tomashex

koks pc pavez gerai ps2 zaidimus?

Rekomenduojami pranešimai

taigi sakau GPU nereikalinga beveik. Kad CPU geras tai gerai bet ir magisrales pas ps2 kitokios, ir ramai kitokie.

sakau savo laikais isbandziau kai nenorejau ps2 pirk. laidokit sitas mintis, nes nieks geresnio emuliatoriaus nekurs, visu demesys i nextgen konsoles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kame saknys?? vaizduske,ramai?

Tame šaknys kad PS2 stovi kiek aš žinau ant 128bit o mūsų standartiniai PC tik ant 32bit nu gal kas ir turi 64bit OS. Tai manau labai didelis skirtumas. Kur 32bitai ir 128bitai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jau ish esmes tiesa kad niekas emu negerins.. galbut maziukus update dar leis... ir beto ish esmes kad ir koki kompa turesi wistiek jie wisi ten puikiai neveiks... sakau nepagailekit litu (naudota galima gaut uz 300LT) ir paimkit pati ps2 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu parsisiusk koki emuliatoriu ir paziurek readme faile yra minimalus ir rekomenduojami pc reikalavimai :)

gera mintis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia jums geras kompas?

Pas mane stovi du branduoliai po 2,4GHz 4gb ramu, GeForce 8600gt 512mb.

Ir šiaip kiek esu skaites tai be dviejų branduolių neverta net žiurėti i PS2 žaidimus.

dvieju branduoliu nieko gero, ir siaip sunkiai kiek girdejau tempia zaidimus ps2 ant pc :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.