edvinoksnis

labiausiai patikes Xbox360 game

Rekomenduojami pranešimai

Dar prie SC serijos pridedu Prototype ir UFC. Vieni is siu metu hitu. Bent jau sio ketvircio. Nes GOTY bus Modern Warfare 2. 100%

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kokis Midnight Club Los Angeles :D Labai geras lenktyniu zaidimas atsipalaidavimui, nors nelengvas.

Redagavo eQuity

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na esu labai didelis rpg fanas tai geriausias rpg buvo oblivion, as tiesiog dievinau ta laisves jausma tame zaidime dar neteko bandyti fallout3, bet tikrai pabandysiu poto geriausias jrpg geimas buvo lost odyssey ,tas geimas turejo labai idomia istorija todel jis man labai patiko ir galiausiai kogero man megstamiausias geimas ant 360 tai gow1 sitas zaidimas buvo vienintelis kuri perejau 6 kartus nebuvo jokiu geimu kuriu pereiciau tiek daug kartu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naruto broken bond, Skate2 sita losiu non stop nuo isleidimo iki db, dirt2 ir laukiu ir zinau kad patiks Naruto Shippuden:UNS2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mortal combat vs dc universe , nes tai buvo mano pirmasis game zaistas per xbox 360 :D

O seip tai PROTOTYPE

Redagavo reDzyss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei exlusyvas tai ko gero gears of war 2, jei ne tai turbut gta4, nes neturiu kitos platformos ant kurios galeciau ji pazaisti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.