Domiuz

3.90m33-3

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Isejo nauja 3.90m33-3 versija, siunciames ir komentuojame.

3.90m33-3 versijoje yra pataisyta problema su umd iso loadinimu, tad nebebus tokiu nesamoniu kad pvz kraunant geima Patapon jis pastringa ant load paveikslelio ir reikia apkeisti umd iso mode.Cia to daryti nereikes, sita problema yra istaisyta :)

Updeitinames:

Atsisiunciam faila, isextraktinam ji

Update folderi keliam i: x/psp/game (x=jusu korteels raide),

jungiam psp einam game ir pasirenkam updeit....

viskas :)

Updeitintis galima tik is 3.90m33-1 ir 3.90m33-2

390m33_3.rar

Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kai ysirasiau updeita man prie laikrodzio vietoje datos raso 33/3 :) kovo 33d :) kaip ce padaryt y normalia?

P.S pats radau kodel gi man pasidare tokia data :) Ogi dark_alex pajuokavo :) ir balandzio 2d kas turi 3.90m33 - 3 ta diena bus visur 333 :D cia foruma toki sioky radau March33

Redagavo jasiulionis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai ysirasiau updeita man prie laikrodzio vietoje datos raso 33/3 :D kovo 33d :D kaip ce padaryt y normalia?

P.S pats radau kodel gi man pasidare tokia data :D Ogi dark_alex pajuokavo :D ir balandzio 2d kas turi 3.90m33 - 3 ta diena bus visur 333 :) cia foruma toki sioky radau March33

Jau galvojau, kad mano psp pasiuto :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mane tai sunervino. Tikras meslas o ne juokas! Turejau atgal grizti i 3.90 m33-2. Sitam sudui sunaudojau 1 valanda savo gyvenimo!

Man gaila tu, kurie neturi padoros batkes, kaip jiems sugrizti i ankstesne versija?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mane tai sunervino. Tikras meslas o ne juokas! Turejau atgal grizti i 3.90 m33-2. Sitam sudui sunaudojau 1 valanda savo gyvenimo!

Man gaila tu, kurie neturi padoros batkes, kaip jiems sugrizti i ankstesne versija?

Nežinai kas įvyko Kovo 33 d. (Balandzio 2 d.)?

Čia gi tik šiandien taip, negi nesupranti...

Fainas pokštas, jei žinotum kodėl Dark_AleX vėliau pasivadino M33, manau viskas tau būtų aiškiau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai nekertu ar cia pokstas ar normali cfv??? Ar man ja dar apsimoka upadatintis ar teks poto kaip konni pernaujo perrasinet cfv? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai nekertu ar cia pokstas ar normali cfv??? Ar man ja dar apsimoka upadatintis ar teks poto kaip konni pernaujo perrasinet cfv? :D

cia normali cfw, su kuria buvo padarytas pokstas 1 diena.Ji veikia normaliai, rasykis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jei pas mane 3.71 M33-2 cfv tai as galiu iskart updatint? :D

Ka tu aklas, su raudonom raidem parasyta kad updatint galima is 3.90 m33 1-2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jei pas mane 3.71 M33-2 cfv tai as galiu iskart updatint? :D

tokiu atveju updeitinkis i 3.90m33 o tik tada i 3.90m33-3 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NNemo balandzio 2d. nulauzta pirma OFW?

nope.. va paskaityk:

It was a day between DA retirement and M33... 3.51 cfw was done, but without name (still showing OE)

I was lied down in the bed at midday, when my sun watch turned crazy. It showed the hour 3:33 (i couldn't see seconds, but probably was 33 too), and the date showed an unusual one: March 33. The watch continued working from that time, but some hours later it went back to 2 April. Too bad, I wanted to see if the watch would have changed to 34 March or 3 April.

Still the thing was so inusual to give me the idea about the name.

the stars is when i searched for "M33" in google, it came as first result.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausima2s, pa2s mane 3.90 M33-2 pasidaryti dabar i 3.90 M33-3 reikia pandora batery turet? (jei reikia tai gal ka2snors is kauno ja parduodat?)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.