fflexas

Dead Rising

Rekomenduojami pranešimai

perejau case 2 bet nespejau laiku ar kas ten nes parase kad jau kiti case nebus atidengti tai susinervinau ir nebezaidziu ;);)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jau turiu sita geima, palosiau ir ten su seivinimais nesamone tai va tas nelabai patiko ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo su seivinimais tikrai nesamone nera jokio continue jei mirsti turi zaist nuo ten kur pastaraji karta buwai uzsiseivines o ir uzsiseivint ne bet kada gali o tik nubeges i tam tikra vieta ;);)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip visai geras zombiu zaidimas,ir dar del to kad kol kas tai vienintelis toks zaidimas ant x360,aisku pasirodzius naujiem horroram jis praras savo zavesi bet siaip aplamai idomus visai zaidimas,nei per lengvas nei per sunkus toks per viduri

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pats berods is xboxsky siunčiau,kažkada mačiau ir torrent.lt ,bet manau, kad seedu jau nebus:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau pompinu is Torrents.ru, beja dauk geresnis sitas trackeris uz lm ir kitus bent man

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip tik is pirmo ispudzio geras pasirode (bent man) ten tie zombiai ir ginklu pasirinkimas didelis gal ir gerai pasirodo bet nesamones su seivais ir galima sakyti tas pats per tapati sukasi visa laika, man nepatiko.Guli numestas geimas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip tik is pirmo ispudzio geras pasirode (bent man) ten tie zombiai ir ginklu pasirinkimas didelis gal ir gerai pasirodo bet nesamones su seivais ir galima sakyti tas pats per tapati sukasi visa laika, man nepatiko.Guli numestas geimas :)

Nu nepasakyčiau, kad tas pats per tą patį, atskleidžiama naujų detalių ir kt. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jaučiu pasidarau N/D ir einu dar syk šitą pereit geimą ;D Afigienas jisai.

o bleeem, kai per naujo žaidi nuo seno lvl duoda :) (lvl 32) jėėėėga!

Redagavo Audris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zinot kur galima butu sita zaidima gauti lietuvoje? Nu ta prasme ne parsisiust bet nusipirkt ;D Ziurejau baituko ir bms megapolio saituose, bet ten nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.