fflexas

Dead Rising

Rekomenduojami pranešimai

Capcomo zombių žaidimas... Dar nežaidėt? Pabandykit, turėtų patikti...

Games.lt:

Tai vieno fotografo istorija, kuris patekęs į keistą miestelį aptinka, kad jis pilnas zombių. Jam tenka ne tik atsilaikyti prieš zombių ordas, bet ir išsiaiškinti, kas čia nutiko.

Žaidimas tikrai įspūdingas, daug zombių ir begalybė būdų juos nužudyti.

Nejau niekad nesvajojote, kaip būtų smagu apvogti Akropolį ar pabuvoti vienam iš išgyvenusių eksperimento metu?

Čia viskas viename, na beveik viskas. :)

Nuotrauka

KOMENTUOJAM! :)

P.S tik nesakykikit kad nelošėt ;(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man patiko, vienas pirmųjų žaidimų, kurį žaidžiau tik nusipirkęs Xbox'ą... Tik pas mane neįmanoma žaisti, nes mažas telikas ir nesimato ką rašo (žiauriai mažas šriftas), žaidžiau iki tol, kol nebesupratau tolimesnės misijos. Nusibodo ratais lakstyti, tai taip ir numečiau. Gal kada greitu metu įsigysiu didesnį teliką (tikriausiai ne, bet...), tai bus galimybė žaisti toliau...

Žaidimas smagus, nes aplink daugybė zombių, daug ginklų, pasiimi kokią lazdą ir šienauji :) Yra bosai. Grafika gera, storyline taip pat geras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turiu parsisiuntes bet dar neissikelpiau, artimiausiu laiku kepsiu ir tada komentuosiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patiko, vienas pirmųjų žaidimų, kurį žaidžiau tik nusipirkęs Xbox'ą... Tik pas mane neįmanoma žaisti, nes mažas telikas ir nesimato ką rašo (žiauriai mažas šriftas), žaidžiau iki tol, kol nebesupratau tolimesnės misijos. Nusibodo ratais lakstyti, tai taip ir numečiau. Gal kada greitu metu įsigysiu didesnį teliką (tikriausiai ne, bet...), tai bus galimybė žaisti toliau...

Žaidimas smagus, nes aplink daugybė zombių, daug ginklų, pasiimi kokią lazdą ir šienauji :) Yra bosai. Grafika gera, storyline taip pat geras.

Ten atrakina story misija tik kai praeina kažkiek laiko. Iki tol gali susikuti su bosais, gelbėti žmones, arba tiesiog enjoyinti akropoliu pilnu zombių :) Ir dar, žn, man asmeniškai tai nepatiko bosai... lb sunku juos nužudyt, dar ir db nesuprantu, kaip nudėti tuos kalinius kur kieme važinėjasi su tačkom.

Domiuz>>rašykis, manau patiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten atrakina story misija tik kai praeina kažkiek laiko. Iki tol gali susikuti su bosais, gelbėti žmones, arba tiesiog enjoyinti akropoliu pilnu zombių :) Ir dar, žn, man asmeniškai tai nepatiko bosai... lb sunku juos nužudyt, dar ir db nesuprantu, kaip nudėti tuos kalinius kur kieme važinėjasi su tačkom.

Domiuz>>rašykis, manau patiks.

Tai kad iš pradžių pasirenki tą 24 hours mode (ar kas ten, neatsimenu) ir per tam tikrą laiką turi pereiti. Turi maždaug žaisti, kad spėtum, o ne trainiotis be tikslo po tą Akropolį :) Yra konkrečios misijos ir varai... Tik kai nematau, kas parašyta ir ko iš manęs nori, tai nėra kaip ir žaist. Aš vieną bosą tik teperėjau berods, tą kažkokį su šautuvu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad iš pradžių pasirenki tą 24 hours mode (ar kas ten, neatsimenu) ir per tam tikrą laiką turi pereiti. Turi maždaug žaisti, kad spėtum, o ne trainiotis be tikslo po tą Akropolį :) Yra konkrečios misijos ir varai... Tik kai nematau, kas parašyta ir ko iš manęs nori, tai nėra kaip ir žaist. Aš vieną bosą tik teperėjau berods, tą kažkokį su šautuvu...

NEEEE. 72 Hours mode. Laiko ten per daug. Pvz pirmam tam chapteriui pereit ir įeit į antrą, lieka 6h. Ir per jas trainiokis kur nori. Sept 20 6h rytoprasideda nauja misija. ;] Ir skubėt tikrai nėra kur...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NEEEE. 72 Hours mode. Laiko ten per daug. Pvz pirmam tam chapteriui pereit ir įeit į antrą, lieka 6h. Ir per jas trainiokis kur nori. Sept 20 6h rytoprasideda nauja misija. ;] Ir skubėt tikrai nėra kur...

Na, aš bandžiau walkthrough skaityti, tai lyg ir atsilikau pagal laiką... Iš tikrųjų tai neatsimenu tiksliai, tik atsimenu, kad geras žaidimas ir butinai dar kada pažaisiu (ant normalaus teliko) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na zinot geimas is tiesiu stulbinantis, tai vienas is geriausiu zaidimu mano zaistu ant xboxo, tik deja as jo niekaip nepabaigiu pereit :) visi kad nezaidet tikrai paloskit tikrai nenusivilsit, audris sakai daug zombiu as sakyciau kad ten daugiau negu daug :) o del tu nuzudymo budu tj tikrai gali pagriebt pati pirma pakliuvusi daigta po kojom ir isskerst visus ten :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na zinot geimas is tiesiu stulbinantis, tai vienas is geriausiu zaidimu mano zaistu ant xboxo, tik deja as jo niekaip nepabaigiu pereit :) visi kad nezaidet tikrai paloskit tikrai nenusivilsit, audris sakai daug zombiu as sakyciau kad ten daugiau negu daug :) o del tu nuzudymo budu tj tikrai gali pagriebt pati pirma pakliuvusi daigta po kojom ir isskerst visus ten :)

Tu man geriau paaiškink kaip tą klauną, tris kalinius, tą kur shope važinėjas rir ginklų preikeivį nudobt :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu man geriau paaiškink kaip tą klauną, tris kalinius, tą kur shope važinėjas rir ginklų preikeivį nudobt :) :)

Skaityk walkthrough.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vytai>>aš ir per naujo žaidžiu, ens kažkada lošiau ant seno kineskopo tai įskaityt neidavo.

Beje šis žaidimas ant 1080p neina kaip turi eit :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tj pirma syki lengviau buvo pereit kazkaip dbr labai siunkiai keliauju :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tj pirma syki lengviau buvo pereit kazkaip dbr labai siunkiai keliauju :)

Tu jį jausi perėjęs? :) Kaip nužudyt tuos 3 kalinius? ;D niekur neradau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau jau senai isbandyt,bet vis niekur nerasdavau kad normaliai siustu,vakar Lm'e uztikau tai jau pumpuoju:)na jai kurejai Capcom tai jie tikrai moka daryti zadimus su zombiais...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.