specas

psx to psp

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, noriu paklausti ka reikia padaryti kad ps1 zaidimas rodytu per visa psp ekrana? Konvertavimui naudojau PopstationGUI 3 beta programa.

Redagavo specas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Respect'as !!!

bet zoomas istempia vaizda ir nieko gero nebuna,geriau lost taip kaip yra,butent 4:3 rezimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na gerai ten atrodo kai fullscreen padarai, nemaišo.

nu jei tau suspausti zmones gerai tai tada jo,man tai uztenka ir 4:3 full screen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jei tau suspausti zmones gerai tai tada jo,man tai uztenka ir 4:3 full screen

zoomas neistempia vaizdo, jis tik nukanda virsu ir apacia, bet proporcijos islaikomos. o fulscreen tai ploja kaip uz tevyne. siaip galetu padaryt free scaling'a, kaip yra padaryta genesis emulyje picodrive. buvau suzavetas ta opcija, kiekvienas tada gali pasrinkt kiek aukot virsaus ir apacios, kad matytusi visokie lifebar'ai kiekvienam zaidimui pagal nora. as tai ant to emulio isgaudziau madzaug toki aspect ratio kaip ant gba... nei 4:3 nei 16:9, kazkas per viduri bet visai smagiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zoomas neistempia vaizdo, jis tik nukanda virsu ir apacia, bet proporcijos islaikomos. o fulscreen tai ploja kaip uz tevyne. siaip galetu padaryt free scaling'a, kaip yra padaryta genesis emulyje picodrive. buvau suzavetas ta opcija, kiekvienas tada gali pasrinkt kiek aukot virsaus ir apacios, kad matytusi visokie lifebar'ai kiekvienam zaidimui pagal nora. as tai ant to emulio isgaudziau madzaug toki aspect ratio kaip ant gba... nei 4:3 nei 16:9, kazkas per viduri bet visai smagiai.

tai jo as turejau omeny kad zoomas kaip ir netinka nes istempia per daug,o fullscreen kaip ploja tai :D

nenaudoju nei zoomo nei aisku fullscrenn kazkaip uztenka to vaizdo ir taip,be to zoomas ir kokybe paprastina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.