Amx

Problema su zaidimu pakrovimu

Rekomenduojami pranešimai

Su kokiu rar'u extractint nemanau kad esme, jis isextraktina ir viskas, arba gerai arba niekaip.

O del rasymo tai visko buna, pvz perrasinejau savo PS1 kolekcija konvertaves i PAL, nes tik tada pas mane centruotai rodo ekrane... bet esme tame kad mano burneris Lite-on negali paprastu cd rasyt mazesniu greiciu nei 8x. Ir ka gi - nusipirkau verbatim cd-r, irasiau keleta geimu idedu konsolen, garsai siaubingi, lazeris girdis pameta taka, vel graibo... kol pasirodo playstation tas senas logo, kol pradeda kurtis geimas, kai uzsikuria vaziuoja visai ok.

Ta pati sukepiau i CD-R Acme po 69 cnt. ir veikia ok. tai dabar pries bet kokia sveika logika, PS1 grajams naudoju acme permatomus diskus :)

Taigi laikmena irgi svarbi. DvD siaip labiau naudoju pliusinius, nes darbe rekorderis kazkodel minusiniu neraso... (keista, nes minusas atsirado pirmiau...) naudoju Verbatim arba Sony + arba -, nepastebejau kokiu nors skirtumu is esmes.

O del to sveikumo konsoles lazeriui tai abejoju, mano manymu, ateis jam laikas ir nieko nepadarysi, ar kepsi i brangius ar pigius, svarbu eina normaliai ir kad nebutu subraizytas ar nesvarumais aplipes... Mano kol kas (tfu tfu, kur medis) senukas veikia be priekaistu :)

Beje, buna atveju idomiu, pora disku sukepiau GT4 NTSC pas mane kuo puikiausiai veikia o pas draugeli ant visai naujutelio slim'o niekaip nepasileidzia, parodo mirksinti memcardo zenkliuka ir kaba sau... taigi kartais konsolei neitinka kazkuo grajus ir viskas, nesvarbu kokioj laikmenoj. Kaip bebutu keista :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va... Pasidariau Alcoholi...sugadinau dar viena diska... :D O parsisiunciau Free Runner ir Burnout Dominator, tai isirase gerai. Beje kai rasiau, pakeliau - is nusivylimo - greiti. Isirase gerai, pasileido gerai. Parsisiunciau vel GTAVCS is kito trackerio ir isirase gerai :shock: Rasiau viska ant x4 greicio :D Tai ka??? Greiti reikia pakelti??? DVDromas kaltas??? Keista kazkaip :roll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.