau dabar).

Aišku, jeigu jau turi konsolę, tai daugiau nostalgijos bus, nuo to SEGA žnekliuko ir vargo su laidais ir t.t .. ^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš įsirašiau į ps2 tuos geimukus mario visokius ir palošiu ant ps2.. man tai asmeniškai vis geriau, nes su tais Zhiliton bei sega pulteliais kažkaip nepatogu (jau dabar).

Aišku, jeigu jau turi konsolę, tai daugiau nostalgijos bus, nuo to SEGA žnekliuko ir vargo su laidais ir t.t .. ^^

nu nostalgijos kyla ir zaidziant kita konsole,tikrai nenoreciau turet tu senu konsoliu,kam apsikraut tom dezem,jei visus zaidimus gali turet kisenej su psp,arba namie su ps2,ir valdyt tikrai patogiau,ir zaidimu tiek negausi niekur realiai turedamas ta sena konsole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, bet retrogeimeriai duoda pirmenybę visada turėdami realias konsoles, o ne per emulatorius, savaime aišku, kad visapusiškai jau geriau ant kokio ps2 ar psp, bet juk ne visus žmones galima suprasti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu,taip pat su ps2 per emuliatoriu sega ir SNES zaidimus palosiu,labai didelis zaidimu pasirinkimas,80% is ju man pasileidzia ;) tik su senuju konsoliu pultais patogiau zymiai..ypac kur 6 mygtukai kaip segoj naudojami ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.