ievutakas

Noriu turet normaliai veikincia PS2

Rekomenduojami pranešimai

As tik sakau kad fatus sunkiau cipuoti nes kitokios apsaugos idetos ar pan

Ne į temą

Aišku. Blogai supratau. Vistiek "fat" rules. ^^ ..the fatter you are the more hits you can take

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na as pasiskambinsiu kokiam Kauno ciputojui, tvarkytojui ir jo paklausiu dar apie 5 modeli;P ei o gal kas zinot koki patikima ciapvimo ir lazerio keitimo paslaugu tiekeja kaune ;D?

Edmas. jo reklama yra sio tinklapio pagrindiniam puslapyje, visi ji giria,ir man normaliai sucipawo slima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tj dar karta dekuj visiems uz patarimus, gaila kad neturiu pingiu tiek kad slima isigyciau..:/ todel taisysiu senaji geraji ps2 fatty ;P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu nori ishbandyti naujausius zaidimus tai siulyciau nevargti su tuo ps2.. :)

nusipirk x360 ir pazaisi savo numyletuosius gta :huh::):)

aisku jaj turi pinigu :)

maciau ebay x360 visokiu yra po 100$...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na dekuj..:) uz patarimus, cia pasiskaiciau kitose temose ir sako kad slim greiciau kaista...as esu toks "maratonininkas" ;D tj man geriau butu fat;P o tj tipo kodel nenori terliotis su storaisiais? kas ten netaip?jie kuo nors prastesni, ar sunkiau idet cipa ar dar ka?;P

Kad kaista, tai tiesa. Bet tai nieko neduoda. Štai aš savo slimą palikdavau 24/7 (ne dėl to, kad žaisdavau ;) tiesiog MC neturėjau dar tada) ir jis kaisdavo, tas tiesa, bet tai įtakos niekam neturėjo, veikė ir nesiskundė ;) . Nuo to kaitimo tau nebent kambarį tvankiau pasidarys ;)

Redagavo reanimator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.