tomashex

koks pc pavez gerai ps2 zaidimus?

Rekomenduojami pranešimai

man labai idomu pasidare. nagi pasireikskit zinowai,uz kokia realiai kaina reiktu pirkt stalini pc,kad paveztu butent ps2 zaidimus per emuliatoriu,sakykim? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kad ir koki turetum pc su emuliatoriu shudas gaunas nes emuliatoriai neteisingai isnaudoja kompiuterio galia. ps2 lustai visai kitokios architekturos nei pc. ir isvis si tema simtus kartu svarstyta ir cia bereikalingos filosofijos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo, senai isbandytas reikalas, patarciau nepradet, norimu rezultatu nepasieksi. bus su lagu visi zaidimai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia žmogus bando gerų žaidimų pažaist, nes ant pc kaip ir nieko gero (no offense, bent jau man).

Pirki PS2 ir viskas, kas čia dabar tėra ..keli litukai ^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia žmogus bando gerų žaidimų pažaist, nes ant pc kaip ir nieko gero (no offense, bent jau man).

Pirki PS2 ir viskas, kas čia dabar tėra ..keli litukai ^^

as turiu atsirises ps2 slim'a :) esu juo lb patenkintas. o cia tik klausiu is idomumo koks turetu but pc (specifikacijos,kainos)kad eitu gerai ps2 geimai :)

bandziau su saviskiu 2.4ghz 1gb ram ge force fx5200... tai dbz lagina kai reikiant

va cia jau idomu. kompas ne is silpnuju tawo,tik kiek megu vaizdushke ten ta ge force fx5200?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau su saviskiu 2.4ghz 1gb ram ge force fx5200... tai dbz lagina kai reikiant

Čia jums geras kompas?

Pas mane stovi du branduoliai po 2,4GHz 4gb ramu, GeForce 8600gt 512mb.

Ir šiaip kiek esu skaites tai be dviejų branduolių neverta net žiurėti i PS2 žaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad ps2 zaidimus leist ant pc daugiausiai reik proco pajegumo, vaizduske beveik nedyrba, o ramu ir nedaug reikia tik spartesiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nera jokiu reikalavimu, juk net nera oficialaus emuliatoriaus PS2. Sutinku, kad ant PC nera zaidimu neskaitant keliu FPS'u.

Tau labiau apsimoka pirkt PS2, juk nebrangiai kainuoja. Is ebay gali uz 100 lt mazdaug gaut su zaidimais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oficialiai ju nera aisq, bet taip emuliatoriai dirba. is pc reikalauja butent situ dalyko , o ne GPU.

pilnai sutinku kad reik imt ps2 ir bus rami galva, pc detales yra zymiai brangesnes ir greiciau sensta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naka as esu bandes su savuoju kompu(dual core'as 2gz,2gb ramo ir nvidia 8600 GTX(ar kai pji ten vadinas) ) fps maximum buvo 14-16.Zaist buvo beveik neimanoma :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane dual core 3.6GHz 1gb ram ir radeon rx1600pro 512mb, net nepaleidzia

kame saknys?? vaizduske,ramai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.