Nauris

Nepaleidziu zaidimo per Daemon

Rekomenduojami pranešimai

Nepaleidziu zaidimo per virtualu,ivedu cdkey,paspaudziu toliau,tada jis automatiskai instalina Ageia PhysX ir toliau jokio judesio,kas gali but?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nepaleidziu zaidimo per virtualu,ivedu cdkey,paspaudziu toliau,tada jis automatiskai instalina Ageia PhysX ir toliau jokio judesio,kas gali but?

2cd gal praso? :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man toks prikolas buvo kai buvau naujause agea psysx buvau susiinstalines o zaidimas instalindavo senesne,teko istrint nauje versija kad galetu suinstalinti sena ;]]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia deamon nepričiom, jeigu tu paleido to game instalą ir įvedi cd-key ir toliau kažkoks š instalinas, tai čia jau pačiam instale kažkas yra, jei NET nepradeda installint, deamonui viso labo tereikia užmoutint cd.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal is tikruju cia su ta Ageia ne kas?...siaip niekada neteko su tuo susidurt,jau antra varianta bandziau ir tas pats.Po kodo ivedimo jis nes s...instalina :o o Ageia PhysX v7.07.09 ir suinstalines ja,dingsta ir jokio veiksmo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemastęs per daug, trink lauk tą mėšlo gabalą ir parsisiųsk iš naujo game, nes man atrodo čia tikrai su game kažkas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.