skieryz

Reikia pagalbos

Rekomenduojami pranešimai

Netycia savo ps2 slim primyniau kelieniu ir dabar nenuskaito disku kai idedu diskas normaliai neuzsifiksuoja ir ps2 keistus garsus skleidzia... ka daryt??? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

uz disku skaityma atsakingas diskasuskis taigi kai priminei ji biski err... aplamdei?

jei taip tai greiciausiai naujo lazerio reiks ... nes ten wiskas labai jautru... bet reikia pasiklausyt ka kiti dar pasakys..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, nei primynęs nei ką aš buvau.. hm, ai ..kažkada lyg ir buvau kažką "padaužęs" netyčia .. tai nesuko diskų, paėmiau ir pavaliau su ausų krapšutku ten prie lazerio, na.. ir toliau veikia puikiausiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uz disku skaityma atsakingas diskasuskis taigi kai priminei ji biski err... aplamdei?

jei taip tai greiciausiai naujo lazerio reiks ... nes ten wiskas labai jautru... bet reikia pasiklausyt ka kiti dar pasakys..

neaplamdziau lyg... ten ne prie diskasukio ,o toliau toks dziubukas yra kur kai idedi diska jis uzsilenkia i kaire puse ,o dabar neuzsilenkia kazkol

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal tu paimk ir nufotkink jei galvoji, kad gali būti kasnors ne vietoj, jei viskas vietoj, tai nešk tik meistrams arba ieškok intike problemos sprendimų, bet savo rankom abejoju ar ką ten padarysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

va virsui tas dziubukas kur raudonai apibrauktas neuzsifiksuoja

Redagavo skieryz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aaa.. tas. Na, man jis visalaik užfiksuodavo ir dar su juo neteko susidurti tai pabandyk jį kaipnors pajudinti kuria nors kryptimi, arba įdėk diską ir pats užfiksuok tą .."džiupuką".. ar kaip ten.. na o daugiau nieko čia jau nebepadarysi, tik meistrai gal padėtų jei tokius tvarko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai negali but kad spyruokle parejo? (nu kuri ji atlenkai ir uzlenkia...

mantaip su raktu pakabukais buna... kad kazkas spyruoklei atsitinka tai arba dalim ishlaksto arba neimanoma pajudint beveik.. tik truputi atsilenkia... gal cia tas pats biesas? o seip... nu dar durna ideja bet.. o jeigu ji pritvirtinus ten kad jis neatsilenktu :) ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau pats pajudint tai jis ir atsilenkia ir uzsilenkia bet neuzsifiksuoja ir kai idedu diska pats nesilenkia. ciuju reiks vezt dabar edmai... jau kaip sekas tai sekas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

to "dziubuko" paskirtis yra paziuret ar idetas diskas. Jei jis neveikia tai jis neperduoda "signalo" lazeriui kad skaityti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet kuo toliau tuo keisciau vienas zaidimas veikia kuo puikiausiai ,o kai koki kita idedi cype traska ir nenuskaito

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ps2 mėgsta svaigt, čia greičiausiai tau tik pasisekė kelis uždėt, nes gali būt gal, kad disko "viršus" kitoks ;D

Čia jau man atrodo nieko nebepakeisi, jei tas š jau atsilaisvinęs kaip reikiant ir nesijaučia, kad jis tvirtas ir gali kažką užsfiksuoti tai čia jau nieko pats nebepadarysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinai, manau mes cia nelabai ka rasim, gal tu nesk i remnta nes musu idejo po tuputi "ishteka" lauk...

o del zaidimu tai gal wienas ten pasistume nmm ir uzfiksavo gal buvo keliais nmm storesnis ir pan. arba seip poltergeistas... nu o pvz pas mane ant PSP buna kad jis kartais pats atsijungia (kai losi ishjungi ji tada po kurio laiko ijunges jis persikrauna), jeigu jau kalbam apie konsoliu bedas :)... Nesijaudink, wiskas ish esmes pataisoma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.